Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Ravintola haluaa tehdä Perun monipuoliset maut vähän kerrallaan suomalaisille tutuksi.
Tampereen ytimessä vaikuttava Be Calm & Buzz On haluaa, että hotelliravintolaan mahtuu muutkin kuin...
Hetki uunissa saa kolme päivää kohonneen taikinan reagoimaan juuri oikealla tavalla.
Tulista, tuoretta, tuhtia ja kaikkea siltä väliltä myös kasvissyöjille tasan kympillä.
Edullinen piristys harmauteen: laivaliput ja pari pöytävarausta etelänaapurissa.
Toinen asiakkaista kokeilee kaikkea erilaista, kun toinen tilaa kymmenen vuotta saman annoksen.
Tuoreen bistrokahvilan välitön tunnelma tarttuu.
Helsingin SYÖ!-viikoilla on mukana tällä kertaa 89 ravintolaa, joista seitsemän kampanjan tulokkaita...
Vietnamilaisravintola tarjoilee autenttisia makuja Turun Martin erikoisessa ravintolakeskittymässä.
"Maailma on aika sekava paikka. Me haluamme tehdä siitä vähän yksinkertaisemman", sanoo...
24.1–6.2. järjestettävässä SYÖ! Lahdessa on mukana tällä kertaa 9 ravintolaa.
Kahden ravintolan voimin laatukebabia tarjoileva Döner Harju luottaa yksinkertaiseen tuotteeseensa.
Mutkatonta modernia italialaista.
Itiksen uutuus nojaa Välimeren makuihin ja rentoon pikaruokaan.
Navetta Kortteliravintola hurmaa romanttisella tunnelmalla ja artesaanipizzallaan.
Kaskenkadulla syntyy aasialaisia makuja rakkaudesta lajiin.
Moderni kahvila tuo pienpanimo-oluet ja natuviinit kahvin rinnalle.
Omistajan on tarkoitus painottaa muutoksella, että tarjolla on muutakin kuin pizzaa.
Vintage-cocktailien hinta voi nousta satoihin euroihin.