Kotipizza satsaa nyt burgereihin ja sourdough-pizzaan: Social Burgerjoint ja No Pizza avattiin CityCenterissä

No Pizza tähtää kansainvälisille markkinoille, mutta Kotipizzan kanssa sen ei ole tarkoitus kilpailla.

Social Burgerjointin Bronx Burger saa makunsa puuhiiligrillistä.
Social Burgerjointin Bronx Burger saa makunsa puuhiiligrillistä.

Helsingin CityCenterin ravintolamaailmaan on avautunut kaksi uutta ruokapaikkaa. Molemmat ovat Kotipizza Groupin omistuksessa, mutta kumpikaan ei ole Kotipizza.

Kaupungin parhaaksikin kehuttu Social Burgerjoint on jo tuttu Sörnäisistä, nyt mibrasa-puuhiiligrillissä paistettuja burgereita saa myös keskustasta.

No Pizza sen sijaan on täysin uusi konsepti. Pizzapohjat valmistetaan sourdough-taikinasta, joka paistetaan ensin korkealämpöuunissa ja täytteet lisätään tuoreina vasta paiston jälkeen.

Kyseessä on kansainvälisille markkinoille tähtäävän konseptin pilottiravintola, jonka on tarkoitus jäädä ainoaksi Suomen toimipisteeksi. Perinteisen Kotipizzan kilpailijaa siitä ei siis tule.

Kotipizza Group suunnittelee laajentavansa No Pizzan ensin pohjoismaiseksi ravintolaketjuksi ja myöhemmin laajemmille markkinoille.

Lue myös: Helsingin parhaat burgerit: Social Burgerjointin Bronx burger on kaupungin katu-uskottavin hampurilainen

Social Burgerjoint, No Pizza, CityCenter, Kaivokatu 4

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi