Wolt ja Viinitie toteuttavat Virossa sen, mikä ei vielä ole Suomessa mahdollista

Ruuankuljetuspalvelu ja viinien maahantuoja lähtivät käsi kädessä naapurimaan markkinoille.

Kuva: Wolt

Ruuantilaus- ja kuljetuspalvelu Wolt on kuljettanut ruokaa asiakkaidensa kotioville nyt vuoden ajan. Vuoden aikana Wolt on onnistunut luomaan toimivan ruuankuljetuspalvelun Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle. Viime keväänä Wolt laajensi toiminta-aluettaan Ruotsin Tukholmaan ja uusimpana valloituksena Woltin piirin liittyi Viron Tallinna. Älypuhelinsovelluksen kotiinkuljetusalue on Tallinnan keskusta, Vanha kaupunki, Lasnamäe, Mustamäe ja Kopli. Mukana on 25 tallinnalaista ravintolaa ja ajan myötä ravintoloiden määrä ja kuljetusalue saattaa laajentua entisestään.

"Palvelun laajentaminen Tallinnaan oli Tukholman jälkeen aika luonnollinen jatkumo. Ihmiset Tallinnassa kokeilevat erittäin innostuneina uutta tekniikkaa, ja kaupungin ravintolakenttä on upeassa nousussa. Tämä on täydellinen yhtälö Woltille", sanoo yhtiön toimitusjohtaja Miki Kuusi.

Wolt lähti yhdessä viinien ja oluiden maahantuojan Viinitien kanssa käsi kädessä valloittamaan Viron markkinoita. Poiketen Suomen ja Ruotsin Woltin toimintamallista, yhteistyö Viinitien kanssa mahdollistaa viinin tilaamisen kotiin Tallinnassa. Perusajatuksena on, että tilattaessa ruokaa Woltin kautta, voi samalla tilata ruokajuomaksi laadukkaan viinin.

Viinitien tavoitteena olisi saada viininsä Viron markkinoille siten, että ne toisivat matkustajatuottoja Suomeenkin. Viro tiedetään halpojen viinaksien maana, joten saa nähdä millaisen osuuden Viinitien 10-15 euroa maksavat viinit saavat Viron markkinassa. Hinnan mukana tulee tietty laatu, johon Viinitie uskoo virolaisten panostavan yhä enemmän.

1 kommentti

Muitakin on

1.9.2016 08:11

Foodhunt.ee on virolainen palvelu jolla on enemmän ravintoloita ja samanlaisia on Tallinnassa muitakin. Viiniä tosin ei vielä ole niillä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi