Tietoturva

Tietoturva -blogi käsittelee, miksi ja miten laitteesi tulee suojata viruksia vastaan. Android-, iPhone-, PC ja Mac-laitteiden turvaaminen on nykyään helppoa, halpaa ja samalla maksulla suojaat kaikki laitteesi.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on formulat.

F1 jälkilähetykset 2018 - Formulat ilmaiseksi jälkikäteen

Itse hämmästelin ja kummastelin, mistä voin katso 2018 F1 jälkilähetykset netistä. Vastauksen löytäminen ei ollut helppoa, mutta onneksi se viimein löytyi.

Tällä Formula 1 lähetykset sivulla ilmoitettaan myös mistä voi katso F1 jälkilähetykset ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.

Formula 1 jälkilähetykset 2018
Formula 1 jälkilähetykset 2018

Myös sijainti, minne pitää yhdistää, että videot näkyvät löytyvät sivulta.

Itsekin käytän heidän suosittelemaa CyberGhost VPN palvelua ja kaikki näkyy erinomaisesti. Heidän mukaan myös NordVPN on erinomainen vaihtoehto.

Voit siis katsoa Formulat ilmaiseksi suorina lähetyksinnä, mutta jos missaat suoran lähetyksen myös jälkilähetykset ovat saatavilla netissä.


Näin näet formulat suorana netistä - ilmaiseksi!

Formulakausi alkaa taas ja ensimmäinen osakilpailu ajetaan 23. maaliskuuta Australiassa.

Formula 1 osakilpailut suorana netistä - Ilmaiseksi!
Formula 1 osakilpailut suorana netistä - Ilmaiseksi!

Suomessa formulat näkyvät ainoastaan maksukanavilta, josta saa tällä hetkellä maksaa noin 25 euroa kuukaudessa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa tätä summaa vaan voit katso Formulat netissä ilmaiseksi.

HUOM! Kaikki osakilpailut näkyvät ilmaiseksi ja HD-kuvanlaadulla!

Ulkomailla asuville tai lomaileville pelkkä suomen Formula 1 kanavapaketin ostaminen ei kuitenkaan riitä, sillä kaikki sisältö on katsottavissa ainoastaan suomessa. Formulat eivät siis näy netistä ulkomailla, vaikka kyseisen kanavapaketin omistaisitkin.

Mikäli haluat katsoa Formulat netistä tilaamasi kanavapaketin kautta esimerkiksi lomareissulla ollessasi, niin sinun tulee hankkia itsellesi nopea ja turvallinen VPN-yhteys. VPN-yhteyden kautta voit muodostaa nettiyhteytesi kulkemaan suomessa sijaitsevan palvelimen kautta, jolloin näet Formulat netistä ostamaltasi kanavapaketilta, kiertämällä tämän maakohtaisen eston.

Formulat netistä ilmaiseksi ulkomaisilta televisiokanavilta

Mikäli sinulla ei ole kanavapakettia tai et halua maksaa siitä, niin voit katsoa formulat netistä ilmaiseksi. Tämä vaatii laadukkaan VPN-yhteyden, jossa sijainteja on riittävästi. Ilmaiseksi formulat voit katsoa tämän artikkelin ohjeiden mukaan.