Kosminen yhteyshenkilö Asko Nummela tietää, että ulkoavaruuden olioita ei kannata pelätä: "He ovat estäneet jo maanjäristyksiä ja kaapanneet ydinohjuksia"

Ufojen viestit ja tehtävät -tapahtumassa Asko Nummela kertoo, mitä Maan ulkopuoliset oliot meistä ajattelevat ja haluavat.

Ovatko he jo täällä?
Ovatko he jo täällä? Kuva: Miriam Espacio / Unsplash

Ne liikkuvat ympärillämme. Kuin MIB-leffoista tutut avaruusoliot konsanaan. Alienit ovat soluttautuneet joukkoomme ihmisruumiin muodon ottaneena. Tosiasiassa alieneiden muotoja ja rotuja on lukuisia.

Tämän tietää Asko Nummela, Tähteläiset portaalin ja -lehden päätoimittaja, selvänäkijä, tantrakonsultti ja kosminen yhteyshenkilö. Nummela esitelmöi Punavuoressa ufojen viesteistä ja tehtävistä lauantaina 24. marraskuuta.

Nummela kommunikoi parhaillaan viiden eri rodun kanssa, joten hän tietää, mistä puhuu. Rotujen seassa on esimerkiksi heinäsirkkaa muistuttavia olentoja, sinistä rotua ja leijonan näköisiä, mutta kilttejä otuksia. Hän kuitenkin korostaa, että kommunikointi ei tapahdu fyysisesti vaan henkisellä tasolla.

Ensimmäiset kohtaamiset ufojen kanssa Nummela koki jo lapsena. Hän on aina tiennyt olevansa muualta kuin Maasta.

“Katselin lapsena ikkunasta ulos tippa linssissä tähtiin, että ‘tulkaa hakemaan minut kotiin!’” Nummela kertoo.

Hän ei ole yksin. Vieraita, ulkoavaruuden tyyppejä liikkuu perusjanttereiden seassa jatkuvasti, olivat he sitten enkelikuntaa tai humanoideja. Heistä ei Nummelan mielestä kannata kuitenkaan olla huolissaan vaan pikemminkin iloissaan.

“He haluavat auttaa meitä. He ovat estäneet jo monet maanjäristykset ja kaapanneet ydinohjuksia. Ydinsotaa he ei eivät salli, vaikka kuinka muutoin haluaisimme tuhota itsemme.”

Maallikolle nämä puheet kuulostavat lievästi sanottuna hullulta. Nummelan mukaan hänen tapahtumiinsa voi tulla kuitenkin avoimin mielin, vaikka avaruusolennot Nummelan välityksellä välillä puhuvatkin. Näistä kerroista hän kertoo oppivansa itsekin hurjasti.

Ihmiskuntaa koettelee murroksen aika. Nummelan mielestä on tärkeää korostaa rakkautta kaiken negatiivisuuden sijasta. Tässä hän näkee, että vieraat olennot voivat olla apunamme.

“Kenenkään ei tarvitse olla huolissaan. En koskaan halua tuputtaa kenellekään mitään, mitä he eivät ole valmiita omaksumaan”, Nummela sanoo.

Ekstraterrestriaalit levelit tarjoilee Ufojen viestit ja tehtävät -tapahtuma lauantaina 24. marraskuuta kello 17.30. Paikalla on mahdollisuus saada myös eläinkommunikaatioluenta meedio ja eläinkommunikoija Terhi Janssonin opastuksella. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi