Liekitettyjä annoksia ja agaave-juomia - uusi ravintola Maestro 51 tuo Helsinkiin latinomaista uniikkeja makuja ja latin soul -fiilistä

Huhtikuussa Hotel Mestarin yhteyteen avautuva ravintola yhdistää pohjolan tinkimättömyyden etelän intohimoon.

  • Mikä: Uuden hotellin ravintola
  • Missä: Kamppi, Helsinki
  • Milloin: Huhtikuun 5. päivä
  • Mitä: Latinalaisen keittiön makuja

Huhtikuussa Helsinkiin Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmaan avautuva Hotel Mestari tarjoaa asiakkailleen paitsi aivan uudenlaisia stay cation -mahdollisuuksia, myös herkullisia hetkiä hyvän ruoan parissa.

Hotellin yhteyteen avautuva Maestro 51 -ravintola yhdistelee pohjolan tinkimättömyyttä etelän rohkeuteen ja intohimoon, ja luvassa on muun muassa liekitettyjä annoksia. Maestro 51 -ravintolan konseptista vastaa lukuisissa huippuravintoloissa, kuten Groteskissa ja Demossa työskennellyt Paul Hickman.

LUE MYÖS: Ravintola Emo on palannut takaisin kotiin - entistäkin herkullisempana

"Jos koskaan, niin nyt ihmiset kaipaavat sosiaalisia kohtaamisia, lämpöä, yhdessäoloa ja elämäniloa! Maestro 51 tuo kaikkea tätä Helsinkiin miljöön, palvelun, ruuan ja juoman kautta aamusta iltaan", Hickman kuvailee.

Lounasta nopeasti - nopeammin

Ravintolan lounas on suunniteltu ottamaan huomioon asiakkaiden erilaiset aikataulut. Lounaspaikka valitaan usein sen perusteella, kuinka paljon lounastamiseen on varattu aikaa. Maestro 51 tarjoaa tähän erilaisia vaihtoehtoja.

Uuden ravintolan havainnekuva lupaa viihtyisiä ravintolareissuja.
Uuden ravintolan havainnekuva lupaa viihtyisiä ravintolareissuja.

"Lounaan olemme suunnitelleet aika- ja hintalupauksen ympärille. Salaatti- ja keittolounas tarjoillaan viidessä minuutissa, päivän lounas kymmenessä ja loput vaihtoehdot viidessätoista minuutissa."

Ravintola haluaa huomioida Kampin alueen runsaan lounastajien määrän ja vastata asiakkaiden erilaisiin lounastarpeisiin uusilla, mahdollisimman monipuolisilla palveluilla ja vaihtoehdoilla.

Grilli ei tarkoita pelkkää lihaa

Maestro 51:n baarin kivijalan muodostavat klassiset oluet ja viinit, cocktailit, laaja rommivalikoima sekä Yhdysvalloissa muun muassa julkkisten parissa trendaavat agaave-juomat eli tequilat ja mezcalit.

Ravintolan juomavalinnoissa on auttanut meksikolaissyntyinen baarimestari Mauricio Allende. Viineissä pääpaino on portugalilaisissa, espanjalaisissa, italialaisissa ja ranskalaisissa viineissä.

Tarjolla on myös pinchoja, taatuista klassikoista innovatiivisimpiin kokeiluihin. Illallisella puolestaan näkyy, tuoksuu ja maistuu grilli.

Maestro 51 -ravintola yhdistelee pohjolan tinkimättömyyttä etelän rohkeuteen ja intohimoon.
Maestro 51 -ravintola yhdistelee pohjolan tinkimättömyyttä etelän rohkeuteen ja intohimoon.

"Illallisen ydin on “latin soul”. Latinalaisen keittiömme ytimessä ovat leipä ja grilli. Haluamme Maestrossa olla murtamassa käsitystä, että grilli tarkoittaisi aina vain lihaa. Meillä roolia ottavat värit, niin kastikkeiden kuin kasvistenkin muodossa. Yhdistämme latinalaiset maut pohjoisen makuihin sekä artesaaniviinilistoihin ja cocktaileihin", Hickman kertoo.

Aitouteen perustuva mutta taiteellista vapauttava hyödyntävä a la carte -lista soveltuu Hickmanin mukaan niin pitkän kuin lyhyemmänkin kaavan ruokailuun, yksittäin tai jaettuna. Listan liekitetyt annokset viimeistellään asiakkaan edessä, mikä tuo ravintolaan maun lisäksi visuaalisuutta ja ennen kaikkea tuoksua.

Maestro 51 aukeaa Kamppiin Hotel Mestarin yhteyteen Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmaan 5. huhtikuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi