Avoimet työpaikat

Full Stack Developer / City Digital Group

Rekry: Full Stack Developer / City Digital Group

City Digital Group etsii devaajaa vahvistamaan kasvavan konsernimme ohjelmistokehitystä. Olemme viihdyttäviin ja hyödyllisiin verkkopalveluihin keskittyvä yritysperhe, jossa työskentelee vajaa 50 asiantuntijaa. Brändejämme ovat muun muassa Suomi24, Treffit24, TableOnline ja City.

Tulet merkittävään rooliin osaksi innostunutta ja itsenäistä liiketoimintatiimiä. Devaajana pääset kehittämisen lisäksi myös vahvasti tekemään päätöksiä toteutettavista asioista. Toimintatapamme on ketterästi kokeileva ja mutkaton. Osana tiimiämme pääset suoraan vaikuttamaan mm. suomalaisen verkkokeskustelun sekä treffailun tulevaisuuteen.

Jatkuva oppimisen halu ja näkemys koodin ja teknologian kehittämiseksi ovat osa sinua. Haluat ottaa vastuuta valinnoista ja myös tekemästäsi koodista. Olet kiinnostunut erityisesti siitä, miten käyttäjien toimintaan voidaan vaikuttaa erilaisia ominaisuuksia kehittämällä.

Miltä kuulostaa?

Toivomme sinulta:

  • Osaaminen: Seuraavat teknologiat ovat toimintamme ytimessä: Nodejs/typescript, Mysql,Memcache/redis, Elasticsearch, Reactjs/nextjs,React native, Docker, Microservices, AWS. Näiden osaaminen on plussaa: php, Javascript/jQuery, Solr, Java/Spring.
  • Näkemyksellisyys: Toivomme sinun pystyvän ottamaan vastuuta palveluidemme ja teknologioidemme kehityssuunnasta erityisesti teknisestä näkökulmasta. Osana tiimiä pääset myös vahvasti vaikuttamaan toiminnallisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen.
  • Oma-aloitteisuus: Odotamme sinun kykenevän itsenäisesti suunnittelemaan yhdessä suunniteltujen toiminnallisuuksien teknisen toteutustavan sekä viemään kehityksen loppuun yhteisten prioriteettien mukaisesti.
  • Kielitaito: Tekemisen kieli on meillä suurimmaksi osaksi suomi, mutta kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kommunikoidaan toisinaan myös englanniksi. Odotamme sinulta sujuvaa viestintää molemmilla kielillä.
  • Mukava kollega: Tästä emme jousta – teemme rekrytoinnit aina persoona edellä, eikä ikäviä tyyppejä palkata. Saat olla omanlaisesi hahmo, kunhan olet ystävällinen ja muut huomioon ottava työkaveri.

Kuulostaako siltä, että olet oikea tyyppi?

Tarjoamme sinulle:

  1. Työ on kokoaikainen ja työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
  2. Meillä etäpalavereihin on osallistuttu niin Punkaharjulta kuin Tel Avivista. Tarjoamme kuitenkin myös kivan toimiston hyvällä sijainnilla ja kulkuyhteyksillä Helsingin Vallilassa.
  3. Kollegoiksi saat huipputiimin ammattilaisia, joiden kanssa työpäiviin kuuluu takuulla myös huumoria. Meillä on erittäin rento ilmapiiri sekä matala hierarkia.
  4. Työhyvinvointikyselymme osoittaa vuodesta toiseen, että City Digital Groupin yrityksissä ollaan sitoutuneita, motivoituneita ja voidaan poikkeuksellisen hyvin. ❤️

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.1.2022.

Lisätietoja työstä antaa johtaja Teemu Puurunen: 040 726 2829

Hakemukset sähköpostitse: teemu.puurunen@city.fi