Faktat eivät välitä tunteistasi (yleisön sietokyvyn testaamisprovo)

  • QallonQutisTaja

Faktat ovat mitä ovat ja se mitä me esitämme niistä ovat parhaimmillaankin käsityksiämme niistä. Toki tämän kirjoituksen aiheena on vain se, kuinka tätä faktaa käytetään lyömäaseena toisinajattelijoita (kuten heitä, jotka kaikkien tietämistä syistä uskaltavat pilkata narratiivia, jonka mukaan meillä kaikilla on oikeus rakkauteen ja se oikea jotenkin aina ilmestyy jostain jokaisen elämään) vastaan.

Yhä yleistyvä ja älyllistä keskustelua enenevässä määrin näivettävä loukkaamattomuuden periaate ei ratkaise niitä ongelmia, joiden takia jotkut loukkaantuvat. Silti olen jo pari kertaa joutunut bannatuksi Facebook-ryhmästä, kun juuri “kauniimman” (ja henkisesti heikomman) sukupuolen edustaja ei kestänyt puheenvuorojani. Miehestä saa sanoa mitä vain, mutta naista ei enää saa moittia vaikka tämä näyttäisi rekka-auton litistämältä ihrakasalta, jonka päälle on siroteltu huulipunaa.

No entäs minä sitten? Ennen kuin palstan ammattivittuilijat käyvät kimppuuni, heikennän heidän tulivoimaansa sanomalla, että myönnän näyttäväni Jabba the Huttilta muutaman vuoden takaiseen itseeni verrattuna. Toki tämän voi ottaa myös keinonani kompensoida surkeita elämänvalintojani, mitä ne myös jossain määrin ovat.

Mutta jos rikas mies saa nykyään pesää jopa enemmän kuin komeinkaan adonis jolla ei ole rahaa, niin miksi vitussa minun pitäisi korjata elintapojani? Nyt lukija tietenkin ajattelee, että koneen takana kirjoittelee 25-vuotiaaksi tekeytynyt teini. Vaan tuleeko yllätyksenä, että nykyään 25-vuotiaat vähänkin autistiset miehet ovat 99-prosenttisesti luusereita panomarkkinoilla? Luulenpa että suurimmalle osalle tässä ei ole mitään uutta, mutta mistä ratkaisu koulusurmiin?

Miten olisi prostituution laillistaminen? “No ei missään nimessä, kun kaikki prostituoiduthan ovat automaattisesti ihmiskaupan uhreja.” Tällä paskapuheella ohjataan tietoisesti seksin jakautumista niin, että etenkin Suomen kaltaisiin Pohjois-Euroopan nurkkaräkälöihin jää paljon kaltaisiani aikapommeja, jotka paitsi vihaavat mamuja, myös vähintään erakoituvat ja käyttävät netissä tuhmaa kieltä. Rehellisesti sanoen Laasanenkin on enemmän oikeassa, kuin ne harvat leidejä mielistelevät miesfeministibloggaajat, jotka ovat henkisesti kastroineet itsensä jo teini-iästä ja luulevat muutamien onnenpotkujensa takia, että heidän neuvonsa toimivat muidenkin kohdalla.

Vaan minäpä nielin sitä schaibaa pari vuotta, turhia treffejä järjestäen, kunnes haistatin vitut ja aloin tukkia suoniani kokiksella. Ehkä joskus teen yksityiskohtaisempaa juttua autistisuudesta (tai siis tarkemmin assburgerista), mutta tältä erää saan anastaa sen papukaijamerkin vaikken onnistuisikaan kerjäämään verta nenästä. Ja vaikka saisinkin joskus turpaan, se ei muuta mihinkään niitä faktoja joita tässä mainitsin.

Siksi tiedän voittavani joka tapauksessa. Halusin vain vauhdittaa kehitystä parempaan loukkaamalla nykynaisia, joilla on selvä halu tuhota sivilisaatio suosimalla lähi-idän barbaareja suomalaisten sijaan. Kiittäkää vain onneanne, jos kukaan osaa vielä parinkymmenen vuoden jälkeen hioa teille timantteja. Niinpä niin, ei taida kukaan Irakin ählämeistä sitä osata. Saatte samalla unohtaa somettamisen, kun sekarotuiset lapsenlapsenne eivät enää osaa huoltaa palvelimia, joiden varassa se teidänkin Tinderinne pyörii.

Ja BTW, tulen säästämään tämän kirjoituksen siltä varalta, että City ei kestä totuutta ja haluaa poistaa sen. :)

3 kommenttia

567890

31.3.2017 22:56

Kaikella rakkaudella, koita jutella jonkun kanssa, ei voi olla helppoa elää tuollaisten tuntemusten ja maailmankuvan kanssa. Toivon, että tiedät, ettei kirjoittamasi ole totta. En tiedä, mikä sinut on ajanut kirjoittamaan tällaista, mutta muista että sinä olet arvokas juuri itsenäsi, eikä toisten lyttääminen viimekädessä paranna oloasi lainkaan. Jos saat päästettyä irti tuosta vihasta, asiat näyttävät varmasti paljon kirkkaammilta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

QallonQutisTaja

21.4.2017 15:33

Ei ehkä 100% totta, muttei myöskään todistettavissa 100% vääräksi.

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus