No Labels No Walls -minifestari nostaa yhdessä tekemisen keskiöön: “Se mikä meitä yhdistää on voimakkaampaa kuin se mikä meitä erottaa”

Oodissa, Loukossa ja Caisassa koetaan, nähdään ja tehdään yhdessä yli 50 tapahtumaa kahden päivän aikana.

No Labels No Walls -tapahtuma haluaa lopettaa ihmisten turhan leimaamisen.
No Labels No Walls -tapahtuma haluaa lopettaa ihmisten turhan leimaamisen.

Teatterintekijät Meri Pakarinen ja Michael Bierman pyörittävät aurinkoisessa Los Angelesissa hyväntekeväisyysjärjestö Strindberg Laboratorya, joka auttaa ihmisiä löytämään itsensä teatterin keinoin. Näyttelijät esityksiin ovat löytyneet esimerkiksi kotiutuneista pitkäaikaisvangeista, jotka etsivät merkitystä elämäänsä.

Nyt Pakarinen ja Bierman tuovat ideansa Helsinkiin No Labels No Walls -tapahtuman muodossa. Kaikille avoin ja ilmainen kaupunkifestivaali tarjoilee maanantaina ja tiistaina monipuolista ohjelmaa Oodissa, Alakulttuurikeskus Loukossa ja Kulttuurikeskus Caisassa. Yli 40 järjestön ja organisaation sekä kymmenien taiteilijoiden voimin järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla työpajoja, keskustelutilaisuuksia ja esityksiä ja osallistujille on tarjolla aktiivinen rooli.

No Labels No Walls haluaa tuoda yhteen aktiiviset kansalaiset ja järjestöt, jotka haluavat korostaa, että se mikä meitä yhdistää on voimakkaampaa kuin se, mikä meitä erottaa. Kaupunkifestareilla se tarkoittaa yhteensä yli 50 tapahtumaa, jotka voi kokea, nähdä tai tehdä yhdessä.

Mukaan mahtuu Strindberg Laboratoryn Macbeth, itävaltalaista video- ja performanssitaidetta, naurujoogaa, koripalloa, tanssia, keskustelutilaisuuksia sekä työpajoja kansalaisuudesta, köyhyydestä ja osallisuudesta.

Osallistu festareihin virtuaalisesti:

Maanantaina 23.9.2019 klo 9.00 - 18.00 live-lähetys Oodista ja marssilta

Maanantaina 23.9.2019 klo 18.00 - 22.00 Loukon työpajat ja keskustelut

Tiistaina 24.9.2019 kello 13-21 live-lähetystä Caisasta

 

No Labels No Walls Oodissa, Loukossa ja Caisassa maanantaina 23. ja tiistaina 24. syyskuuta 2019.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi