Avoimet työpaikat

Digital Marketing Specialist / City Digital

Rekry: Digital Marketing Specialist / City Digital

City Digital Group etsii dataorientoitunutta digimarkkinoijaa vahvistamaan kasvavan konsernimme markkinointia. Olemme viihdyttäviin ja hyödyllisiin verkkopalveluihin keskittyvä yritysperhe, jossa työskentelee vajaa 50 asiantuntijaa. Brändejämme ovat muun muassa Suomi24, Treffit24, TableOnline ja City.

Digimarkkinoinnin spesialistina pääset rakentamaan ja toteuttamaan konsernimme yritysten markkinointistrategiaa datalähtöisesti. Tulet luomaan uutta työnkuvaa talossamme, joten sinulla on loistava mahdollisuus painottaa toimenkuvaa omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaiseksi.

Etsimme:

 • Kokemus: Toimenkuvasi on uusi, joten odotamme sinulta kokemukseen perustuvaa näkemystä digimarkkinoinnista. Olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi hakukonemarkkinoinnin sekä markkinoinnin automaatioiden parissa ja pystyt jakamaan ammattitaitoasi myös traineelle.
 • Dataorientoituneisuus: Meiltä löytyy luovaa ja sisällöntuotannollista osaamista – sinun toivotaan täydentävän tätä timanttisella silmälläsi dataa kohtaan. Toivomme, että innostut analytiikan tutkimisesta, mittaamisesta ja optimoinnista.
 • Kasvuajattelu: Sen lisäksi, että olemme kunnianhimoisesti kasvuorientoitunut konserni, monessa palvelussamme käyttäjämäärän kasvattaminen on yksi olennaisimpia tavoitteita. Jos sinulla on kokemusta tuotepäällikön roolista tai kasvuhakkeroinnista, haluamme varmasti kuulla sinusta!
 • Kielitaito: Markkinoinnin kieli on meillä suurimmaksi osaksi suomi, mutta kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kommunikoidaan toisinaan myös englanniksi. Odotamme sinulta sujuvaa viestintää molemmilla kielillä.
 • Mukava kollega: Tästä emme jousta – teemme rekrytoinnit aina persoona edellä, eikä ikäviä tyyppejä palkata. Saat olla omanlaisesi hahmo, kunhan olet ystävällinen ja muut huomioon ottava työkaveri.

Kuulostaako siltä, että olet oikea tyyppi?

Tarjoamme sinulle:

 1. Vakituisen paikan tiimissä: Työ on kokoaikainen ja työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
 2. Joustavan etätyömahdollisuuden: Meillä etäpalavereihin on osallistuttu niin Punkaharjulta kuin Tel Avivista. Tarjoamme kuitenkin myös kivan toimiston hyvällä sijainnilla ja kulkuyhteyksillä Helsingin Vallilassa.
 3. Parhaat työkaverit: Kollegoiksi saat huipputiimin ammattilaisia, joiden kanssa työpäiviin kuuluu takuulla myös huumoria. Meillä on erittäin rento ilmapiiri sekä matala hierarkia.
 4. Työpaikan, jossa todistetusti viihdytään: Työhyvinvointikyselymme osoittaa vuodesta toiseen, että City Digital Groupin yrityksissä ollaan sitoutuneita, motivoituneita ja voidaan poikkeuksellisen hyvin. ❤️

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja työstä antaa toimitusjohtaja Ville Heinonen: 040 776 5098

Hakemukset sähköpostitse: ville@city.fi


Full Stack Developer / City Digital Group

Rekry: Full Stack Developer / City Digital Group

City Digital Group etsii devaajaa vahvistamaan kasvavan konsernimme ohjelmistokehitystä. Olemme viihdyttäviin ja hyödyllisiin verkkopalveluihin keskittyvä yritysperhe, jossa työskentelee vajaa 50 asiantuntijaa. Brändejämme ovat muun muassa Suomi24, Treffit24, TableOnline ja City.

Tulet merkittävään rooliin osaksi innostunutta ja itsenäistä liiketoimintatiimiä. Devaajana pääset kehittämisen lisäksi myös vahvasti tekemään päätöksiä toteutettavista asioista. Toimintatapamme on ketterästi kokeileva ja mutkaton. Osana tiimiämme pääset suoraan vaikuttamaan mm. suomalaisen verkkokeskustelun sekä treffailun tulevaisuuteen.

Jatkuva oppimisen halu ja näkemys koodin ja teknologian kehittämiseksi ovat osa sinua. Haluat ottaa vastuuta valinnoista ja myös tekemästäsi koodista. Olet kiinnostunut erityisesti siitä, miten käyttäjien toimintaan voidaan vaikuttaa erilaisia ominaisuuksia kehittämällä.

Miltä kuulostaa?

Toivomme sinulta:

 • Osaaminen: Seuraavat teknologiat ovat toimintamme ytimessä: Nodejs/typescript, Mysql,Memcache/redis, Elasticsearch, Reactjs/nextjs,React native, Docker, Microservices, AWS. Näiden osaaminen on plussaa: php, Javascript/jQuery, Solr, Java/Spring.
 • Näkemyksellisyys: Toivomme sinun pystyvän ottamaan vastuuta palveluidemme ja teknologioidemme kehityssuunnasta erityisesti teknisestä näkökulmasta. Osana tiimiä pääset myös vahvasti vaikuttamaan toiminnallisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen.
 • Oma-aloitteisuus: Odotamme sinun kykenevän itsenäisesti suunnittelemaan yhdessä suunniteltujen toiminnallisuuksien teknisen toteutustavan sekä viemään kehityksen loppuun yhteisten prioriteettien mukaisesti.
 • Kielitaito: Tekemisen kieli on meillä suurimmaksi osaksi suomi, mutta kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kommunikoidaan toisinaan myös englanniksi. Odotamme sinulta sujuvaa viestintää molemmilla kielillä.
 • Mukava kollega: Tästä emme jousta – teemme rekrytoinnit aina persoona edellä, eikä ikäviä tyyppejä palkata. Saat olla omanlaisesi hahmo, kunhan olet ystävällinen ja muut huomioon ottava työkaveri.

Kuulostaako siltä, että olet oikea tyyppi?

Tarjoamme sinulle:

 1. Työ on kokoaikainen ja työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
 2. Meillä etäpalavereihin on osallistuttu niin Punkaharjulta kuin Tel Avivista. Tarjoamme kuitenkin myös kivan toimiston hyvällä sijainnilla ja kulkuyhteyksillä Helsingin Vallilassa.
 3. Kollegoiksi saat huipputiimin ammattilaisia, joiden kanssa työpäiviin kuuluu takuulla myös huumoria. Meillä on erittäin rento ilmapiiri sekä matala hierarkia.
 4. Työhyvinvointikyselymme osoittaa vuodesta toiseen, että City Digital Groupin yrityksissä ollaan sitoutuneita, motivoituneita ja voidaan poikkeuksellisen hyvin. ❤️

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.1.2022.

Lisätietoja työstä antaa johtaja Teemu Puurunen: 040 726 2829

Hakemukset sähköpostitse: teemu.puurunen@city.fi


Myyjä / Digital Dining

Ravintolakulttuuriin keskittyvä toimittaja-tuottaja Citylle

City Digital Groupin Digital Dining hakee joukkoonsa ravintola-asiakkaiden parissa työskentelevää myyjää. Digital Diningin brändejä ovat muun muassa TableOnline-pöytävarauspalvelu, City ja SYÖ!-viikot.

Työssäsi myyjänä teet uusasiakashankintaa sekä palvelet vanhoja asiakkaitamme osana myyntitiimiämme. Asiakkaat ovat ravintola-alan toimijoita ympäri Suomen ja kohtaat heitä sekä kasvotusten että puhelimitse. Voit tehdä työtä esimerkiksi Helsingistä, Turusta tai Tampereelta käsin.

Toivomme sinulta:

 • Tärkeintä on, että sinulla on palava halu saada myyntiä aikaiseksi sekä palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin.
 • Toivomme vähintään parin vuoden kokemusta myynnistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikea asenne.
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
 • Koska asiakkaamme ovat ravintola-alalla, luetaan tuntemus ja kiinnostus alaa kohtaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 1. Työ on kokoaikainen ja työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva.
 2. Palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä perusosasta sekä suoritusperusteisesta lisästä.
 3. Työssäsi sinulla on tukena huipputiimi alan ammattilaisia, jotka eivät kuitenkaan suhtaudu töiden tekoon liian vakavasti. Meillä on hyvin rento ilmapiiri sekä avoin ja joustava työkulttuuri.
 4. Etätyöt olivat meille arkipäivää jo ennen koronaa. Tarjoamme kuitenkin myös kivan toimiston hyvällä sijainnilla ja kulkuyhteyksillä Helsingin Vallilassa.

Työn aloitusajankohta on joustavasti elokuussa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian. Perinteisen hakemuksen sijaan arvostamme erityisesti lyhyttä (2–3 min) videota.

Lisätietoja työstä antaa toimitusjohtaja Ville Heinonen: 040 776 5098

Hakemukset sähköpostitse: ville@city.fi