Mannerheim raivoaa Rakkautta & Anarkiaa -leffafestarin mainoksessa

Hitler-kuuli, että hänen tontilleen astuttiin.

Syyskuun loppupuolella järjestettävä Rakkautta & Anarkiaa -leffafestari on osoittanut leffavalinnoillaan tyylitajua jo lähes kolmekymmentä vuotta. Nyt tyylitajua osoitetaan myös tapahtuman markkinoinnissa. Aihetta kuin aihetta kommentoivista Hitler-videoista inspiraationsa saanut traileri esittelee raivoavan Mannerheimin. Mannerheimia harmittaa eri toten se, ettei hänestä kertovaa elokuvaa nähdä festarin ohjelmistossa.

“Mannerheim-elokuvaa ei koskaan kuvattu. Sen sijaan tehtiin lisää sitä turkulaista yksityisetsivää”, sanoo yksi marsalkan upseereista varovaisesti.

“Miten meikäläisestä ei saada aikaan muuta filmatisointia kuin joku nukkehomoilu? Tai pläjäys, missä joku watussi sekoilee karvalakissa savannilla!” marsalkka raivoaa.

Mannerheim jatkaa raivoamistaa: elokuvia tehdään kaikenmaailman mäkihyppääjistä. Ja Irwinistä. Ja Hitleristäkin on elokuva.

“Hitler-elokuvan parodiat ovat hyvin suosittuja netissä”, huomauttaa toinen upseeri ja nostaa samalla trailerin metatasolle.

Kuinka ollakaan, myös Hitler on ehtinyt kuulemaan Rakkautta & Anarkiaa -mainoksesta, eikä hän ole tyytyväinen.

Rakkautta & Anarkiaa vyöryttää 18.–29.9. Helsingin elokuvateattereihin ison kasan laatuleffaa. Elokuvien tarjontaan kuuluvat tänä vuonna muun muassa Damien Chazellen Whiplash, Richard Linklaterin Boyhood, J-P Valkeapään He ovat paenneet ja Jean-Pierre ja Luc Dardennen Kaksi päivää, yksi yö. Musaelokuvien tarjonnassa nähdään pätkät Jimi Hendrixistä, Nick Cavesta ja Pulpista. Koko ohjelma julkistetaan 5. syyskuuta.

1 kommentti

Pjotrprkl

20.8.2014 08:43

Metatasoa tästä tulee jos ja kun joku jaksaa tehdä tästä oman versionsa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi