Avoimet työpaikat

Ravintolakulttuuriin keskittyvä toimittaja-tuottaja Citylle

Ravintolakulttuuriin keskittyvä toimittaja-tuottaja Citylle

Moi sinä kokeilunhaluinen, innokas ja inspiroiva sisällöntuottaja!

City etsii osa-aikaista toimittaja-tuottajaa vastaamaan ravintola-aiheisesta sisällöntuotannosta sekä Cityn kanavien hallinnoinnista. Työ on mahdollista yhdistää esimerkiksi opintoihin tai muuhun freelance-työhön sisällöntuottajana.

Tuottamasi sisällöt keskittyvät ravintolamaailmaan, joten meille on tärkeää, että olet intohimoinen ravintolakulttuurin ystävä. Käyt mielelläsi keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa, on kyse sitten haastateltavista tai seuraajista. Sinulla on näkemystä, jonka haluat saada kuuluviin: olet kiinnostunut luvuista ja oman työn vaikuttavuudesta.

Sisällöntuottajana tulet keskittymään nopeisiin, nokkeliin ja visuaalisiin sisältöihin hitaan ja syväluotaavan journalismin sijaan. Sosiaalisen median kanavat eivät ole sinulle sivuroolissa, vaan laitat itsesi likoon yhtä lailla Instagram-stoorien kuin kirjallisten artikkeleiden pariin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on rohkea näkemys ja utelias asenne.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Kaupallinen ja ei-kaupallinen sisällöntuotanto City.fi-sivustolle, Facebookiin ja Instagramiin
  — Kirjoittaminen
  — Valokuvaus
  — Videotuotanto
 • Statistiikan seuraaminen ja työn optimointi
  — Tavoitteellisuus lukijamäärien ja seuraajamäärien suhteen
  — Juttujen leviämisen ja hakukoneoptimoinnin huomioiminen
 • Cityn kanavien hallinnointi
  — Postilaatikoiden lukeminen
  — Sometilien hallinnointi
  — Kommenttien moderointi

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jossa pidetään silloin tällöin palavereja. Pääosin voit kuitenkin työskennellä vapaasti missä ja milloin haluat. Työ vaatii itsenäistä otetta, mutta tulet myös tekemään yhteistyötä Cityn pienen ja tiiviin tiimin kanssa.

Hae näin:

 1. Lähetä sähköpostia Laura Erikssonille osoitteeseen laura@city.fi.
 2. Käytä otsikkoa TOIMITTAJA-TUOTTAJA-REKRY.
 3. Sisällytä viestiin CV:si sekä työnnäytteitä tuottamistasi sisällöistä portfolion tai esimerkiksi blogin tai Instagram-tilin muodossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta voi kysyä Tuomas Suihkoselta: 050 567 6707

Mikä City?

Legendaarinen kaupunkilehti City on tänä päivänä ravintolamedia, vaikuttaja ja ikoni, joka palvelee ravintolakulttuurista kiinnostuneita aktiivisia kaupunkilaisia City.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa. Ravintolasisältöjen lisäksi City tunnetaan sellaisista ravintolatapahtumista ja -kampanjoista kuin SYÖ!-viikot, Terassiopas ja Lux Helsinki Eat, jotka vievät satoja tuhansia ihmisiä ravintoloihin useita kertoja vuodessa. City on osa media-alan yrityksistä muodostuvaa City Digital Groupia.