Kympin pihvit, parhaimmat sushit ja puhutuimmat uutuudet - 10 vinkkiä, joilla saat Turun SYÖ!-viikoista kaiken irti

SYÖ!-viikkoja vietetään Turussa 27.8.-9.9.2021.

Herkullisia kympin annoksia tarjoilevat SYÖ!-viikot rantautuvat jälleen Turkuun elo-syyskuun vaihteessa. Mukana on tällä kertaa 11 ravintolaa ja yli 30 herkullista kympin tarjousta. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja kampanja-annokset löydät täältä.

3 x Turun uudet SYÖ!-ravintolat 

UUNI-pizzeria

Yksi tämän kampanjan uutuusravintoloista on Marttiin viime syksynä ovensa avannu UUNI, jonne kannattaa piipahtaa nauttimaan äärimmäisen herkullista pizzaa. Jos et ole vielä tutustunut uuden lähiöravintolan new napolitan style -pizzoihin, SYÖ!-viikot tarjoavat siihen huokean mahdollisuuden. Ravintola tuo kympin viikoille tarjolle kolme herkullista vaihtoehtoa: klassinen Pepperoni, suomalaiseen suuhun sopiva Exotica ja Veggie Love -kasvispizza. Mikä on sinun valintasi?

Kympillä pääsee nyt testaamaan myös uuden UUNI-ravintolan pizzoja.
Kympillä pääsee nyt testaamaan myös uuden UUNI-ravintolan pizzoja. Kuva: UUNI

Vinkki: Pizzan rinnalle kannattaa tilata myös herkullisia dippejä, kuten tryffeli- tai sitruunamajoneesia, jotka sopivat erinomaisesti pizzan reunojen dippaamiseen.
 

Brokadi

Toinen SYÖ!-uutuus on sichuanialaisia makuelämyksiä Turun keskustassa tarjoileva Brokadi, joka avasi ovensa asiakkaille toukokuussa. Tähän ravintolaan voit lähteä nauttimaan autenttisisista makuelämyksistä upeiden maisemien äärelle - ravintolasalista on ainutlaatuiset näkymät Turun Kauppatorille ylle.

BBQ Naudanliha on yksi Brokadin tarjousannoksista.
BBQ Naudanliha on yksi Brokadin tarjousannoksista. Kuva: Brokadi

Annosten tureuteen ja harmoniaan panostava Brokadi tuo SYÖ!-viikoille tarjolle kympin vaihtoehtoja niin lihan, kanan kuin kasvisruoan ystäville. Onko valintasi BBQ naudanliha, chilipippurilla maustetut kanankoivet vai kuullotettu tofu talon tapaan?
 

Panho Villa Hansa

Pancho Villan rennosta tunnelmasta ja reiluista annoksista pääsee nauttimaan SYÖ!-viikoilla nyt myös Hansakorttelissa.

Pancho Villan jättivegehampurilainen lähtee pian mukaasi kympillä.
Pancho Villan jättivegehampurilainen lähtee pian mukaasi kympillä. Kuva: Pancho Villa

Tähän meksikolaistyyliseen ravintolaan kannattaa suunnata syömään tuhteja hampurilaisia, jotka lähtevät kampanjaviikkojen ajan matkaasi kympillä. Jättijuustohampurilaisen tai jättivegehampurilaisen kylkeen saa samaan rahaan valintasi mukaan vielä joko salaatin, talon ranskalaiset, crispers-perunat, bataattiranskalaiset tai talon lohkoperunat.

PS: SYÖ!-tarjoukset ovat voimassa myös Kauppiaskadun Pancho Villassa.
 

3 x pihviä kympillä

Koska voit lähteä ravintolaan syömään pihviä kympillä? No SYÖ!-viikoilla totta kai!

Woolshed Australian Gastropub

Turussa edullisia pihvejä tarjoilee esimerkiksi Woolshed Australian Gastropub, jossa pääset herkuttelemaan edullisesti 200 gramman naudanlihapihvillä. Tuhti pihvi tarjoillaan punaviinikastikkeen ja valitsemasi lisukkeen kera. Melko hyvä tarjous, vai mitä?
 

Saaristobaari

Aurakadulla sijaitseva, rehtiä ruokaa tarjoileva Saaristobaari on ravintola, jonne kannattaa myös lähteä kympin pihvin perässä. Viime kampanjassa debyytin tehnyt ravintola tarjoaa kympillä lehtipihvin ranskalaisten ja maustevoin kera tarjoiltuna. Nam!
 

Pikku-Torre

Rennosta tunnelmasta, jalkapallo-aiheisesta sisustuksesta sekä maukkaasta ruoasta tunnettu Pikku-Torre on myös erinomainen kohde kaikille pihvien ystäville. Ravintola tuo kampanjan ajaksi tarjolle 150 gramman porsaan lehtipihvin ranskalaisten ja maustevoin kera tarjoiltuna. Ja tämäkin annos lähtee mukaasi SYÖ!-viikoilla kympillä.
 

2 x maukkaimmat sushit

SYÖ!-viikot eivät olisi mitään ilman herkullisia sushitarjouksia.

China Thai Palace Aurajoki

Yli 20 vuoden ajan Turun keskustassa toimineen klassikon, China Thai Palacen, yksi SYÖ!-tarjous koskee sushia. Kampanjan ajan saat 15 kappaleen sushilajitelman edulliseen kympin hintaan. Sushia pääsee popsimaan myös ravintolan buffetista, josta voit kasata kympillä lautasellesi sushin lisäksi myös kiinalaisia ja thaimaalaisia ruokia.

Kobe Sushi

Kaikkien sushinystävien kannattaa ottaa suunnaksi Martinkadulla sijaitseva Kobe Sushi, jossa pääset nauttimaan SYÖ!-viikoilla 14 kappaleen sushilajitelmasta. Omega-3-lajitelma sisältää kuusi kappaletta lohi-nigriä ja kahdeksan kappaletta lohi-uramakeja. Tämä tarjous on voimassa myös lounasaikaan!

2 x mehevimmät burgerit

Burgerit maistuvat tilanteessa kuin tilanteessa.

MorriSon’s

Burgereita Amerikan malliin tarjoilee Kristiinankadulla sijaitseva MorriSon’s, joka lyö SYÖ!-viikkojen kunniaksi pöytään melko tyhjentävän tarjouksen: kaikki burgerit kympillä! Hampurilaiset tarjoillaan ranskalaisten ja kurkkumajoneesidipin kera, joten tällä aterialla nälkä lähtee taatusti. Ja jos ei lähde tai mielesi tekee jotain makeaa, aina voit tilata jälkiruokaa!

MorriSon'sin burgerilistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
MorriSon'sin burgerilistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kuva: MorriSon's

Naughty BRGR

Tuhmien burgereiden äärelle sinut johdattaa Naughty BRGR, joka tuo SYÖ!-viikoille tarjolle kolme herkullista kympin tarjousta. Kympillä pääset herkuttelemaan ravintolan todellisella klassikolla, Naughtylla, friteerattua kanaa sisältävällä Spicy Chickenillä tai pariloidulla halloumi-juustolla täytetyllä burgerilla. Kaikki kympin herkut tarjoillaan rapeiden Crispy Friesien kera.

 

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi