Pientilaviinejä ja hapanjuuripizzaa - Kampin uusi Club Deportivo nostaa sporttibaarien rimaa: "A different ball game"

Kampin uusi Club Deportivo on laatuorientoitunut sporttibaari, jonka pääpaino on poikkeuksellisesti viineissä.

Kuva: Club Deportivo
  • Mikä: Uudenlainen sporttibaari
  • Missä: Kampin Kortteli-kerros
  • Mitä: Urheilua laatujuomien ja -ruokien kera

Ravintolayhtiö We Are Group avasi jääkiekon MM-kisojen avajaisviikonloppuna Kampin kauppakeskukseen varsin poikkeuksellisen sporttibaarin, Club Deportivon.

Kortteli -kerroksen päällä leijuvalla lautalla sijaitseva uutuus tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä paisti sijaintinsa, myös tarjontansa puolesta. Sporttibaarin erikoisuuksia ovat nimittäin pientilaviinit sekä hapanjuureen leivotut pizza-dogit.

Pitkä kattoterassikausi

Toisin kuin monet muut urheiluun keskittyvät ravintolat, Kampin uusi sporttibaari sijaitsee korkeassa ja valoisassa tilassa kattoikkunoiden alla. Lisäksi Club Deportivon antimista voi nauttia aurinkoisella kattoterassilla, jonka kausi alkaa lämpölamppujen ansiosta aikaisin keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn.

Club Deportivossa urheilua seurataan laadukkaiden eväiden äärellä.
Club Deportivossa urheilua seurataan laadukkaiden eväiden äärellä. Kuva: Club Deportivo

Sporttibaarille tärkeät elementit, screenit, ovat tässä baarissa huippuluokkaa; lautan ympärille on asennettu useita erityisen kirkkaita 75-tuuman näyttöjä ja urheilua seurataan myös 4,5 metriä leveältä jättiskreeniltä, joka on Suomen sporttibaarien suurimpia kiinteitä näyttöratkaisuja.

“Club Deportivo on kokoontumispaikka urheilullisen elämäntyylin kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua niin lasissa kuin sosiaalisissa suhteissaankin. Haluamme luoda täydellisen ympäristön arjen haasteiden taakseen jättämiselle. Tämän kevään ja kesän suomalaisittain ainutlaatuinen urheiluohjelma on hyvä tekosyy tulla Kamppiin nautiskelemaan ystävien kanssa”, We Are Groupin perustaja, ravintolayrittäjä Anders Westerholm kertoo.

Laseissa viiniä, lautasilla hapanjuuriherkkuja

Club Deportivosta, sen ohjelmasta ja baarin tuotteistuksesta vastaa Oscar Borges, joka tunnetaan paitsi vannoutuneena Real Madrid -fanina, myös Vin-Vin viinibaarin isäntänä.

“Mottonamme on A different ball game. Se viittaa tietenkin pallopeleihin, mutta myöskin tapaamme lähestyä sporttibaarin peruskonseptia. Toki meillä on myös hyvä olutvalikoima, mutta baarin pääpaino on poikkeuksellisesti viinissä, joka sopii myös urheilukokemuksen täydentäjäksi”, ravintola-alan Pro Gaalassa Vuoden sommelier/ hovimestari -sarjan voittajaksi ehdolla oleva Borges kertoo.

Sporttibaarin ruokatuotteesta vastaa ravintola Story Kamppi, jonka tavoitteena on lähteä nostamaan rimaa sporttibaarien ruokatuotteissa.

Story ja Vin-Vin yhdistävät voimansa Club Deportivossa.
Story ja Vin-Vin yhdistävät voimansa Club Deportivossa. Kuva: Club Deportivo

“Club Deportivoon tulee hapanjuureen leivotut pizza-dogit. Ne sopivat erinomaisesti sporttibaarin teemaan ja viinilasin viereen matsielämystä täydentämään. Tuomme Vin-Vinin kanssa hapanjuuripizzan myös Kasarmitorin Kesäterassille”, Storyn keittiömestari Markus Hurskainen kertoo.

Sosiaalinen kanssakäynti takaisin

Club Deportivon ohjelma täydentyy kisakalenterien mukaan, mutta urheilun suurtapahtumista jääkiekon MM-kisat, jalkapallon EM-kisat ja olympialaiset luovat vahvan rungon, jota täydennetään muun muassa golfilla, tenniksellä ja padelilla.

Asiakkaat pääsevät sosiaalisessa mediassa äänestämään, mikä on jättinäytöltä kulloinkin näytettävä päätapahtuma.

Sporttibaarin ruokatarjonnasta vastaa muun muassa hapanjuuripizzoista tunnettu Story.
Sporttibaarin ruokatarjonnasta vastaa muun muassa hapanjuuripizzoista tunnettu Story. Kuva: Story

“Meillä on kaikilla ollut rankka vuosi pandemian keskellä. Haluamme olla mukana tuomassa sosiaaliset suhteet takaisin keskiöön ja uskomme, että Club Deportivolla on roolinsa tässä kehityksessä. Tuntuu tietenkin myös hyvältä olla luomassa uusia työpaikkoja kovia kokeneelle alalle. Olemme kaikki uuden, mutta vihdoinkin innostavan äärellä,” Westerholmkertoo.

 

Club Deportivo, Kampin Kortteli, 5. Kerros
Aukioloajat Ti-La 15->
Su-Ma ohjelman mukaan

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi