Sportin kesässä maistuvat edulliset burgerit – täyskäsi herkullisia hampurilaisia 12 eurolla koko kesän

Citykäytävältä löytyvä sporttibaarien legenda Sports Academy tarjoilee safkaa lounaasta myöhään iltaan.

Yhteistyössä HOK Elanto

Legendaarinen sporttibaari Sports Academy vyöryttää kesäksi esiin täyskäden herkullisia burgereita. Hampurilaisia on tarjolla juhannuksesta elokuun loppuun viisi: chiliburger, chicken curry burger, house bacon burger, vegeburger sekä blue cheese burger ja kaikkien hinta ranskalaisten kanssa vain 12 euroa. Kaikki burgerit on saatavilla myös pyynnöstä gluteenittomana tai soijapihvillä.

Blue Cheese Burger
Blue Cheese Burger

Nykyisin Citykäytävältä Helsingin ytimestä löytyvä “Sportti” on penkkiurheilijan paratiisi, jossa ruudut täyttyvät urheilusta joka päivä. Tunnelma on parhaimmillaan huumaava, kuten kaikki MM-kisamenestystä paikan päällä maistaneet tietävät. Ravintola on myös tukikohta muun muassa koripallomaajoukkue Susijengin faneille sekä monille kaupunkiin junantuomien urheilufaneille tuttu kohde.

Suurien urheilutapahtumien ulkopuolella ravintola palvelee lounas- ja ruokaravintolana, josta screeniltä löytyy kuitenkin aina jotain katsottavaa esimerkiksi tänä kesänä pesäpallosta, Huuhkajien maaotteluiden kautta yleisurheiluun ja naisten MM-futikseen.

House Bacon Burger
House Bacon Burger

Listalta löytyy burgereiden lisäksi pihvejä, snacksejä, texmexiä, pizzaa, salaattia ja jälkkäreitä. Safkaa saa aamupäivästä iltamyöhään. Rauhaa kaipaaville seurueille on tarjolla kabinetti videotykillä, äänentoistolla ja kohtuullisella myyntitakuulla.

Kaivokadulta entisen Rosson tiloihin Citykäytävälle muuttanut ravintola palvelee yläkerrassa ja alakerrasta löytyy Veikkauksen pelitilat. Helsingin vanhimpiin sporttibaareihin kuuluva Sports Academy avasi ovensa ensimmäisen kerran jo vuonna 1996.

Vegeburger
Vegeburger

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi