Suomalainen viinibaari palkittiin maailman parhaana arvostetussa kansainvälisessä listauksessa: “Pitkällisen työn tulos”

Helsinkiläinen Vin-Vin nappasi voiton kansainvälisen viinilistauksen Best Short List -kategoriassa.

i Vin-Vin remontoi tilaansa vuoden 2021 lopulla ja avasi laajentuneena 10-vuotisjuhlavuoteensa tammikuussa 2022.
i Vin-Vin remontoi tilaansa vuoden 2021 lopulla ja avasi laajentuneena 10-vuotisjuhlavuoteensa tammikuussa 2022. Kuva: Joonas Ojala
  • Mikä: Helsingin vanhin viinibaari
  • Missä: Kalevankatu 6, Helsinki
  • Mitä nyt: Kansainvälistä arvostusta satelee

Helsingin vanhimman viinibaarin, paraikaa 10-vuotista taivaltaan juhlivan Vin-Vinin viinilista voitti Star Wine Listin kansainvälisessä listauksessa parhaan viinilistan palkinnon Best Short List -kategoriassa eli alle 200 viinin listana.

Viinipiireissä kyse on varsin merkittävästä palkinnosta, sillä laadukkaista viiniravintoloista ja -baareista tietoa jakavan sivuston finalisten ja voittajien valinnasta ei vastaa yleisö, vaa viiniammattilaisista koostuva raati.

Oscar Borges on mies Vin-Vinin voitokkaan viinilistan takana.
Oscar Borges on mies Vin-Vinin voitokkaan viinilistan takana.

“Star Wine List tunnustus merkitsee viinipiireissä todella paljon”, Vin-Vinin voitokkaan viinilistan takana oleva, vuoden 2021 sommelier -tittelinkin ravintola-alan Pro-Gaalassa napannut Oscar Borges kertoo.

Erikoisviinivalikoima kerää kiitosta

Borges on vetänyt Vin-Viniä sen alusta alkaen. Paikka ei ole miehelle pelkkä työpaikka, vaan ennemminkin intohimoprojekti.

“Vin-Vinissa saan toteuttaa hyvin vapaasti omaa intohimoani ja nostaa listalle itseäni kiinnostavia viinejä. Jokainen listalla oleva viini on valittu tarkoin ja harkiten ja pystyn seisomaan 100-prosenttisesti näiden viinien takana”, Borges kertoo.

LUE MYÖS: Kirpeä Aperol vai viettelevä Sex on the Beach? Testaa, mikä kesädrinkki olet!

Star Wine Listin raati antoi Vin-Vinille kiitosta etenkin tuttujen ja uusien huipputuottajien viinejä sisältävästä erikoisviinivalikoimasta.

Vin-Vinin laajentuneen tilan keskiöön on rakennettu kaksi ovilla rajattavaa kabinettia. Kabinetit mahdollistavat suosittujen viinitastingien järjestämisen ja suljettavuus myös yksitystilaisuuksien järjestämisen.
Vin-Vinin laajentuneen tilan keskiöön on rakennettu kaksi ovilla rajattavaa kabinettia. Kabinetit mahdollistavat suosittujen viinitastingien järjestämisen ja suljettavuus myös yksitystilaisuuksien järjestämisen. Kuva: Joonas Ojala

“Lista on pitkällisen työn tulos. Sitä on rakennettu kymmenen vuoden ajan, mutta kehitystyö ei suinkaan lopu tähän”, Borges kertoo ja lisää, että Vin-Vinin filosofiana on tarjota asiakkaille mahtavia ja edullisia viinejä valmiina juotavaksi.

Verkossa järjestetyssä tilaisuudessa palkittiin viiniravintoloita ja -baareja yhteensä viidessä eri kategoriassa. Finaalissa oli Suomesta Vin-Vinin lisäksi Palace, Muru, Savoy, Carelia, Vinho, C ja Baskeri & Basso.

 

1 kommentti

PaulaFox

17.6.2022 15:47

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi