Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Monipuolinen aamiainen, hyvät cocktailit ja vahvasti suomalaisuuteen nojaava lista.
Klassikkoravintola on valmistanut kuuluisan annoksensa lähes 70 vuotta tismalleen samalla tavalla.
Pöytävaraus ravintolaan vähentää kummasti stressiä ja tuo vaihtelua joulunviettoon.
Lähiruokaravintola valmistautuu talveen säilömällä sadonkorjuun herkut.
Autenttinen meksikolainen maistuu nykyisin myös Helsingissä.
Natuviinejä, kaupungin parhaaksi kehuttua espressoa, herkullista brunssia ja pokekulhoja.
Lux Helsinki Eat tarjoilee 10, 30 ja 50 euron annoksia ja menuja 22 ravintolassa Lux Helsingin aikana.
Sepäntaito on katoava luonnonvara. Malmin Korupaja valmistaa sormuksia ja muita koruja toiveidesi mukaan...
VR:n palvelupiste muutti länsisiipeen ja nyt suunnitellaan ravintolapalveluita osana aseman kehitystä.
Best Adventure of the Day -lounasravintolaketju avaa alkuvuodesta kaksi ravintolaa pääkaupunkiseudulla.
Fattah-annoksella lähtee taatusti nälkä.
Jethro Rostedt halusi kunnon kebabia Tallinnassa. Piti perustaa oma ravintola.
Ossi Palonevan mestaroima ravintola haluaa viedä suomalaista ruokakulttuuria uuteen suuntaan.
Arto Rastaan ja Hans Välimäen yhteisprojektina syntynyt ravintola Penélope on ollut auki aikalailla tasan...
Ravintolatapahtuma Lux Helsinki Eat pitää huolen kävijöiden lämmöstä ja makuaistista.
Näin joulun lähestyessä halusin yllättää äitini ja päätin viedä hänet...
Ravintolassa tarjottavan ruuan raaka-aineet tulevat paikallisilta lähitiloilta.
Taustalla Hanko Sushista tuttu Jesper Björkell ja NoHo Partners.
“Aika ottaa seuraava askel eteenpäin yrityksen tarinassa”, Teemu Aura sanoo.
Kortteliravintola lupaa rentoa laatua kasvisraaka-aineista.