Tässäkö Espoon herkullisimmat ja halvimmat ravintolatarjoukset? Lähde SYÖmään niin tiedät mistä kaikki puhuvat!

Mahtavien kympin tarjousten SYÖ!-viikot ovat käynnissä 29.1.-11.2.2021.

SYÖ!-viikot tarjoavat matalan kynnyksen tutustua uusiin ravintoloihin tai uusiin ruokalajeihin, sillä kampanjaviikkojen ajan ravintolat tarjoavat maukkaita annoksiaan niinkin edullisesti kuin kympillä. Lisäksi useimmat Espoon SYÖ!-viikkojen tarjoukset sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskuksissa, joten huonokaan sää ei estä sinua lähtemästä syömään hyvin.

Muistathan, että voit nauttia kaikki tarjousannokset joko vastuullisesti paikan päällä tai ottaa mukaan. Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja annokset löydät listattuna täältä.

Uusia tulokkaita

Espoon SYÖ!-viikkojen uutuusravintola tarjoaa sushin ystäville herkullisia hetkiä! Luckiefun’s Leppävaarassa nautit laajan ja herkullisen sushibuffetin SYÖ!-viikkojen ajan iltaisin ja viikonloppuisin kympillä. Sushibuffetista löytyy perinteisten nigrien ja makien lisäksi myös erikoisempia vaihtoehtoja - myös kasvissyöjille sopivia sellaisia. Buffetin hintaan kuuluu lisäksi myös lämmin ruoka, virvoitusjuomat, kahvi, tee sekä Pingviini-jäätelö jälkiruoaksi.

Toinen Espoon SYÖ!-viikkojen uusi tulokas on Kaitaalla sijaitseva Ravintola Trishuli, joka avasi vastikään ovensa nepalilaisia herkkuja himoitseville asiakkaille. Tämä ravintola tarjoaa kympillä kolme herkullista annosta niin kasvis- kuin liharuoan ystäville. Onko valintasi tuorejuusto-perunapyöryköitä tomaattisessa kermakastikkeessa sisällään pitävä Malai Kofta vai kenties Butter Chicken, eli tandooriuunissa grillattuja kananpaloja tomaattivoikermakastikkeessa. Vai ehkä siitenkin Lamb Masala, eli haudutettuja lampaan paloja mausteisessa inkivääri-sipulikastikkeessa?

Kuva: Ravintola Trishuli

Sellossa ja Isossa Omenassa hurja joukko tarjouksia

Luckiefun's-ravintolan lisäksi kauppakeskus Sellosta löytyy useita SYÖ!-ravintoloita, joihin kannattaa poiketa ostosten lomassa rentoutumaan tai hakemaan helpotusta illallispöytään.

Momotokossa herkutellaan lämmittävillä ramen-keitoilla, joiden sydän on maukas liemi. Porsaan- tai vegeliemipohjainen keitto saa runsautta ramen-nuudeleista, soijamarinoidusta kananmunasta ja kasviksista. Keittovaihtoehtoja on kolme; kanan reisipalaa ja teriyaki-kastiketta sisältävä Shoyu Ramen, hienonnettua porsaanlihaa sisältävä Tantanmen Ramen ja vegaaninen Soy Miso Vege Katsu Ramen.

Sellossa herkutellaan rennosti ja edullisesti myös O’Learysin wingseillä. Kampanjaviikkojen ajan saat kympillä valintasi mukaan joko kymmenen buffalo-kastikkeella glaseerattuja tai kermaisessa parmesaani-valkosipulikastikkeessa käänneltyjä kanansiipiä.

Siivillä voi herkutella myös Smokers Beer & BBQ:ssa, jossa Alabama maustetut ja savustetut kanansiivet kuuluvat ravintolan kympin tarjouksiin. Ravintolan muita tarjousvaihtoehtoja ovat pekonimajoneesilla maustettu Smokers Burger ja kikhernepihvillä täytetty Vege Burger.

Hamppareita edulliseen kympin hintaan tarjoaa myös Sellon Naughty BRGR, jossa hampurilaisten kanssa tarjoillaan rapeita Crispy Fries -perunoita. Valittavanasi on kolme herkullista vaihtoehtoa; sinihomejuustoinen Naughty, friteerattua kanan reisipalaa sisältävä Spicy Chicken BRGR tai pariloidulla halloumjuustolla täytetty HalloumiBRGR.

Kuva: Naughty BRGR

Kauppakeskus Ison Omenan kävijät ilahtuvat taatusti tiedosta, että edellä mainittujen Momotokon, Naughty BRGR:n ja O’Learysin tarjoukset ovat voimassa myös tässä kauppakeskuksessa. Ison Omenan kävijöille O'Learys tarjoaa wingsien lisäksi kympin hintaan myös klassikkoannoksen; Fish & Chipsin.

Edellä mainittujen ravintoloiden lisäksi Isossa Omenassa ravintola Aangan nepalilaisia herkkuja edulliseen kympin hintaan. Tarjousannoksien joukosta löytyy vaihtoehto niin kanan, lampaanlihan kuin kasvisruoan ystäville. Onko valintasi tomaattinen Butter Chicken, mausteinen Lamb Kofta vai kermainen Palak Paneer?

Isossa Omenassa thaimaalaisiin katuruokiin erikoistunut Bangkok9-ravintola, joka tarjoaa puolestaan kampanjaviikkojen ajan kaikki kanalla tai tofulla höystetyt curryt ja wokit kympillä. Tarjouksessa on myös Bangkok9 tapassetti, joka pitää sisällään muun muassa uppopaistettuja vihanneksia, kevätkääryleitä, satay-kanaa ja raikasta kurkkusalaattia.

Tapiolan Ainoa ja Niittykummun Niitty mukana herkutteluissa

Kauppakeskus Ainoassa herkutellaan niin ikään Momotkon herkullisilla rameneilla.

Tapiolassa on mukana myös rennosta tunnelmasta ja maukkaasta ruoasta tunnettu Fylla’s Kök & Bar. Tässä ravintolassa syöt kampanjaviikkojen ajan kympillä runsaan Fyllas-aterian, joka pitää sisällään Roslundin pihviä ja cheddarjuustoa sisältävän burgerin ranskalaisten tai vihannestikkujen kera tarjoiltuna. Toinen kympin vaihtoehto on 18 kappaleen wings-setti, joka pitää sisällään myös auradippiä ja vihannestikkuja.

Kauppakeskus Niityssä Niittykummussa SYÖ!-viikkoja edustaa maistuvasta ruoasta tunnettu Deliroom Ukkohauki. Tässä kotoisassa ravintolassa nautit kympillä herkullista kasvisruokaa; kaura-siemenpyöryköitä vuohenjuuston ja arrabiatakasvisten kera. Tarjousannosten joukosta löytyy myös maalaisranskalaisten kera tarjoiltu Cheese Burger sekä Napolinsalamia ja Kalamata-oliiveja sisältävä salamipizza.

Kuva: Deliroom Ukkohauki

Kivenlahdessakin SYÖdään kympillä

Kivelahdessa päästään nauttimaan SYÖ!-viikkojen ajan edullisesti thaimaalaisia herkkuja. Ravintola Taste of Thailandissa hyväillään makuhermoja erilaisilla salaateilla joista ei makua puutu. Valittavana on joko tulinen porsaanliha-salaatti Laab Muu, raikas lasinuudeli-kanasalaatti Yam Vun Sen tai tulinen papaijasalaatti Som Tam.

Seuraathan SYÖ!-viikkoja jo Instagramissa ja Facebookissa?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi