Puhos rakastaa sinua – King Fish, Musta Barbaari, Raappana ja kumppanit tarjoilevat kansainvälisen kattauksen Puotinharjun ilmaistapahtumassa

Jatkoilla rynkytetään venäläisen elektron tahtiin.

Puotinharjun ostoskeskus saattaa olla Suomen kansainvälisin paikka. Vuonna 1965 rakennettu Puhos oli silloin Suomen suurin ostoskeskus, mutta nykyisin siitä on tullut pikkuveli viereiselle Itikselle.

Helsingin vilkkaimpiin monikulttuurisiin keskittymiin kuuluva Puhos kutsuu lauantaina ihmiset kaikille avoimeen Puhos loves People -festivaaliin, jonka tarkoituksena on tuoda eritaustaiset ihmiset yhteen. Puhoksen ja eri itä-helsinkiläisryhmien yhdessä suunnittelemaan ohjelmaan kuuluu musiikkia, kulttuuria ja ruokaa.

Musapuolella kattaus on luontevasti varsin kansainvälinen ja siihen kuuluvat reggaeartisti Raappana, some-tähdet ja räppärit Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs Suklaa ja Dosdela, DJ Fawz Yhdysvalloista, räppäri King Fish, brasilialaisia rytmejä tarjoileva Maria Gasolina sekä djiboutilainen Cabdi Han.

Jatkoilla Ravintola Kummisedässä sukelletaan venäläisen konemusan syövereihin Venäläisen elektromusiikin klubilla. Jatkoilla konemusan genrerajat häipyvät ja oleellisinta on rento meno.

Muun muassa Funky Elephant -festarista tunnettu Funky Amigos oli suunnittelemassa omaa festariaan Puhokseen keväällä, kun kävi ilmi, että samaan paikkaan puuhataan jo toista tapahtumaa. Funky Amigos toi oman tapahtumaosaamisensa Puhos loves People -tapahtumaa tekevien avuksi.

“Jo heti ensimmäisessä tapaamisessa kävi ilmi, että arvomme ja ajatuksemme festivaalin tarkoituksesta kohtasivat täysin. Funky Amigos ry:n toiminnan kantavia arvoja ovat yhteisöllisyys, kulttuurien moninaisuuden kunnioittaminen, rasisminvastaisuus, suvaitsevaisuus, kulttuurien välinen rauhanomainen vuorovaikutus, ekologisuus ja hyvän olon edistäminen”, Funky Amigos kirjoitti Facebookissa.

“Tapahtuman aito toive ja tavoite on, että se kokoaisi yhteen ihmisiä erilaisista kulttuuritaustoista, ei pelkästään maahanmuuttajataustaisia, nauttimaan festivaalin tarjonnasta kaikin aistein.“

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi