Suursuosioon nousseen metsäravintolan tekijältä uusi pop up Jollakseen - luvassa on "tällä kertaa jotain aivan muuta"

Jollaksen kartanoon avautuva pop up -ravintola lupaa hurmata asiakkaansa aasialaisilla mauilla.

Kuva: Kuuma
  • Mikä: Pop up
  • Missä: Jollaksen kartano
  • Milloin: 21.10.alkaen to-la klo 17-19:30 & 20-22:30

Historiallinen Jollaksen kartano muuttuu tänä syksynä tunnelmalliseksi, aasialaisiin makuihin keskittyväksi huippuravintolaksi.

Lokakuun 21. päivä loppuvuodeksi ovensa avaavan ravintolakonseptin taustalta löytyy joukko huipputekijöitä, jotka lupaavat hurmata illallisvieraansa toinen toistaan mielenkiintoisimmilla ruoka- ja juomaelämyksillä.

Tulevissa pop up -illoissa on tarjolla vain yksi yllätys-menu, jossa on aasialaiset ruoanvalmistustavat yhdistyvät taidolla pohjoismaalaisiin raaka-aineisiin.

"Mitä mielenkiintoisempia yhdistelmiä"

Yksi pop up -iltojen taustalta löytyvä tekijä on suursuosioon nousseesta metsäravintola Nielusta tuttu Valtteri Sinkkonen. Keskellä metsää sijaitseva ravintola tarjosi kesällä asiakkailleen kotimaisten raaka-aineiden ja villiyrttien ympärille suunniteltuja annoksi, mutta tällä kertaa luvassa on jotain aivan uutta ja erilaista.

"Tarjolla on tällä kertaa jotain aivan muuta. Illan aikana pöytään kannetaan mitä mielenkiintoisempia yhdistelmiä, kuten saken että viinin parittamista ruoan kanssa", Nielun Instagram-tilillä luvataan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @omadi.hki

Mukana Omadi-nimeä kantavassa pop upissa ovat mukana myös Vuoden ravintolakokki -tittelilläkin palkittu Nadim Nasserista sekä sommelier Matilda Mannström. Kolmikolla on kokemusta tähti-ravintoloista niin Ranskasta, Ruotsista ja Suomesta.

Kolmikon kanssa pop uppia pyörittävät Jollaksen kartanoon syykuussa muuttaneen kahvila KUUMAn yrittäjänaiset. Näiltä tekijöiltä voi odottaa upeita elämyksiä kaikille aisteille!

Ravintolan ovet ovat auki kolmena päivänä viikossa torstaista lauantaihin. Varauskalenteri on nyt auki ja illalliset ovat varattavissa Kuuman nettisivuilta ti 12.10. alkaen: kuumahelsinki.com

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi