Yes Yes Yes laajenee Berliiniin ja Kööpenhaminaan – Restamax vaihtoi nimensä ja satsaa kansainvälistymiseen

Ravintolajätti Restamax on nyt NoHo Partners.

Ville Relander, Alex Nieminen ja Richard McCormick.
Ville Relander, Alex Nieminen ja Richard McCormick.

Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi ja satsaa vahvasti kansainvälistymiseen. Keväällä avataan muun muassa kaksi uutta Yes Yes Yes -ravintolaa Kööpenhaminaan ja Berliiniin.

Kuluva vuosi on ollut Restamaxille muutosten aikaa. Yhtiö on laajentanut toimintaansa Tanskaan ja yhdistynyt laaturavintoloistaan tunnetun Royal Ravintoloiden kanssa. Fuusio on vahvistanut yhtiön otetta pääkaupunkiseudun ravintolakentällä.

Restamaxin uusi nimi NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners.

“Uusi nimemme, NoHo Partners, kertoo toimintamme ytimen. Nordic viestii tulevaisuuden kasvumarkkinastamme sekä maailmalla arvostetusta ja kiinnostavasta pohjoismaisesta laadusta. Hospitality kuvaa haluamme laajentua perinteisen ravintolaliiketoiminnan ulkopuolelle. Partners eli yhtiökumppanimalli on koko toimintamme perusta ja keskeisin kilpailuetumme", toimitusjohtaja Aku Vikström sanoo tiedotteessa.

"Haluamme olla houkutteleva kumppani kunnianhimoisille tekijöille”, hän jatkaa.

Kasvisravintoloita Pohjois-Eurooppaan

NoHo Partners näkee etenkin Pohjois-Euroopan markkinassa valtavasti tulevaisuuden kasvupotentiaalia.

Keväällä 2019 yhtiö avaa yhteistyössä Ville Relanderin, Richard McCormickin ja Alex Niemisen kanssa Yes Yes Yes -ravintolat Kööpenhaminaan ja Berliiniin.

Saksassa NoHo Partners perustaa uuden yhtiön kasvisruoasta tunnetun ja Michelin-tähdellä palkitun Cookies Cream -ravintolan omistajien kanssa.

Tavoitteena nousta Pohjois-Euroopan merkittävimmäksi ravintola-alan yhtiöksi

Yhtiön Kööpenhaminassa toimivat Cock’s & Cows- sekä The Bird -ravintolat täydentyvät yritysoston myötä kolmella tunnetulla cocktailbaarilla, joista yksi on Kööpenhaminassa ikonisen aseman saavuttanut Ruby. Lisäksi NoHo Partners avaa Pohjoismaiden parhaana pizzeriana palkitun Pizzeria Lucan Kööpenhaminaan.

“NoHo Partnersin ydinajatus perustuu yrittäjämäiseen intohimoon ja tekemiseen. Partneriemme paikallistuntemus, näkemys ja kokemus ovat ratkaisevassa roolissa jatkossakin niin Suomessa kuin ulkomailla”, Vikström sanoo.

NoHo Partners tiedottaa tavoittelevansa yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.  Yhtiön tavoitteena on nousta Pohjois-Euroopan merkittävimmäksi ravintola-alan yhtiöksi.

Lue myös: Yes Yes Yes – Nieminen, McCormick ja Relander sanovat nautinnoille kyllä
Ravintoloista haetaan elämyksellisyyttä – Yes Yes Yesin keittiömestari Linnea Vihonen: "Meillä jokaisessa kokissa asuu pieni show-eläin"

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi