Löyly ainoana suomalaisena paikkana arvostetussa listauksessa – Jasper Pääkkönen otettu tunnustuksesta

TIME Magazinen World's Greates Places -julkaisu nostaa esiin sata upeaa ja ainutlaatuista paikkaa ympäri maailman.

Kuva: Kuvio

Tämän vuoden TIME Magazinen World’s Greatest Places -listaus on julkaistu, ja suomalaisista paikoista listalle on kivunnut Löyly. Arvostetun yhdysvaltalaisjulkaisun on koonnut 1 200 toimittajaa ja asiantuntijaa mielipiteiden ja suositusten pohjalta ympäri maailman. Listalle pääsevät vain parhaat ja ainutlaatuisimmat hotellit, ravintolat, museot ja kylpylät.

"Tämä on varmasti suurin tunnustus, jonka voin ajatella Löylyn saavan. Timen Top 100 -listaukset ovat melkoinen käsite maailmanlaajuisesti, joten Löyly ja suomalainen saunakulttuuri saavat tätä kautta huomattavaa näkyvyyttä ympäri maailman”, Jasper Pääkkönen kommentoi Löylyn saamaa tunnustusta.

Ainutlaatuiset kokemukset ovat Time'sin listauksen keskiössä. Kesän aikana Löylyn upealla terassilla on muun muassa heräilty aamujoogatuntien parissa merimaiseman äärellä. Joogatunnit jatkuvat vielä elokuun ajan, ja niiden jälkeen on mahdollista nauttia saunasta ja kahvilan antimista.

Arkkitehtuurisesti merkittävä maamerkki Löyly on avaamisestaan lähtien ollut niin paikallisten kuin turistienkin suuressa suosiossa. Tänä vuonna Löylyssä on vieraillut jo reilusti yli 200 000 kävijää. Sauna on kovassa käytössä ympäri vuoden ja myös ravintola sekä upea terassi ovat erityisesti paikallisten vakiopaikkoja.

"Täällä Los Angelesissa yllättävän moni on jo kuullut Löylystä. On hauska huomata elokuva-alaan liittyvissä tapaamisissa, että Löyly-viidakkorumpu on soinut. Ne harvat leffa-alan ihmiset, jotka Suomessa vieraillessaan ovat käyneet Löylyssä, ovat kertoneet paikasta kollegoilleen: ‘Ai olet Helsingistä? Siellä on kuulemma sellainen hieno sauna, oletko käynyt?’, on kommentti, johon olen törmännyt muutamaan otteeseen", Jasper nauraa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi