Kympin annoksia ja jalkapallolegendan suunnittelema burgeri! Kolme erinomaista syytä suunnata nyt Hard Rock Cafeeseen

Helsingin Hard Rock Cafessa pääsee nyt testaamaan jalkapallolegenda Lionel Messin suunnittelemaa burgeria.

Kuva: Hard Rock Cafe
  • Mikä: 50 vuotta täyttävä ravintolaketju
  • Missä: Aleksanterinkatu 21, Helsinki
  • Mitä uutta: Messi-burgeri ja SYÖ!-viikot

Maaliskuun alussa helsinkiläisravintola Hard Rock Cafen ruokalista sai uuden mielenkiintoisen tulokkaan, kun itse jalkapallolegenda Lionel Messin inspiroima burgeri tuli nälkäisten asiakkaiden saataville.

Yhteistyö on kunnianosoitus ravintolan juurille, jonka ikoniset paidat syntyivät alkuperäisen, Lontoossa sijaitsevan Hard Rock Cafen sponsoroidessa paikallista jalkapallojoukkuetta 1970-luvulla. Burgerin lisäksi Messin ja Hard Rock Cafen yhteistyö pitää Messin pelinumerolla ja logolla varustetun tuotekokoelman.

“Hard Rock Cafe Helsingillä on kunnia saada olla mukana yhteistyössä kansainvälisen jalkapallotähden, Lionel Messin kanssa”, Hard Rock Cafe Helsingin General Manager Tilda Kaus kertoo.

Kuva: Hard Rock Cafe

Messi-burgeri pitää sisällään tuplapihvin, Provolone-juustoa, chorizoa, karamellisoitua punasipulia, salaattia, tomaattiviipaleita ja talon omaa mausteista savukastiketta.

Jos haluat laittaa burgerisi todella messiksi, kannattaa burgerin väliin tilata myös kananmuna.

“Toivotamme innolla kaikki Hard Rock- ja Messi-fanit maistamaan Messin omien suosikkien inspiroimaa hampurilaista, joka tarjoilee ainutlaatuisen ja unohtumattoman makuelämyksen.”

Mukana SYÖ!-viikkojen juhahumussa

Messi-burgeri on vain yksi syy lähteä tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan juhlivaan Hard Rock Cafeeseen - ravintola on nimittäin mukana myös perjantaina 11.3. starttaavilla SYÖ!-viikoilla. Myös SYÖ!-viikoilla on käynnissä juhlavuosi, sillä kampanja täyttää tänä vuonna 25 vuotta.

Kympillä pääset testaamaan kampanjan aikana peräti kolme isoa cheddar-siivua sisältävän The Big Cheeseburgerin. Toinen kympin annos on yli 220 gramman painoinen grillattu lohifilee, joka tarjoillaan kasvisten, maustettujen ranskalaisten, yrttivoin ja talon oman bbq-kastikkeen kera.

Kuulostaako hyvältä, vai mitä?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi