The Train Factoryn tulevaisuus alkaa hahmottua– Corona Baari saa kylkeensä tapahtumille tarkoitetun Konepaja-salin

Tapahtumapaikka muodostaa Konepajan tulevien tapahtumien ytimen.

Konepaja tulee kokemaan myllerryksen vuoden 2019 aikana.
Konepaja tulee kokemaan myllerryksen vuoden 2019 aikana. Kuva: Riikka Möhkölä

Vallilan Konepajan eli The Train Factoryn alueelle avautuu elokuussa uusi kulttuurin, taiteen ja tapahtumien keskus.

The Train Factoryn uusi tapahtumatila, Konepaja-sali, sijoittuu Pop up Corona Baarin ja Biljardin välittömään yhteyteen. Tarvittaessa tilat voidaan yhdistää jopa 700 neliön kokoiseksi tapahtumapaikaksi. Konepaja-salissa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja ja erilaisia yksityistilaisuuksia. Konepaja-sali toimii Coronan pop up -vaiheen ajan ravintolan välittömässä yhteydessä, mutta alueen monivuotisen kehitystyön sekä rakentamisprojektin aikana tila muuttaa sijaintiaan Konepajalla tulevina vuosina.

"Olemme pitkään kartoittaneet mahdollisuutta oman tapahtumatilan avaamisen, ja nyt asiat loksahtivat kohdalleen. The Train Factorystä kehittyy uusi, upea kulttuurikeskittymä Helsingin tiheimmin asutun alueen ytimeen. Aiempi pitkäaikainen yhteistyö Coronan jengin kanssa tiivistyy entisestään ja on kuin kirsikka kakun päälle tässä suunnitelmassa", sanoo No Fear Agency & Promotion Oy:n toimitusjohtaja Vesa Ristimäki.

Ristimäki lupaa salille myös itse tuotettuja sisältöjä.

"Tuotamme Konepajalle sisältöjä paitsi kumppaniemme kanssa, jonkin verran myös itse, sillä oma tila tarjoaa siihen kiinnostavan mahdollisuuden. Haluamme huomioida eri yleisöjä laajasti ja tehdä töitä monenlaisten koti- ja ulkomaisten artistien kanssa."

Ristimäki on vaikuttanut Helsingin kaupunkikulttuuriin 1990-luvun lopulta lähtien. Hän on tuottanut yli 2 000 tapahtumaa teatterista ja konserteista yritysten ja yhteisöjen tapahtumiin. Elektronisen musiikin Koneisto-festivaalit 2000-luvun alussa olivat Ristimäen silloisen firman PopZoon tuottamia. No Fear -yrityksen Ristimäki perusti jättäydyttyään pois Eastway Liven johdosta vuonna 2013.

Lue myös: Konepaja-sopimus viimein maaliin – Bruce Oreck: “Tämä voi olla typerin juttu, mitä olen koskaan tehnyt”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi