SYÖ! Tampere on taas täällä: Mukana yli 40 kympin annosta - mihin sinä suuntaat SYÖmään?

Kampanja on käynnissä 6.-19.11.2020.

Kuva: Pizzeria Luca

Perjantaina 6.11 starttaavat SYÖ! -viikot tarjoilevat taas laajan kattauksen edullisia kympin annoksia ympäri kaupunkia. Tsekkaa tästä ravintolat niin tiedät, mitä syöt seuraavat viikot!

Tampereella mukana olevat ravintolat tarjoavat yli 40 toinen toistaan herkullisempaa annosta huokeaan 10 euron hintaan. Eli nyt jos koskaan kannattaa lähteä syömään! Jos ravintolaan lähtö mietityttää, ei hätää, sillä kaikki tarjousannokset on saatavilla myös take awayna.

Kaikki SYÖ! -viikkojen tarjoukset löydät kätevästi myös kartalta täältä

Laadukkaita napolilaisia pizzoja - myös vegaaneille

Tuomiokirkonkadun kävelykadun varrella sijaitseva Don Franco Trattoria tunnetaan aidoista, italialaisessa kiviuunissa paistetuista napolilaisista pizzoistaan. Näitä herkkuja kannattaa lähteä maistelemaan myös SYÖ! -viikoilla, sillä kympillä saat eteesi joko klassisen mozzarellapizza Margeritan, lihaisamman Pizza Con Salamen tai kasvisvaihtoehdon, Pizza Vegetarianan.

Kuva: Don Franco Trattoria

Napolilaisia pizzoja voit nauttia kympillä myös palkitussa Pizzeria Luca Frenckellissä. Pohjois-Euroopan parhaaksi valitussa pizzeriassa pääset maistamaan kympillä kolmea erilaista pizzaa. Valittavanasi on mozzarellaa ja sardellia sisältävää pizza Romanaa, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja punasipulia sisältävä pizza Pugliese tai vegaaninen Mediterranea.

Burgereita vaikka joka viikonpäivälle

Burgereita himoitsevilla on valinnanvaraa! Koskikeskuksessa sijaitseva Classic American Dinerista löydät oman suosikkisi, sisälsipä suosikkiburgerisi sitten pihviä, kanaa tai kasvista. Valittavana on pekoninen burger -aterian vegaanisen seitan burger -ateria tai chicken burger -ateria.

Kahdesta osoitteesta löytyvässä Naughty Brg:ssa on kampanjaviikkojen ajan tarjolla kolme eri burgerivaihtoehtoa: sinihomejuustoa ja pekonihilloa sisältävä klassikko “Naughty”, hopeasipulia ja cheddar-aiolia sisältävä “KISS” tai paistettuja herkkusieniä ja parmesan-rosmariiniaiolia sisältävä “Shroom”. Kaikkiin annoksiin sisältyy Crispy Fries -ranut.

Kuva: Naughty Brg

Burgereita - ja vähän muutakin - pääsee nauttimaan Tampereen keskustan legendaarisessa ruoka- ja seurusteluravintola Ohranjyvässä. SYÖ! -viikkojen ajan ravintola tarjoaa kympillä  friteerattua ja talon omaa tsatsikia sisältävää burgeria. Kympin tarjouksessa on myös ravintolan klassikkoannos; Puerto Rico -lihapata ja mausteinen, ranskalaisten kera tarjoiltava Salciccia-hodari.

Hervannassakin päästään edullisten burgereiden makuun, sillä Speakeasy tarjoaa kampanjaviikkojen ajan kympillä aurajuustoa ja Hot Texas Pete -kastiketta sisältävää burgeria. Kaupungin kuumimmaksi Chicken Wings -salakapakaksi itseään tituleeraavassa paikassa ei voi olla maistamatta wingsejä, joita saa SYÖ! -viikkojen ajan peräti 18 kappaletta kympillä. Myös kasvissyöjät on huomioitu vegaanisilla kukkakaalisiivillä.

Kuva: Speakeasy

Ja vieläkö maistuisi lisää burgereita? Rennosta tunnelmasta tunnetussa Be Calm on Buzz -ravintolassa pääset nauttimaan kympillä juustoburgeri -aterian lisäksi Nizzan salaattia ja ylikypsää possun niskaa. Herkullisen ruoan ohella voit nauttia ravintolan rauhoittavasta miljööstä.

Makumatka Välimereltä Pohjois-Afrikan kautta Pohjolan perukoille

Tammelassa sijaitseva bistropubi Rouhea Ravintola Roast tarjoaa vähän fiinimpää illallista murean possunposkun ja maa-artisokkapyreen muodossa. Kasvissyöjät nauttivat tässä ravintolassa tomaattista nyhtöhernepataa, ja löytyy tarjousten joukosta myös klassinen Talonpojan Purilainenkin.

Kasvissyöjät ilahtuvat taatusti Sando Ratinan mukana olosta. Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän keittiöistä makuja ammentava ravintola tarjoaa kympillä mausteista tofutaginea ja paistettuja juureksia sisältävää vuohenjuustosalaattia. Lihaa kaipaaville ravintola tarjoaa kampanjaviikkojen ajan nyhtöpossupitaa.

Rotisserie-grillissä kokonaisena paistuvat kanat ovat Los Pollosin tavaramerkki, ja SYÖ! -viikoilla ravintola tarjoaakin kanaa kolmessa eri muodossa. Kanaa löytyy niin kana-pekoniburgerista, aurajuustoisesta pulled-kanataskusta kuin Los Pollosin grillikanataskusta.

Kuva: Los Pollos

Katuruoka-henkistä ruokaa tarjoilevasta Guru´s Kitchen & Barista löydät kampanjaviikkojen ajan kympillä revittyä ylikypsää ankkaa bulgurisalaatin ja sahramifocaccian kanssa tarjoiltuna. Toisena vaihtoehtona on maapähkinävoissa paahdettua munakoisoa vuohenjuusto-timjamikreemillä.

Makumatkalle Välimerellisiin maisemiin sinut vie ravintola Maranga, jonka ruoat saavat sinut kuulemaan meren liplatusta korvissasi. Kympillä ravintola tarjoaa kleftikoa eli kreikkalaista, lampaan ja possunlihaa sisältävää rosvopaistia. Tarjouksessa on myös toinen klassikkoannos, mausteinen tsatsikilla höystetty kanagyros. Kympillä mukaan lähtee myös kurpitsafalafeleja ja munakoisopaistosta sisältävä pita.

Rehtiä ruokaa

Niihin hetkiin, kun tekee mieli vetää vatsa täyteen kebabia tai pizzaa, kannattaa ottaa suunnaksi Punjab Kebab. Kampanjaviikkojen ajan saat kympillä kebabia, pizzaa tai hotwingsejä juoman kera. Juomaksi voit valita Karhun hanaolutta, hanalimua tai talon valkoviiniä.

Tampereen ytimessä sijaitseva irlantilainen pubi Ruby & Fellas tarjoaa puolestaan SYÖ! -viikoilla annoksia niin salaatin kuin vähän tuhdimpienkin annosten ystäville. Kympillä voit valita lautasellesi vuohenjuustosalaatin, makkaralautasen tai wingsejä.

Tarjoukset voimassa SYÖ! -viikkojen ajan 6.-19.11.2020. Tsekkaa kaikki kympin annokset täältä! Seuraa SYÖ! -viikkoja myös Facebookissa ja Instagramissa

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi