Bistro Miljööstä tutun Ari Zerzan uudessa gastropubissa keskitytään laadukkaaseen ruokaan, hyvään juomavalikoimaan ja aitoon palveluun.
Herkullinen ruoka kruunaa täydellisen kesäpäivän.
Turun Kauppatorin laidalla sijaitseva Buru yhdistää teppanyakin, hotpotin, BBQ:n ja sushin saman katon alle.
Riesling-viikkoja vietetään Bistro O mat Hakaniemessä 12.-25.5.
Hybridigastropubiksi itseään tituleeraava Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalle.
Listasimme kotimaan herkullisimmat ravintolat tulevaa kesää silmällä pitäen.
Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi kommentin. Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksellasi.
Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.