Tietoturva

Tietoturva -blogi käsittelee, miksi ja miten laitteesi tulee suojata viruksia vastaan. Android-, iPhone-, PC ja Mac-laitteiden turvaaminen on nykyään helppoa, halpaa ja samalla maksulla suojaat kaikki laitteesi.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on VPN.

Katso Olympialaisten jääkiekko matsit ilmaiseksi netissä

Näin voit katsoa kaikki 2018 PyeongChangin talviolympialaisten jääkiekko ottelut ilmaiseksi netissä!

Katso Olympialaisten jääkiekko ottelut ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla!
Katso Olympialaisten jääkiekko ottelut ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla!

Katso myös: Ohjeet Jääkiekon MM 2018 kisojen katsomiseen netistä.

Toimi näin!

1. Osta tai avaa VPN-ohjelmisto

2. Yhdistä Australian sijainnista

3. Siirry Seven.com.au sivustolle

4. Valitse Live ottelu, minkä haluat katsoa

Jos sinulla ei vielä ole VPN-yhteyttä, voit ostaa sen alennuksella täältä tai lukea VPN-arvostelut VPN-SUOMI.fi sivustolta.

NordVPN ja Freedome VPN-ohjelmistot on testattu ja ne toimivat Seven.com.au sivuston kanssa.

Mukavia katseluhetikiä! Huudetaan yhdessä Leijonat voittoon!


Katso elokuvat netissä VPN-ohjelmiston avulla

NetFlix, Popcorn Time ja monet muut palvelut tarjovat paremman valikoiman muualle kuin Suomeen

Suomessa esimerkiksi NetFlixin valikoima on erittäin rajallinen, vaikka ohjelmistoon lisätäänkin jatkuvasti uusia elokuvia.

Esimerkiksi Jenkeissä tilanne on toinen. USA:n NetFlix valikoimasta löytyy uutuudet jopa vuosia ennen niiden Suomeen tulemista. Sama koskee myös TV-sarjoja, joiden Suomen ensi-iltaa saadaan odottaa useita kuukausia ja joskus sarjat tulevat jopa vuoden viiveellä. Tämä tarkoittaa vaan sitä, että katselija työnnetään ehdoin tahdoin netin puolelle katsomaan ohjelmat, usein laittomasti.

VPN-ohjelmisto mahdollistaa maakohtaisen sisällön katsomisen laillisesti

Kyllä tämä on totta. VPN avaa sinulle aivan uuden maailman. F-Secure valitettavasti hävisi taistelun Netflixiä vastaan, joten sillä USA:n ohjelmakattaus ei enää ole tarjolla. Tähän voidaan suositella NordVPN-yhteyttä.

Sama homma toimii myös ulkomailla asuville, jotka haluavat katsella Ruudun tai Yle Arenan ohjelmia, jotka on estetty ulkomailta.

Ohjelmiston avulla voit siis muuttaa napin painalluksella virtuaalisijaintisi. Kukaan ei pysty jäljittämään käytätkö tietokonetta ulkomailta vai suomesta. Kaikki, jotka haluavat saada sijaintisi selville, saavat selville ainoastaan valitsemasi sijainnin.

Miksi F-Secure sitten on paras? Tähän on helppo selitys: Freedome VPN on yksinkertaisesti kaikista nopein, mahdollistaen täyden HD-laadun streemaamisen. Tähän evät esimerkiksi HideMyAss tai muut proxyt pysty. Sama koskee tietysti myös ilmaisia VPN-yhteyksiä, jotka takkuilevat pahasti. **Päivitys** F-Secure Freedome VPN ei toimi enää Netflixin kanssa, NordVPN toimii.

Valitse käyttöösi paras virustorjunta, jotta haittaohjelmat ei pääse yllättämään streemaussivustoilla.

Katso elokuvat netissä sujuvasti NordVPN-yhteyden avulla!