Lux Helsinki Eat – Blinit, luksushodarit, sushi, upeat menut ja muut herkut tuovat makua valofestivaaliin

Lux Helsinki Eat tuo monipuoliset maut osaksi valofestivaalin kokemusta.

Lux Helsinki on parhaita asioita, mitä mustan talven keskellä elävälle Helsingille voi tapahtua. Tammikuun alku saattaa olla kylmä, mutta kaduilla kulkevat valofestivaalin kävijät lämmittävät tunnelman ja upeat valoteokset inspiroivat mieltä. Luxin virallinen ruokatapahtuma Lux Helsinki Eat varmistaa, että puolella miljoonalla kävijällä on maha täynnä ja paikka, missä lämmitellä valotaiteen keskellä.

Tarjolla on upeita ravintolaelämyksiä blineistä, herkkuhodareiden kautta tapahtumaa varta vasten räätälöityihin upeisiin menukokonaisuuksiin. 15 ravintolassa tarjoiltavat annokset ja menut irtoavat 10, 30, 50 eurolla.


Tsekkaa kaikki annokset ja menut: luxhelsinkieat.fi


Lux Helsingin reitin suhteen pääkallopaikalla sijaitseva Roster Helsinki lähtee Luxiin mukaan kympin annoksella, joka sisältää kaksi harissamakkaralla varustettua hodaria sekä viiden kympin menulla, joka yhdistelee kuudessa ruokalajissa jaettavan läpileikkauksen ravintolan tarjonnasta.

Ravintola Lyon Mannerheimintiellä ei ole aivan reitin tuntumassa, mutta sinne kannatta poiketa upean hinta-laatusuhteen ansiosta. Ainakin viime vuonna Lyonin viiden ruokalajin kattaus oli taidonnäyte, joka antoi paljon vastinetta rahalle. Kiinnostavia ja yllättäviä menukokonaisuuksia tarjoilevat myös uutuusravintola Eevert sekä korealaiseen fuusioon luottava Kungfu Kitchen.

Esplanadin Manhattan Steak Housessa 30 menuun mahtuu naudan ulkofileepihvi ja 50 menuun alku- ja jälkiruoan kaveriksi 180 gramman champignon-pihvi.

Kunnon ruokafestareille mahtuu tietenkin myös sushi. Erinomaista sushi-laatua kampanjassa edustaa Esplanadilla sijaitseva Kita, jonka kolmen kympin menusta toimii sumolajitelmana kahdelle.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi