Lähetä yksityisviesti

Seppo

Perustiedot

Nimi
Seppo
Sukupuoli
Mies
Ikä
47 v
Horoskooppi
Kauris
Sijainti
Kuopio

Taustatiedot

Harrastukset
Voimistelu, kuntosali, väkevän viinan varsinkin absintin juominen ja jos mahdollista niin silloin tällöin hyvän hasiksen polttaminen. Thai-hieronta ja eroottiset ravintolat ovat myös mieleeni, jos rahaa on.

Tarina

Harrastin nuorempana ahkerasti kuntosalilla käyntiä. vuonna 1996 muutin tampereelle ja tampereelta kuopioon vuonna 2002. Kuopiossa asuin Petosella ensin avovaimoni kanssa kaksiossa ja sitten myöhemmin yksin kaksiossa. Sitten lokakuussa 2011 muutin Neulamäkeen tukiasunto ykköskotiin, mutta sain nopeasti 3 varoitusta päihteiden käytöstä ja nyt etsin uutta asuntoa.

Nyt kovasti haluaisin aloittaa kuntosaliharjoittelun uudestaan, mutta hieman toisen tyylisenä kuin ennen. En enää niin paljon keskittyisi mahdollisimman suurten lihasten ja voimien saamiseen, vaan sopusuhtaisen tiukan vartalon hankintaan. Lisäksi jos rahavarat sallivat päättää kuinka syön, niin noudattaisin proteiinipitoista dieettiä, mielestäni hiilihydraattien liiallinen nautinta pöhöttää enemmän kuin proteiini ja rasvapitoinen ruoka ja pidän kaikenlisäksi kovasti lihasta ja kalasta. Jos syö paljon hiilihydraatteja kehoon kertyy paljon nestettä ja se näyttää aivan samalta kuin läski. Hiilihydraatit myös muuttuvat läskiksi lähes yhtä helposti kuin rasvakin. Jos elimistö tottuu paljon rasvaa sisältävään ruokavalioon se myös tottuu käyttämään sitä energiakseen, ei se niin vain vyötärölle keräydy.