• Virustorjunta

Katso elokuvat netissä VPN-ohjelmiston avulla

NetFlix, Popcorn Time ja monet muut palvelut tarjovat paremman valikoiman muualle kuin Suomeen

Suomessa esimerkiksi NetFlixin valikoima on erittäin rajallinen, vaikka ohjelmistoon lisätäänkin jatkuvasti uusia elokuvia.

Esimerkiksi Jenkeissä tilanne on toinen. USA:n NetFlix valikoimasta löytyy uutuudet jopa vuosia ennen niiden Suomeen tulemista. Sama koskee myös TV-sarjoja, joiden Suomen ensi-iltaa saadaan odottaa useita kuukausia ja joskus sarjat tulevat jopa vuoden viiveellä. Tämä tarkoittaa vaan sitä, että katselija työnnetään ehdoin tahdoin netin puolelle katsomaan ohjelmat, usein laittomasti.

VPN-ohjelmisto mahdollistaa maakohtaisen sisällön katsomisen laillisesti

Kyllä tämä on totta. VPN avaa sinulle aivan uuden maailman. F-Secure valitettavasti hävisi taistelun Netflixiä vastaan, joten sillä USA:n ohjelmakattaus ei enää ole tarjolla. Tähän voidaan suositella NordVPN-yhteyttä.

Sama homma toimii myös ulkomailla asuville, jotka haluavat katsella Ruudun tai Yle Arenan ohjelmia, jotka on estetty ulkomailta.

Ohjelmiston avulla voit siis muuttaa napin painalluksella virtuaalisijaintisi. Kukaan ei pysty jäljittämään käytätkö tietokonetta ulkomailta vai suomesta. Kaikki, jotka haluavat saada sijaintisi selville, saavat selville ainoastaan valitsemasi sijainnin.

Miksi F-Secure sitten on paras? Tähän on helppo selitys: Freedome VPN on yksinkertaisesti kaikista nopein, mahdollistaen täyden HD-laadun streemaamisen. Tähän evät esimerkiksi HideMyAss tai muut proxyt pysty. Sama koskee tietysti myös ilmaisia VPN-yhteyksiä, jotka takkuilevat pahasti. **Päivitys** F-Secure Freedome VPN ei toimi enää Netflixin kanssa, NordVPN toimii.

Valitse käyttöösi paras virustorjunta, jotta haittaohjelmat ei pääse yllättämään streemaussivustoilla.

Katso elokuvat netissä sujuvasti NordVPN-yhteyden avulla!

Kirjoitettaessa soi 8 Mile - Ending Rap Battles (BEST QUALITY, 1080p)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus