Miesten kesäkengät 2017

  • artoR

Kesämuodin uudet tuulet ovat aina mielenkiintoisia, mutta tietyt trendit eivät koskaan poistu muodista. Tokihan kesä yhdistetään aurinkoon, lämpöön, terasseihin, veneilyyn ja moneen muuhun asiaan, josta kesä tulee mieleen. Muoti myös heijastaa näitä ja jalkineet ovatkin rennompia, värikkäämpiä ja kevyempiä, kuin syksyllä tai talvella. Alle on koottu lista jalkineista, joiden pitäisi löytyä jokaisen muotitietoisen miehen vaatekaapista.

Loaferit (mokkasiinit)
Nämä kuuluvat ehdottomasti jokaisen vaatekaappiin. Ne ovat rennot ja tyylikkäät ja niitä voi käyttää minkä tahansa housujen kanssa. Neutraalin väriset, kuten vaikka beiget loaferit, eli mokkasiinin tyyliset kengät sopivat oikeastaan kaiken väristen vaatteiden kanssa.

Purkkarit
Purkkarit eli purjehduskengät ovat myös joka kesäinen ilmiö. Niitä näkee kaiken ikäisillä miehillä aina nuorista aikuista vanhempiin herrasmiehiin. Purkkareita saa lähes minkä värisenä tahansa ja ne ovat valmistettu joko keinonahkasta tai aidosta nahasta. Myydyimmät värit ovat tummia, kuten ruskeita ja sinisiä, mutta kokeilunhaluisille tarjolla on myös kirkkaita värejä.

Valkoiset lenkkarit
Valkoiset lenkkarit ovat myös eräänlainen kestosuosikki, koska ne eivät mene pois muodista. Monella löytyy kotoa jopa useampi pari. Lenkkarit voivat olla joko matalat, puolikorkeat tai korkeat. Kaikki käy.

Espadrillokset
Ohutpohjaiset kangasjalkineet, jotka kuuluvat erottamattomasti kesään. Nämä, jos jotkut ovat todelliset kesäjalkineet. Sanomattakin on selvää, että ne sopivat erinomaisesti kesäisten vaatteiden, kuten sortsien tai caprihousujen kanssa. Myöskin väreillä on hauska luoda lisävivahteita pukeutumiseen, joten näitä voi ostaa useammankin parin.

Sandaalit
Sandaaleja on erilaisia ja osa on varsin tyylikkäitä nahkaisia ja elegantin oloisia, mutta sitten taas toisaalta simppelit kumiset varvassandaalit ovat myös aina suosiossa. Hyvänä sääntönä voisi pitää sitä, että nahkaiset sandaalit jalassa voi kuljeskella kaupungilla, mutta flipflopeilla tai tutummin varvassandaaleilla olisi hyvä pysyä altaalla tai rannalla.

Kengät ovat todella tärkeä osa pukeutumista. Voit esimerkiksi löytää tyylikkäät miesten kengät hyvillä alennuksilla täältä. Aiemmin kengät ovat kenties ennen jääneet hieman vähemmälle huomiolle, mutta ei enää. Ne ovat valtavan tärkeä osa kokonaisuutta ja mitkä tahansa lyttyyn astutut lenkkarit eivät ole muotitietoisen miehen valinta.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.