Makkarataloon avataan uusi Döner Harju, joka on vielä edellistäkin ravintolamaisempi

Döner Harju City ei ole mikään pikaruokaravintola.

Aromi-lehdessä kerrotaan, että keskustaan avataan uusi Döner Harju -ravintola. Tätä osasimme jo hiukan odottaa kesällä, kun uutisoimme Skifferin ja Döner Harjun järjestämistä yhteisistä bileistä. Tapahtuman yhteydessä kerrottiin, että Dönerillä on suunnitelmia avata ravintola eteläisempään Helsinkiin. 

Makkarataloon perustettava Döner Harju City -ravintola ei ole mikään peruskebabjointti. Se on ihan oikea ravintola, jonne tulee viinilista, laaja olutvalikoima ja myös cocktaileja. Toimitusjohtaja Reima Mäenpää kertoo Aromissa, että ravintolasta tulee ruokapaikan lisäksi myös kohtaamispaikka. Lisäksi siitä tulee kalliolaisveljeään paljon suurempi. Kallion ravintolassa on neljä kebabgrilliä, kun Makkaratalon ravintolassa ne tuplataan: kahdeksan kebabgrilliä mahdollistaa laajemman lihavalikoiman. 

(Arvostamme muuten sitä, että Harjun makkaratehtaan makkaratehtailijat avaavat ravintolan juuri Makkarataloon.)

Konsepti on loistava, ja Döner Harjun huippukebab, joka sai alkunsa Ravintolapäivänä vuonna 2012, on ollut kaupunkilaisten huulilla (kirjaimellisesti) viimeistään ravintolan perustamisesta lähtien. Myös Kallion Döner Harju -ravintolan suosio perustuu juuri siihen, ettei se ole pikaruokala, vaan ravintola, jolla on myös anniskeluoikeudet, ja johon voi tulla vaikka porukalla tai perheen kanssa syömään ja istuskelemaan pidemmäksikin aikaa. 

Omistajien eli Mäenpään ja Jari Lönnbergin muita ravintoloita ovat ravintola Werner Bulevardilla ja ravintola Palema Teurastamolla.

Döner Harju City -Facebook-sivulla kerrotaan, että ravintola avataan joulukuussa 2017. Sitä odotellessa!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi