Uudenlainen sporttibaari OlyBet Bar & Grill haluaa olla askeleen edellä: "Suositumpi kuin koskaan ennen"

Paikalliset raaka-aineet ja kasvisvaihtoehdot ovat tärkeässä roolissa tallinnalaisen sporttibaarin uudessa menussa.

Kuva: OlyBet Bar & Grill
  • Missä: Harju 6, Tallinna
  • Milloin: Ma-to 12-00, pe-su klo 12-02
  • Mitä: Sporttibaarin uusi upea menu

OlyBet Bar & Grill on koko aukiolonsa ajan sanonut olevansa uudenlainen sporttibaari, ja nyt se on sitä entistä enemmän!

Ruokaa fine dining -twistillä tarjoileva ravintola lanseerasi toukokuussa uuden menun, jonka myötä se tuo uusia maukkaita vaihtoehtoja niin kasvisruokaa kuin parempia peli-iltojen herkkuja etsiville.

LUE LISÄÄ RAVINTOLASTA: OlyBet Bar & Grill syntyi halusta luoda jotain ennennäkemätöntä: "Koko sporttibaarin konsepti on ajateltu uudelleen"

Asiakkaiden suosikkeja ja vaihtoehtoja ihan kaikille

Sen lisäksi, että jaettavat annokset näyttelevät uudessa ruokalistassa tärkeää roolia, myös valloillaan olevat ruokatrendit näkyvät tällä hetkellä OlyBet Bar & Grillin asiakkaiden lautasilla.

“Suurin syy menun uusimiselle oli se, että halusimme tuoda tarjolle entistä enemmän kasvis- ja vegevaihtoehtoja, mutta myös parempia ja laadukkaampia raaka-aineita”, Olympic Entertainment Group AS:n markkinointi- ja myyntipäällikkö Marko Arpiainen kertoo ja lisää, että halusivat olla askeleen asiakkaita edellä; tuoda uutuuksia ruokalistalle ennen kuin niitä on ehditty vielä edes toivoa.

OlyBet Bar & Grillin yksi uutuuksista on erinomaisesti jaettavaksi sopiva Game Night Combo.
OlyBet Bar & Grillin yksi uutuuksista on erinomaisesti jaettavaksi sopiva Game Night Combo. Kuva: OlyBet Bar & Grill

Uudelta ruokalistalta voit löytää muun muassa ribsejä ja wingsejä sisältävän Game Night Combon sekä merellisistä herkuista koostuvan Seafood Combon. Pääruokalistalta maistamisen arvoisia uutuksia ovat muun muassa vegaaninen Beyond Meat -burgeri sekä karamellisoitu ankanfilee.

“Jälkiruokalista on uusittu kokonaan, ja siltä ehdoton suosikkini on lime-juustokakku. Tähän herkkuun en kyllästy ikinä.”

Lime-juustokakku on yksi jälkkärilistan ehdottomasti maistamisen arvoisista uutuuksista.
Lime-juustokakku on yksi jälkkärilistan ehdottomasti maistamisen arvoisista uutuuksista. Kuva: OlyBet Bar & Grill

Vaikka menu on kokenut uudistuksen, asiakkaiden suosikkiruokia ei ole listalta poistettu. Grillattu lohifilee sekä asiakkaiden ylivoimainen ykkössuosikki, juustohampurilainen ranskalaisilla, löytyy edelleen Olybet Bar & Grillin listoilta.

“Virolaisesta lihasta valmistetun pihvin resepti on ollut suosittu koko ajan, ja nyt sitä on paranneltu entisestään. Tällä hetkellä juustohampurilainen on suositumpi kuin koskaan ennen”, Arpiainen kommentoi.

Juustoburgeri on ylivoimaisesti OlyBet Bar & Grillin suosituin annos.
Juustoburgeri on ylivoimaisesti OlyBet Bar & Grillin suosituin annos. Kuva: OlyBet Bar & Grill

Talon omien cocktailien suosio huipussaan

Vaikka pääpaino uudistuksessa liittyy ruokaan, myös juomalistalle on lisätty entistä enemmän valinnanvaraa. OlyBet Bar & Grillin listalta löytyykin nyt erittäin laaja valikoima erilaisia cocktaileja, viinejä, kuohuvia ja oluita myös niille, jotka haluavat nauttia laatujuomia ilman promilleja.

Näiden juomauutuuksia lisäksi alusta asti suositut talon omat drinkit jatkavat voittokulkuaan, ja näitä tilataan Apriaisen mukaan todella paljon kaikissa asiakasryhmissä.

Vastikään avattu terassi sekä kesäiset säät lisäävät taatusti näiden suosikkijuomien suosiota entisestään.

OlyBet Bar & Grilliin voit lähteä nauttimaan niin drinkeistä, lounaasta kuin illallisesta pitkän kaavan mukaan.
OlyBet Bar & Grilliin voit lähteä nauttimaan niin drinkeistä, lounaasta kuin illallisesta pitkän kaavan mukaan. Kuva: OlyBet Bar & Grill

“Tietyllä tapaa hirvittää, sillä esimerkiksi Passion of Love on jo niin suosittu, että kohta pitää alkaa miettiä mistä saamme tarpeeksi passionhedelmiä”, Arpiainen nauraa positiiviselle ongelmalle.

Suomalaista asiakaskuntaa ilahduttaa taatusti myös tieto siitä, että lonkeroa saa OlyBet Bar & Grillistä hanasta

“Suomalaiset asiakkaat on huomioitu entistä paremmin, ja esimerkiksi ruokalista löytyy nykyisin ravintolan nettisivuilta suomen kielellä. Useimmista vuoroista löytyy myös palvelua suomen kielellä”, Arpiainen kertoo.

Pöydän varaaminen etukäteen kannattaa

Viime vuoden lopulla Vapaudenaukiolle avattu ravintola on löytänyt nopeasti paikkansa asiakkaiden sydämissä, ja edukseen niin ruoan, juoman kuin viihtyisyyden osalta erottuva OlyBet Bar & Grill kannattaakin ehdottomasti laittaa Tallinnan must go -kohdelistalle.

Ala carte -listan lisäksi OlyBet Bar & Grillissä on tarjolla päivittäin lounas todella edulliseen 5-7 euron hintaan. Tähän uudenlaiseen sporttibaariin voit siis poiketa urheilun seuraamisen lisäksi niin herkulliselle lounaalle, drinkeille kuin illalliselle pitkän kaavan mukaa - täällä viihtyvät ihan kaikki!

OlyBet Bar & Grill sijaitsee Tallinnassa monelle suomalaisellekin tutulla Vapaudenaukiolla.
OlyBet Bar & Grill sijaitsee Tallinnassa monelle suomalaisellekin tutulla Vapaudenaukiolla. Kuva: OlyBet Bar & Grill

Ennen reissua kannattaa kuitenkin hoitaa pöytävaraukset kuntoon jo Suomesta käsin. 

“Jos on joku tietty peli tiedossa mitä haluaa tulla katsomaan, suosittelemme ehdottomasti pöytävarauksen tekemistä”, Arpiainen muistuttaa.

OlyBet Bar & Grill sijaitsee osoitteessa Harju 6, Tallinna. Ravintola on avoinna maanantaista torstaihin 12-00, perjantaista sunnuntaihin 12-02.

4 kommenttia

Bellamy123

9.6.2022 07:55

McDonald’s Secret Menu – You probably know about Starbucks’ secret menu items, including lots of candy-flavoured https://mcdonaldsecretmenu.info/ Frappuccinos and super sweet lattes.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

trandivie2

9.6.2022 08:23

The USPS Customer Satisfaction Survey allows every USPS guest to share all about their visit experience. <a href="https://takesurvey.onl/usps-customer-satisfaction-survey/">https postalexperience com pos</a>

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PaulaFox

17.6.2022 15:51

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi