Lähetä yksityisviesti

Petri

Perustiedot

Nimi
Petri
Sukupuoli
Mies
Ikä
44 v
Horoskooppi
Leijona
Sijainti
Helsinki

Taustatiedot

Harrastukset
uiminen, punttisalilla lusmuilu, epämääräinen tanssahtelu (trance, proge, house, funk ja kyllä noi lattaritkin toimii.), pyöräily, kirveen heiluttaminen kesämökeillä , REISSAAMINEN + uutena tuttavuutena sukeltaminen =D

Tarina

Sain joululahjaksi kirjasen nimeltään 1000 Places To See Before You Die ja tietystä asenteellisuudestaan huolimatta kirja on täynnä paikkoja, jotka herättävät välittömän matkakuumeen...

Matkustaminen on siis tämän pojjaan sydäntä lähellä ja vaikka en maita kerääkään, niin jossain olen jo kerinnyt käymään: Ruotsi, Norja, Viro, Liettua, Latvia, Puola, Slovakia, Unkari, Itävalta, Tsekit, Espanja, Italia, Kanarian saaret (Lanzarote, Gran Ganaria), Mallorca, Israel, Englanti, Kypros, Bulgaria, Brasilia, Jamaika, Thaimaa, Australia, Singapore...

Suuri seikkailu 2006 on nyt tehty. Thaimaassa viihdyin neljä viikkoa pääasiassa saarilla (Samui, Tao, Phangan). Thaimaan matkan huipennus oli sukelluskortin hankkiminen Taolla. Vedenalainen maailma on aivan uskomaton... Thaimaan jälkeen kävin pikaisesti parin viikon ekskursiolla Australiassa silittelemässä kenguroita ja nauramassa hassuille koaloille.

"Down Underin" jälkeen oli vuorossa matkan viimeinen 4 päivän pit stoppi Singaporessa. Mielestäni Singapore on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, sillä siellä on todella paljon nähtävää ja tekemistä ja vielä niin pienellä alueella. Singaporesta matka kävi sitten takaisin Pohjolaan ja suoraan työharjoitteluun eli back to reality !!!

2006 syksyllä päätin sitten tehdä kolmen päivän reissun Prahaan. Aika pinnalliseksi jäi Praha näin lyhyen vierailun johdosta, mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä reissu. Ensi kerralla sitten hieman paremmin valmistautuneena, niin vois onnistua saamaan jopa hyvää ruokaa ravintolasta.

Pääsiäinen 2008 kului sitten Roomassa. Olihan se ikuinen kaupunki hieno paikka jossa on erittäin paljon nähtävää varsinkin historiasta kiinnostuneille. Ruuan kanssa kävi ikävä kyllä ns. "Prahat" eli suurin osa oli aivan onnetonta sontaa. Noissa isoissa turistikaupungeissa voi olla yllättävän vaikea löytää hyviä ravintoloita.

Tuor De Norway eli Norjan pyöräreissu takana... 8 päivän aikana poljettiin noin 450 km vuonojen maassa. Lähdimme polkemaan Kilpisjärveltä, ja kun pääsimme Norjan puolelle tuli tunne kuin olisi satukirjaan tullut sisään. Lumihuippuiset vuoret, kirkkaat vuoristopurot ja joet, meren sinisen eri sävyissä hohteleva vesi sekä luonnon vehreys vetivät "tasankojen"miehen hiljaiseksi. Mahtava reissu =) =) =)

Nyt on sitten takana 3 viikon reissu väli-Amerikkaan ja Yhdysvaltoihin (Costa Rica, Miami). Reissattiin pitkin poikin Costa-Ricaa ja oli kyllä huippu mesta jota voin lämpimästi suositella. Yksi huippuhetkistä oli varmasti 4 tunnin koskenlasku Paquari joella =D!

Matka suunnitelmissa:
Kesällä Tuor De Estonia eli noin 900 km pyöräilysetti Virossa.
Syksyllä toivottavasti Nepaliin 2 viikoksi...

Epämääräisiä jorinoita:

Vanha viisaus: Elämässä pärjää, kun on sopivassa määrin
T.I.E.T.O.A & T.A.I.T.O.A & T.U.U.R.I.A

Eri kielillä mikä meno? Mida kuuluda? What´s up? Hur står det till? Wie geht´s? Comment vas-tu? Que tal? Tudo bem? Come sta?

Jos ei kokeile, ei voi tietää.. eli täysillä päin ja paareilla pois on tämän pojan motto. Tyhmyys on synnynnäistä mutta hulluus on tarttuvaa eli pitäkää varanne ;)!

Yökerhossa kuultu iskurepliikki: "Anna sitä pilluu mä tiedän, että sulla on kumminkin!" Veikkaan, että kaverille ei tainnut lohjeta ;).

Kaikilla tarinoilla ei ole onnellista loppua, mutta matkasta nautitaan joka tapauksessa... =)