Espoon parhaaksi sushiravintolaksi tituleerattu LN-Sushi Art panostaa laatuun - ja sen kyllä huomaa: “Jokainen sushipala tehdään huolella ja rakkaudella”

Espoolaisissa LN-Sushi Art -ravintoloissa asiakas saa aina eteensä huippuraaka-aineista valmistettua sushia.

Kaupallinen yhteistyö

Puuveneestä tarjoillut sushipalat ovat jotain, mitä ei ihan joka paikassa tule vastaan.
Puuveneestä tarjoillut sushipalat ovat jotain, mitä ei ihan joka paikassa tule vastaan. Kuva: LN-Sushi Art
  • Mikä: Sushiravintola
  • Missä: Ainoan kauppakeskuksessa & vanhan Tapiolan sydämessä
  • Maista: Chef’s Recommendation -lajitelma

Vuonna 2011 Tapiolaan ovensa avannut LN-Sushi Art oli odotettu tuttavuus. Alueen ainoa sushiravintola löysi nopeasti asiakaskuntansa ja laadukkaita susheja tultiin syömään kauempaakin.

Nykyisin LN-Sushi Art ei ole enää alueen ainoa sushiravintola, mutta sen voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa olevan paras. Buffettin sijaan tässä ravintolassa keskitytään huippuraaka-aineista koottuihin annoksiin, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta käsityönä.

“Meillä joka ikinen sushipala tehdään huolella ja rakkaudella”, Laila Le LN-Sushi Artista kertoo.

Myös raaka-aineiden tuoreus on ravintolalle kunnia-asia. Se on myös asia, joka kerää asiakkailta kehuja päivästä toiseen.

Laile Len mukaan ravintolassa suositaankin kotimaisia raaka-aineita, ja esimerkiksi kalat ja äyriäiset ostetaan suomalaiselta jälleenmyyjältä, Arvo Kokkosen kalatukusta.

“Kaikki raaka-aineet, kuten riisi ja merilevä, ovat A-luokkaa", nainen kiteyttää.

Erikoisuutena puuveneet

Suosituimmaksi tuotteeksi Laila Le mainitsee puuveneet, jotka hurmaavat erikoisuudellaan ja herkullisuudellaan. Puuveneen muotoisesta tarjoiluastiasta syödyt sushipalat tarjoavat makuelämyksien lisäksi myös silmänruokaa.

“Tämä on tuote, jota ei monestakaan paikasta saa”, Laila Le kertoo ja lisää, että tämän tuotteen vuoksi kannattaakin ehdottomasti jäädä paikan päälle syömään.

Sushi Art käyttää susheihinsa vain parhaita raaka-aineita.
Sushi Art käyttää susheihinsa vain parhaita raaka-aineita. Kuva: LN-Sushi Art

Paikan päällä syömisen lisäksi susheja saa tietysti ostettua myös mukaan. Isommille, yli 10 hengelle, suunnitellut setit kannattaa tilata ravintolasta päivää etukäteen, mutta pienemmät tilaukset hoituvat nopeasti ilman ennakkotilaustakin.

Laila Le suosittelee maistamaan myös Chef’s Recommendation -annosta, jonka nimestäkin voi jo päätellä paljon.

"Tähän annokseen on koottu kaikki asiakkaiden suosikit yhteen annokseen, joten sitä suosittelemme kokin kanssa kokeilemaan", hän kertoo ja lisää, että kyseinen sashimeita, temakeja, nigrejä ja maki-rullia sisältävä annos on suosittu etenkin viikonloppuisin.

Yhdestä asiasta paljon palautetta

LN-Sushi Art haaveilee uuden toimipisteen avaamisesta sitten, kun tilanne on taas suotuisa. Uusi toimipiste tulee sijaitsemaan Helsingissä, jossa laadukkaan sushiravintolan perään on jo kyselty paljon.

“Monet ovat tulleet kysymään, miksi me emme ole Helsingissä. Saamme siitä paljon palautetta", Laila Le kertoo.

LN-Sushi Artin sushia saa ostettua myös mukaan.
LN-Sushi Artin sushia saa ostettua myös mukaan. Kuva: LN-Sushi Art

Vielä tällä hetkellä laadukkaiden LN-Sushi Art sushien perässä täytyy matkata Espooseen joko Ainoan kauppakeskukseen tai vanhan Tapiolan sydämeen. Vaikka matka sushien ääreen olisi pidempikin, lopputulos palkitsee moninkertaisesti.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi