- Mikä: Fast Casual -ketju
- Missä: Järvenpää, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Seinäjoki, Raisio
- Mitä: Ravintolatasoisia annoksia pikaruokamaisella nopeudella
Puuilon perustaja Markku Tuomaalan ja Scanburgerin perustaja Elias Sarajärven luoman Barot’s-ketjun ensimmäinen ravintola avattiin Järvenpäähän vuonna 2018 ja viimeisin Raisioon tämän vuoden helmikuussa. Kotimaiselle fast casual -ketjulle kuusi ravintolaa on kuitenkin vasta alkusoittoa.
Tulevaisuuden tavoitteena on nimittäin perustaa Suomeen yhteensä 30 ravintolaa ja laajentaa toimintaa myös kansainvälisille markkinoille. Pandemiasta ja maailmanpoliittisesta tilanteesta huolimatta yrittäjät luottavat toimialan kasvumahdollisuuksiin.
“Kirjasimme kansainvälistymisstrategiaamme ennen koronaa, että vuonna 2023 meillä on ensimmäinen ravintola ulkomailla. Parhaillaan tutkimme Espanjaa.”, Barot’sin toimitusjohtaja Toni Kivilahti kertoo.
Tällä hetkellä ravintolaketju työllistää jo noin 90 avintola-alan ammattilaista. Kivilahden unelmana on työllistää satoja ammattilaisia ja luoda varsinkin nuorille uramahdollisuuksia ravintola-alalla.
Kastikkeet burgereiden keskiössä
Lähes 80 prosenttia Barot’sin tuotevalikoimasta on hampurilaisia. Tarjolla on myös laadukkaasti valmistettuja kasvisvaihtoehtoja sekä vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.
Erikoisuutena Barot’sissa on se, että asiakas valitsee aina itse hampurilaisensa kastikkeen seitsemän makuvaihtoehdon joukosta. Kivilahden mukaan tuotekokemuspalaute on ollut innostavaa.
“Olemme huikean ylpeitä omasta tuotteestamme ja etenkin kastikkeistamme, jotka olemme kehittäneet omalla reseptillämme. Olemme saaneet asiakkailta palautetta, kuinka tuote muuttuu ihan eri makuiseksi vain kastiketta vaihtamalla. Ylivoimaisesti myydyin kastike ja oma suosikkini on valkosipuli”, Kivilahti kertoo.
Kehitteillä on myös hybridikonsepti, jonka tavoitteena on palvella entistä paremmin sekä autolla paikan päälle saapuvaa että kotona ruokailevaa asiakasta.
“Kilpailuetuna olemme pystyneet luomaan fast casual -konseptia alusta alkaen. Tiedostamme myös vastuullisen kuluttamisen ja muut kasvavat ilmiöt, kuten arjen hektistymisen ja elämysten hakemisen. Ne luovat tarvetta nopeille ja helposti saataville ratkaisuille. Elämysten osalta panostamme paitsi hyvään ruokaan, myös asiakaskokemukseen ja tilojen viihtyisyyteen.”
2 kommenttia
PaulaFox
17.6.2022 15:38
Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Maisa45
11.4.2023 15:36
Hyvä.
Vastaa kommenttiinhttps://www.liittymätarjoukset.fi/puhelinliittymat/
https://www.puhelinliittymä.com
https://www.vertaaliittymät.com
https://www.äänikirjat.net/bookbeat/
Vastaa kommenttiin