Omistaja paljastaa vuodesta toiseen kehutun Levantin suosion salaisuuden - nämä seikat erottavat ravintolan muista

Levant tarjoaa maistuvaa kasvisruokaa ja Lähi-idän makuja iloisen asiakaspalvelun kera.

Omistaja Mazen Al Khadour avasi ensimmäisen Levantin vuonna 2015.
Omistaja Mazen Al Khadour avasi ensimmäisen Levantin vuonna 2015. Kuva: Laura Matilainen

Silmiä hivelevä sisustus ja viihtyisä tunnelma tervehtivät Levant-ravintolaan astujaa jo heti ovella. Annokset valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan silmien edessä ja tarjoillaan leveän hymyn kera.

Lähi-idän makuihin keskittynyt Levant onkin ravintolaketju, joka ei tarjoa ainoastaan erinomaista ruokaa, vaan myös elämyksiä kaikille aisteille.

Tuoreus on Levantin juttu

Levantin tarina sai alkunsa kuusi vuotta sitten Bulevardilta, jonne perustettiin ketjun kaikkien aikojen ensimmäinen ravintola. Nykyisin Levanteja löytyy pääkaupunkiseudulta yhteensä viisi. Levantin omistaja Mazen Al Khadourin mukaan asiakkaat ovat löytäneet Levantin ja ottaneet sen toden teolla omakseen. 

“Ihmiset rakastavat Levantia ja meillä on paljon asiakkaita, jotka tulevat meille syömään päivästä toiseen”, omistaja kertoo.

Meze Special on yksi SYÖ!-viikkojen kympin annoksista.
Meze Special on yksi SYÖ!-viikkojen kympin annoksista.

Levantin ruoat ovat asiakkaiden suosikkeja, mutta mikä on tämän kehutun ravintolan salaisuus?

“Kaikki mitä teemme, teemme itse. Melkein 100 prosenttia kaikista tuotteistamme perustuu kasviksiin ja tuoreisiin ainesosiin. Käytämme ruoissamme paljon esimerkiksi sitruunaa, oliiviöljyä ja yrttejä”, Al Khadouri kertoo ja lisää, että valmistuotteet ovat tässä ravintolassa pannassa.

Yksi tärkeä ainesosa ravintolassa on lavash-leipä, joka leivotaan Levantin omassa leipomossa Lauttasaaressa.

Levantissa annokset valmistetaan aina tilauksesta.
Levantissa annokset valmistetaan aina tilauksesta.

Tuoreuden lisäksi yksi Levantin salaisuuksista on, että ravintolan ruoka sopii lähes kaikille.

“Annokset eivät ole liian tulisia, vaan ennemminkin raikkaita ja maukkaita. Ja annoskokomme ovat reiluja ja hintamme edullisia", omistaja toteaa.

"Lisäksi ruokiemme syöminen ei saa aikaan raskasta tunnetta, vaan olo on ruokailun jälkeen energinen."

Kympin annoksia jokaiseen makuun

Levant on mukana käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla ja tarjoaa kympillä kolme herkullista vaihtoehtoa.

Runsas falafel-avokadosalaatti pitää nälän poissa pitkään.
Runsas falafel-avokadosalaatti pitää nälän poissa pitkään.

Grillattu falafelrulla, Combo Roll, kätkee sisäänsä muun muassa baba ganoush -munakoisodippiä, hummusta, tomaattisalsaa, kanaa ja falafelia. Meze Special tarjoaa puolestaan monipuolisen kattauksen Levantin parhaita paloja; hummusta, baba ganoushia, tsatsikia, falafelia, tabboulehia sekä ravintolan oman leipomon leipää. Täydellistä salaattiateriaa etsivän valinta on puolestaan maukas, falafelia, avokadoa ja marinoituja kasviksia sisältävä salaatti.

Rapeaksi grillattu Combo Roll kätkee sisäänsä herkullisia makuja.
Rapeaksi grillattu Combo Roll kätkee sisäänsä herkullisia makuja.

Kympin annosten rinnalle kannattaa ehdottomasti tilata Levantin omia, paikan päällä valmistettuja mehuja. Jo yksi siemaus esimerkiksi inkiväärillä ja limellä maustettua maukasta juomaa vakuuttaa sinut hetkessä - kyllä, mehu on erinomaista ruokajuomaa!

Inkivääri-limemehu sopii hyvin kympin annoksen kylkeen.
Inkivääri-limemehu sopii hyvin kympin annoksen kylkeen.

“Mehut ovat signatuurijuomiamme ja suprsuperhyviä”, Al Khadouri toteaa.

Levant Bulevardi, Levant Töölö, Levant Kallio ja Levant Redi ovat mukana käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla. Kaikki kympin annokset ja kampanjassa mukana olevat ravintolat löydät kampanjasivuilta täältä. SYÖ-viikot ovat käynnissä 9.9.2021 saakka.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi