Kaivopihan uutuus on enemmän kuin pelkkä kahvila - The Grind Coffee & Winessa viihdytään pitkään: “Pyrimme ylläpitämään hauskaa ja rentoa meininkiä”

Kaivopihan uusi kahvila erottuu joukosta pitkillä aukioloajoilla ja rennolla meiningillä.

  • Mikä: Kahvila-viinibaari
  • Missä: Uudistuneella Kaivopihalla
  • Mitä: Rentoa ja nuorekasta meininkiä

Uudistunut Kaivopiha avautui viime viikolla asiakkaille peräti kuuden uuden ravintolan voimin. Yksi uusista paikoista on kahvila-viinibaari The Grind Coffee & Wine, joka tarjoaa laajan kattauksen herkkuja aina pastoista risottoihin, salaatteihin ja aamiaisiin. Eikä unohdeta niitä viinejä.

LUE LISÄÄ UUDISTUNEESTA KAIVIPIHASTA: Helsingin keskustaan kuusi uutta ravintolaa - Suomen parhaimpia burgereita saa nyt Kaivopihalta

Hauskaa ja rentoa meininkiä

Kahviloita löytyy keskustasta useita, mutta mikä erottaa The Grind Coffee & Winen muista paikoista?

“Erotumme muista kahviloista siten, että anniskelu on meillä myös isossa osassa ja viikonloppuiltaisin meillä soittaa DJ”, Katri Kortelainen The Grind Coffee & Winesta kertoo Citylle.

The Grind Coffee & Winen aukioloajat ovat myös monia muita laajemmat. Kahvila avaa ovensa aikaisin aamulla ja palvelee pitkälle iltaan - ja viikonloppuisin aina sinne yömyöhään saakka. Myös henkilökunnalla on tärkeä rooli kahvilan viihtyisyyden kannalta.

 

“Henkilökuntamme on nuorekasta ja pyrimme ylläpitämään hauskaa ja rentoa meininkiä”, Kortelainen lisää.

Pasta ja aamupala ykköstuotteita

The Grind Coffee & Wineen voi siis astella niin aamupalalle, lounaalle kuin iltaa viettämään.

Aamuihmisille Kortelainen suosittelee Aamiainen #4 -settiä, johon kuuluu kahvin tai teen lisäksi tuoremehu, paistettu kananmuna, vihersalaatti sekä avokado- tai katkarapuleipä. Tällä setillä nälkä pysyy taatusti poissa pitkään.

Uuden kahvilan aamupalat ovat maistamisen arvoisia.
Uuden kahvilan aamupalat ovat maistamisen arvoisia. Kuva: The Grind Coffee & Wine

Tukevampaa ruokaa etsivälle löytyy myös vaihtoehtoja, kuten ihanan kermaista pastaa.

“Voisin ehdottomasti suositella Penne Al Salmone - pastaamme, jossa on lohifilettä, parsakaalia sekä kermaista chilikastiketta”, Kortelainen toteaa.

The Grind Coffee & Wine palvelee vuoden loppuun asti seuraavin aukioloin: maanantaista torstaihin klo 8-20, perjantaisin ja lauantaisin 8-23.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi