Helsingin amerikkalaisin ravintola avaa ovensa ydinkeskustaan - perheyritys kutsuu työntekijät takaisin töihin: "Emme aio luovuttaa"

Helsingin toinen MorriSon's, MorriSon's Brooklyn avaa ovensa 6. marraskuuta Helsingin ydinkeskustaan Aleksin pihalle.

Kuva: Lili Nissilä

Uuden MorriSon's Brooklyn menu koostuu amerikkalaisvaikutteisesta comfort foodista, joka noudattaa aikaisemmista MorriSon's-ravintoloista tuttua tuhtia linjaa. Jokainen löytää taatusti itselleen mieluista syötävää - myös vegaanista ja gluteenitonta ruokaa etsivät.

“Amerikkaa tarjoillaan, mutta Helsingissä ja Suomessa ollaan, ja hyvä niin. Kaikki ravintolassa on suurta: maut, annokset sekä tunnelma. Lasku on kuitenkin yllättävän pieni”, kertoo Ravintola Santa Fé Oy keittiötoimenjohtaja Juho Kainulainen.

Tässä raviintolassa käyminen ei siis jätä ketään nälkäiseksi -päinvastoin! Meatless Friday -burgeri on jokaisen vegaanin unelma, kun taas Brooklyn Pepperoni -pizza ei petä koskaan. Överin makea Donitsi-sundae kruunaa jokaisen aterian. Kuulostaako ähkyltä?

Uuden ravintolan avaus poikkeussyksynä

Uuden MorriSon's Brooklyn -ravintolan avauksen johdosta Ravintola Santa Fé Oy on voinut kutsua lomautettuja työntekijöitä takaisin töihin. Perheyrityksellä on yhteensä palkkalistoilla lähes 80 henkeä Helsingissä ja Turussa.

“Vallitseva tilanne on asettanut uskomattomia haasteita ravintola-alalle, mutta emme aio luovuttaa. Teemme kaikkemme, jotta voimme pitää ravintoloidemme ovet auki ja palvella asiakkaitamme”, kertoo Ravintola Santa Fé Oy toimitusjohtaja Jerry Hartman.

MorriSon's Brooklynin burgerit on saatavilla gluteenittomina ja vegaanisina.
MorriSon's Brooklynin burgerit on saatavilla gluteenittomina ja vegaanisina. Kuva: Lili Nissilä

Viime keväällä tiukkojen ravintolarajoitusten keskellä yritys keskitti Aleksin pihalla sijaitsevien ravintoloiden ruokatuotannon yhteen keittiöön, josta sai tilattua kaikkien kolmen eri ravintolan ruoka-annokset. Tällä tavalla yritys pystyi vastaamaan noutoruoan ja ruokalähettipalveluiden kasvaneeseen kysyntään sekä jatkamaan toimintaansa rajoitusten puitteissa.

“Ravintoloiden rajoitukset ovat ehdottomasti verottaneet meitä, mutta uskomme tulevaisuuteen sekä MorriSon's Brooklyn -ravintolan herkullisiin comfort food -annoksiin”, Hartman kertoo.

Hartmanin mukaan pandemian aikana noutoruoan ja ruokalähettipalveluiden käyttö on ollut selvässä nousussa.

"Asiakkaamme voivat nyt myös tilata aimo annoksen Amerikkaa MorriSon's Brooklyista kotiin.”

MorriSon’s Brooklyn on mukana myös SYÖ! -kampanjassa!
Ravintola tarjoaa 6.-19.11 käynnissä olevan kampanjan aikana joukon herkullisia burgereita kympillä. Valita voi seuraavista burgereista: Garlic, Double Meet, I <3 Cheese, Crispy Burger, Hellfire Burger ja Meatless Friday.
Kympillä tarjolla on myös pizzoja. Valita voit seuraavista pizzoista: Margarita, Buffalo Chicken, Big American, Brooklyn Pepperoni, Vegan BBQ tai Blanco Spinach & Mushrooms.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi