Hyvän mielen Green Hippo laajentaa Töölöön - uusi kahvila jatkaa suositulla linjalla: "Luonnollinen jatkumo"

Maukkaista brunsseistaan tunnettu Green Hippo avaa kolmannen kahvilansa Töölöön.

Kuva: Thomas Lundström
  • Mikä: Helsinkiläisten olohuone
  • Missä: Sandelsinkatu 2
  • Milloin: Ovet auki 2.10. klo 9.

Terveellisen, täyttävän ja visuaalisesti kauniin ruoan puolestapuhujana tunnettu Green Hippo avaa uuden toimipisteen Töölöön lokakuun alussa. Uusi kahvila tulee toimimaan samalla konseptilla kuin Punavuoren ja Kallion toimipisteet: se tarjoaa laadukkaisiin raaka-aineisiin perustuvaa ruokaa, jonka syöminen nostaa taatusti hymyn huulille.

“Tavoitteenamme on tehdä kasvisruoasta helpommin lähestyttävää, mutta emme "pakota" ketään syömään mitään. Sen sijaan tavoitteenamme on tehdä ruokailusta mahdollisimman vaivatonta ja maukasta, itse kullekin”, Green Hippon ydinarvoissa kerrotaan.

Uuteen 50 paikkaiseen kahvilaan voi piipahtaa koko viikon aamusta iltaan niin aamiaiselle, lounaalle, illalliselle kuin supersuositulle brunssille. Kesällä ravintolan yhteyteen on suunnitteilla terassi, joka tulisi tuplaamaan asiakaspaikat.

Uutuutena Tölön kahvilassa ovat ensimmäistä kertaa varattavissa olevat yksityistilat, jotka sopivat erinomaisesti suuremmille ryhmille. (Huomio, kaikki pikkujouluja suunnittelevat.)

Tulevaisuus näyttää valoisalta

Green Hippo avasi ensimmäisen toimipisteensä Punavuoreen vuonna 2018, ja helsinkiläiset ottivat nopeasti viihtyisän ja laajoilla aukioloajoilla varustetun konseptin omakseen. Keskellä koronavuotta, joulukuussa 2020, Green Hippo laajensi toimintaansa Kallioon.

Töölö ei valikoitunut kolmannen toimipisteen sijainniksi sattumalta, vaan ajatus kahvilasta on kytenyt mielissä jo Green Hippon historian alkuajoista lähtien.

"Alusta saakka haaveenamme oli avata kolme ravintolaa Helsinkiin, nimenomaan Punavuoreen, Kallioon ja Töölöön", Green Hippon toimitusjohtaja Benjamin Elf kertoo.

Lauantaina unelma kolmesta kahvilasta täyttyy, kun uusi toimipiste avaa ovensa kello 9.

LUE LISÄÄ: Green Hippo haluaa luoda uutta - avaa uuden ravintolan Kallioon: "Tehdään asiat mahdollisimman hyvin joka päivä"

"Se, että kaksi niistä on pystytty avaamaan keskellä pandemiaa on tietenkin erityisen ilahduttava asia, joka kertoo konseptimme vahvuudesta ja suosiosta asiakkaiden keskuudessa", Elf toteaa ja lisää, että vaikeista ajoista huolimatta ihmiset ovat ottaneet Kallion kahvilan hyvin vastaan.

Myös Töölön Green Hippolle povataan suosiota.

"Töölö on ainakin paperilla kohderyhmältään ja sijainniltaan meille luonnollinen jatkumo, ja odotamme vahvan kasvun jatkuvan myös lähivuosina", hän jatkaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi