Siintääkö #kesäkunto2018 yhä unelmissa? – 5 yhteisöllistä liikuntatapahtumaa pistävät sinut kuntoon upeissa puitteissa

Tätä listaa ei kannata missata, jos kesäkunto on vielä haave vain.

Kuva: lordn/Fotolia.com

Monilta päättyvät kevään korvalla urheiluharrastukset. Kesä ja kesän yhteisölliset liikuntatapahtumat ovat onneksi jälleen täällä. Tarjolla on monenlaista urheilumuotoa puistojumpasta joogaan upeissa puitteissa. Valitse omasi alta!

Kaivarin puistojumpat

Jo käsitteeksi muodostuneet Kaivarin ilmaiset puistojumpat käynnistyvät 5. Kesäkuuta ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Nämä jumpat järjestetään sateellakin tiistaisin ja torstaisin kello 18 - 19. Puistojumppiin voi osallistua oman kunnon ja fiiliksen mukaan. Hyvä, liikettä tukeva musiikki innostaa liikkeeseen ravintola Kaivohuoneen takana. 

Kahvakuula Moon Walking challenge

Tässä haasteessa on kyseessä kertaluontoinen rykäisy, mutta voi veljet, minkälainen. Maatullin ala-asteen läheisellä kentällä tehdään kahvakuulaharjoitus etenemällä 1 000 metriä moonwalking-tyylillä kahvakuulan kanssa. Tämä hullunkurinen tapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa 9. kesäkuuta. Kahvakuulan painon voi valita itse sekä muutoinkin rytmittää haasteen omaan kuntoon sopivaksi. Nappaa kaveri mukaan maksuttomaan kuntohullutteluun!

LeBlonin kesäjooga

Joogaa terassilla merituulen hivellessä? Vasta-avattu LeBlonin terassi tarjoilee juurikin tätä Sörnäisten rantatiellä keskiviikkoisin klo 8.30 - 9.30 ja lauantaisin klo 9.30 -10.45. Mukaan voi tulla kokenutkin joogi tai vasta-alkaja. Tunteja ohjaa RYT200 flow- ja yinjoogaopettajaohjaaja Emma Räsänen. Tunti LeBlonin rennolla terassilla kustantaa 10 euroa ja mukaan tarvitsee oman maton tai pyyhkeen.

SUP-meditaatiot

Kun on pompittu puistojumpissa ja ploggailtu pitkin rantaviivaa, on hyvä ottaa pieni rantoutumishetki Töölönlahdella. Eva Kiviluoma yhdessä Hakuna Matata Rup Rentalin kanssa järjestävät SUP-meditaatioita pitkin kesää alkaen 14. kesäkuuta. Ensin suppaillaan rauhaksiin Töölönlahdelle, jonka jälkeen Kiviluoma pitää ohjatun mindfulness-hetken urbaanin luonnon äänien ja laineen liplatuksen taustoittaessa rentoutumista. 20 euron maksu sisältää ohjauksen ja välinevuokran.

Ilmaista puistojoogaa Koffarissa

Mikäli joogaa on joskus jo hieman kokeillutkin, sopii Koffarin puistojooga sinulle. Yoga Henna ohjaa heinäkuun ajan kehittämäänsä joogafuusiota Koffarin alatasanteella alkaen 5. heinäkuuta. Joogafuusio on saanut vaikutteita joogan eri muodoista kuten astangajoogasta, rocketjoogasta tai vinyasa flowsta. Ilo, leikkisyys ja kokeilunhalu ovat avainasemassa näillä tunneilla. Sateen sattuessa tunti perutaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi