Naughty BRGR taistelee koronasulkua vastaan - Akseli Herlevillä kova tavoite: Ennätysmäärä burgereita ja koko henkilöstö töissä

Keittiömestari Akseli Herlevin perustamat Naughty BRGR -ravintolat pitävät keittiönsä toiminnassa maaliskuulle ehdotetun ravintolasulun ajan.

Kuva: Naughty BRGR

Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä toimivat Naughty BRGR -ravintolat työllistävät vakituisesti noin 100 henkilöä. Ravintolayhtiö avasi koronapandemian aikana uudet ravintolat Helsinkiin ja Espooseen ja yhdeksäs Naughty BRGR avataan Lahteen huhtikuussa.

Nyt ilmoitetun maaliskuisen koronasulun aikana ravintolayhtiö tavoittelee myyvänsä 30 000 tuhmaa hampurilaista ja pitämään koko henkilökuntansa töissä ilman lomautuksia.

"Sulku ei uskoakseni vie ihmisiltä kuitenkaan nälkää syödä hyvin"

Vaikka Naughty BRGR joutuu sopeuttamaan liiketoimintaansa maaliskuussa, Herlevin tavoitteena on tehdä se henkilöstön sijaan ruokalistam ja hintojen kautta.

”Suomen ravintolakenttä on jo vuoden ajan roikkunut löysässä hirressä ja kohtuuttomien, eri tahoilta heitettyjen epäilyjen kohteena. Tartuntaluvut on kuitenkin saatava painumaan alas ja jos ravintolasyömisen lopettaminen auttaa siihen, olkoon niin. Sulku ei uskoakseni vie ihmisiltä kuitenkaan nälkää syödä hyvin, joten me teemme kaikkemme pitääksemme ravintolat auki ja piisit kuumina tilanteesta riippumatta. Tavoitteenamme on myydä tämän kolmen viikon sulun aikana ennätysmäiset 30 000 burgeria”, kertoo ravintoloitsija Akseli Herlevi.

Kuva: Naughty BRGR

Naughty BRGR -konsernin toimitusjohtaja Lars Oehlandtin mukaan ravintola on nyt valmistautunut tähän tulevaan sulkuun paremmin kuin viime keväänä.

"Digitaalinen asiakaspalvelu ja myynti omalla sovelluksellamme ja kotiinkuljetuspalvelut ovat olleet meille tuttuja perustamisesta saakka. Olemme sopineet ravintolasulun ajan ilmaisista kuljetuksista Foodoran kanssa ja ravintolasta annoksensa noutaville laskemme väliaikaisesti hintoja merkittävästi”, Oehlandt kertoo.

Herlevi: Yrittäjällä on vapaus päättää

Hallitus on antanut eduskunnalle esityksen, jolla ravintolat suljettaisiin asiakkailta väliaikaisesti kolmeksi viikoksi 8.3.2021 alkaen. Ruoan ulosmyynti asiakkaille on kuitenkin sallittua.

”Yrittäjän ja työnantajan vastuisiin kuuluu pyrkiä menestymään sekä luoda ja ylläpitää työpaikkoja. Yrittäjällä on onneksi myös vapaus päättää, miten erilaisissa tilanteissa luovitaan."

Kuva: Naughty BRGR

"Me aiomme pistää koronaperkeleelle hanttiin töitä tekemällä ja paistamalla kodeissaan kärvisteleville asiakkaille parhaita mahdollisia burgereita. Ravintolatunnelmaa emme koteihin pysty lupaamaan, mutta teemme kaikkemme, että burgerit auttavat tuhman, mutta turvallisen fiiliksen synnyttämisessä missä vain”, lupaa Herlevi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi