Dinner in the Sky nostaa taas ruokailijat taivaalle - tällä kertaa myös cocktailille

Elokuisen taivasruokailun kokkitähdet ovat Akseli Herlevi ja Filip Langhoff.

Jo lähes perinteeksi muodostuneet taivasruokailut jatkuvat jälleen elokuussa, kun Dinner in the Sky nostaa nälkäiset korkeuksiin Helsingin Rautatientorilla. Tällä kertaa ruokalistasta vastaavat Top Chef -voittaja ja burgerivelho Akseli Herlevi sekä ravintola Askista tuttu huippukokki Filip Langhoff. Nostoja tehdään brunssi-, lounas- ja illallishengessä.

Korkeuksissa ei välttämättä tarvitse ruokailla: nostoja tehdään myös juomalle. Samppanjanostoon kuuluu lasillisen lisäksi pieniä päivän kokin valmistamia herkkuja. Uutta tänä vuonna ovat myös cocktailnostot, kun kilpailuissakin menestynyt Nordic Emerald -cocktail saa Dinner in the Sky -käsittelyn 50 metrin korkeudessa. Juoman lisäksi taivaalla nautitaan niin ikään pieniä päivän kokin maistiaisia.

Taivaalle nostetaan kerralla 22 ihmistä, joille tarjoillaan korkeuksissa ruokaa ja juomaa. Ruokailunostoissa mukaan nousee aina myös ruoasta vastaava keittiömestari. Akseli Herlevi nousee ilmaan 3.-4. elokuuta ja Filip Langhoff 5.-7. elokuuta. Juomanostojen hinnat alkavat 98 eurosta (kahdelle hengelle) ja ruokailunostojen 118 eurosta (niin ikään kahdelle). 

Helsingin nostojen lisäksi Dinner in the Sky on tänä vuonna mukana lukuisissa suomalaisissa kesätapahtumissa, muun muassa DBTL-festareilla Turussa. 

Dinner in the Sky Helsingin Rautatientorilla 2.-8.8. Liput myynnissä. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi