Lähetä yksityisviesti

jyrki

Perustiedot

Nimi
jyrki
Sukupuoli
Mies
Horoskooppi
Leijona
Sijainti
Mikkeli

Taustatiedot

Harrastukset
Musiikki; Tekno, World Music, Acid Jazz, Reggae.. Muuta: Scifi, Cyberpunk, R&A, Espoo Ciné, Spirituality.. IT (kellä muulla on web sivut joille pääsee kirjoittamalla kolme yksöisveetä alkuun?

Tarina

Ovatko valikoivat totuudet valehtelemista? Asioiden mainitsematta jättäminen?
Mitä jos sanon että käyn salilla, olen harrastanut yhtä itsepuolustuslajia ja erästä kamppailulajia, mätkin siellä salilla siis usein säkkiä, katson futista, liikutun kyyneliin maamme-laulun soidessa kun suomi voittaa lätkässä?
Muodostuuko mieleesi jo kuva kiihkoisänmaallisesta perussuomalaisesta?

Jos en sanoisi noista mitään, vaan sen sijaan että olin joskus laktovegaani, en ole käynyt armeijaa -ja nyt valitsisin totaalikieltäytymisen jos pitäisi valita.
Ja että olen harrastanut meditointia parilla eri metodilla jo useampia vuosia? Lajittelen roskat useampaan kategoriaan.
Ja että olen tehnyt konemusiikkia n.17 vuotta?

Mieleesi muodostuu kuva ihmisestä jota ensimmäisen mielikuvan hahmo kernaasti pahoinpitelisi jossain "suomigrillillä" sisäsuomen pikkukaupungissa.
BTW. Jossain oikeasti on snagareita nimeltä suomigrilli ja ne on vieläpä koristeltu suomenlippu viireillä.

Joten voisipa melkein sanoa että asioiden mainitsematta jättäminen on karkeaa valehtelua päin naamaa. :P

Ja onhan noita vielä muitakin keitosta hämmentäviä piirteitä. Niin kuin varmaan kaikissa ihmisissä.. kyse on vain siitä millaisen kuvan haluaa antaa.
Kaikkea ei ole hyvän maun puitteissa järkevää sanoa varsinkaan julkisilla foorumeilla.

"Your Intellectual Type is Visual Mathematician. This means you are gifted at spotting patterns — both in pictures and in numbers. These talents combined with your overall high intelligence make you good at understanding the big picture, which is why people trust your instincts and turn to you for direction — especially in the workplace. And that's just some of what we know about you from your test results."

Unelmien sielunsisko voisi olla jotain samaa. ;D No, ehkei samanlaista konseptia tuu ihan äkkiä vastaan mutta sellainen omaperäinen sekoitus luovuutta, luonnollisuutta ja avarakatseisuutta olisi hyvä yhdistelmä.

Fiilis ja henkilökemia merkitsee niin paljon etten halua laittaa mitään tarkempia kriteereitä.