Helsinki Photo Festival esittelee kansainvälistä valokuvataidetta Teurastamolla

Ensimmäistä kertaa järjestettävä valokuvafestivaali esittelee monipuolisesti kansainvälistä valokuvataidetta Teurastamolla ja sen lähialueilla.

Klaus Vedfeltin otos sarjasta "Obsolete"
Klaus Vedfeltin otos sarjasta "Obsolete" Kuva: Klaus Vedfelt / Helsinki Photo Festival

Helsinki Photo Festival tarjoaa monipuolista ohjelmaa valokuvataiteen tiimoilta. Näyttelyiden lisäksi ohjelmassa on muun muassa Artist talk -tilaisuuksia, työpajoja, seminaareja, valokuvauskävelyitä ja innovatiivisia valokuvarakennelmia. 

Kuusiviikkoisilla festivaaleilla on esillä teoksia yli 30 kansainvälisesti tunnustetulta taiteilijalta. Valokuvanäyttelyt levittäytyvät Teurastamolle, sisänäyttelyitä nähdään Galleria Futurassa, työpajat ja luennot toteutetaan Flavour Studion tiloissa. Festivaali on esillä myös muissa kulttuuritapahtumissa, kuten Alppipuiston Elephantasy Funky Elephant Festivalilla ja Kilombo Afrojazz Festivalilla.

Festivaali esittelee kansainvälisen ja kotimaisen valokuvataiteen helmiä. Avajaisia vietetään 5. heinäkuuta Galleria Futurassa, jossa ranskalainen valokuvaaja Lorenzö avaa näyttelynsä “Without anything, but this​”. Suomessa otetuista kuvista koostetulla näyttelyllä halutaan nostaa esiin empatian puutetta turvapaikanhakijoita kohtaan.

Festivaalin keskipisteenä toimiva Nordic Village sijoittuu Teurastamon pihalle ja Hermannin puistoon. Nordic Villageen nousee muun muassa toiminnallisia valokuvainstallaatioita, joiden kautta valokuvia voi kokea vuorokauden ympäri.

Helsinki Photo Festival, 5.7.-15.8. Teurastamo
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi