Rippituoli

  • Kestoerektio, 34 v mies

Sain vaimolta mutta en tullut  1

Parin kuukauden kuivan kauden jälkeen vaimolla iski mielenhäiriö ja sitä rupes panettaa. Olin innolla mukana ja eukko sai ensimmäisen kerran jo esileikissä sormetuksella. Sitten vielä panot päälle ja toinen orkku perään. Olin vaan valitettavasti tällä kertaa juonut liian monta kaljaa, ei tullu eikä lentäny. Runkkasin seuraavana päivänä paskalla ollessa, kyllä vitutti.


  • Vitun Urpo, 21 v mies

Petin tyttöystävääni kahden naisen ja yhden miehen kanssa  2

Olimme eräillä paikallisilla rokkifestareilla, joissa oli B.Y.O.B.-politiikka. Eräs seurueemme jäsenistä roudasi paikalle leijonaa ja ties mitä muita minun ja parin kaverini tuontioluita tujumpia virvokkeita.

Tämä johti humalaiseen ehdotukseen "Miten olis kimppakiva?" Muut jätkäkavereistani eivät aluksi ideasta juuri innostuneet, mutta minusta se vaikutti juuri sillä hetkellä ihan vitun hyvältä idealta! Aloin innokkaasti ajamaan asiaa eteenpäin.
Ilta venyi ja ryyppäsimme hyvässä hengessä, kunnes päätimme siirtyä himaamme. Kimppakivakysymys palasi ryhmän huulille. Yksi kavereistani piti sitä vitsinä ja toinen, joka oli jo innokkaasti pussaillut erään ryhmämme tyttöjen kanssa, piti ideaa täysin vastenmielisenä. Päädyimme joka tapauksessa erään seurueen jäsenen kämppään ja pistimme suunnitelma täytäntöön.

Minä ja toinen seurueemme ei-niin-herrasmiesmäinen kaveri olimme jo täydessä tohinassa sen hommista kieltäytyneen miehen pysytellessä toisessa huoneessa joutuen sietämään sitä faktaa, että hänen tyttösensä oli meidän "arvokkaassa" käsittelyssämme. Toinen tyttösistä, joka ei ollut koskenutkaan seksistä kieltäytyneeseen miekkoseen huusi hänelle törkeyksiä käskien hänen "osallistua hommiin tai painua vittuun". Sen hän tekikin. Mehän olimme kaverimme kanssa jo siinä humalatilassa, ettei reiluus tai kohtuullisuus pahemmin kiinnostanut.

Seuraavana aamuna heräsimme kaikki muut talon emännä olohuoneesta hänen nukuttua makuuhuoneessaan yksin. Ystäväni oli lattian säkkituolilla ja minä toisen naisen vieressä sohvalla. Emme olleet enää koskeneetkaan toisiimme sovitun aktin jälkeen, vaan hän sattui olemaan tarpeeksi kiva päästämään minut viereensä nukkumapaikkojen loputtua kesken... Sillä talon emännän sänkyyn meillä ei ollut nimittäin mitään asiaa, vaikka siinä olisi kevyesti tilaa vaikka kaikille.

Anyway, heräsimme ja poistuimme kiusallisesti paikalta. Ulkona oli suurin piirtein -25 astetta pakkasta, emmekä tajunneet kytkeä autoa roikkaan (ystäväni oli ottanut riskin ja ajanut meidät omalla autollaan paikalle). Emme siis saaneet mokomaa rotiskoa käytiin ja jouduimme soittamaan kaverini isän hinaamaan. Hänkin oli krapulassa ja jouduimme odottamaan noin 45 minuuttia hänen saapumistaan. Oli muuten kylmä, eikä luonnollisesti rappukäytäväänkään enää päässyt ilman avaimia. Isäukko ja hänen veljensä tulivat hinaamaan auton käytiin ja homma hoitui verrattain vaivattomasti. Kaikki seurueen miehet asuivat samoilla kulmilla, joten menimme lähipizzeriaan syömään darra-aamiaista ja miettimään mitä tuli tehtyä.
Saimme kuulla seksistä kieltäytyneen seuralaisemme jääneen kiinni pussailusta tyttöystävälleen ja he olivat nyt eronneet. Miestä vitutti, mutta olemme edelleen hyvissä väleissä. Päätimme pitää jutun likaisimmat yksityiskohdat tarkoin varjeltuna seurapiirisalaisuutena, sillä stoori on sen verran tulenarka että draamaa ja urputusta tulisi jokaiselle osalliselle varmasti enemmän kuin kotitarpeiksi.

He eivät tiedä että olen kirjoittanut tämän tunnustuksen, mutta toivottavasti tämä tarina viihdyttää teitä.


  • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Petin uskovaista ystävääni sen siivouskomerossa!

Ystäväni siis meni naimisiin viime kesänä Robotti os. Siivoojan kanssa. Heidän liittonsa syveni todella tiukaksi lukuunottamatta paria sähkökatkosta. . .

Nyt kuitenkin kävin niin että vieras rauta kävi himottamaan.
Salakavalasti yöllä Uskon nukkuessa ja kodinkoneen levätessä siivouskomerossa tein syntiä. Riistin Samsungin onnnen pyhästä avioliitosta.

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/05/hengelliset-haat-perus-suomessa.html


  • Ujocurious, 26 v mies

Kiihotun kyrvistä ja anaalileikeistä

naisen kanssa parisuhteessa elävänä miehenä on jännittävää kun on salaa kiinnostunut myös kyrvistä. Runkkaan usein webkamerassa muiden miesten kanssa ja tungen sormia perseeni ja kiihotun kun kuulen vanhempien äijien runkkaavan kameran toisessa päässä. Tahtoisin vain alistua käytettäväksi spermatuksi lutkaksi. Vaikka kantti ei riitä edes tapamaan ketään jonka kanssa voisi livenä runkata ja maistaa toisen miehen kullia täysin anonyymisti.


  • mmpm, 21 v mies

Petin tyttöystävää yli 40v vanhemman miehen kanssa  1

Pidempään oli jo kiihottanut ajatus kokeilla seksiä miehen kanssa ja nimenomaan itseäni reilusti vanhemman miehen. No sitten ajatusta kypsyteltyäni etsin netistä seuraa, ja sopiva mies yllättäen löytyikin. Ei siitä kovin montaa päivää mennyt, kun olin hotellihuoneessa tämän 65v sedän astuttavana. Tulihan siinä tyttöystävää petettyä, mutta hetkeäkään en kyllä kadu.


  • Foo bar, 43 v mies

Tosi tarina

Luin näitä rippituolitunnustuksia maaten selälläni sohvalla. Päädyin sivustolle sattumalta. Muistan "Tunnustusten luolan", mutta tämä on jonkinlainen klooni.

City-lehteä olen lukenut viimeksi 90-luvulla. Silloinkin yleensä kanuunassa bileiden jälkeen. Halveksuin aina sen tietynlaista pinnallisuutta ja biletyskulttuurin piiloihannointia.


  • Hetkellistä huumaa, mies

Panin veljeni avovaimon kanssa  1

Tästä on tovi aikaa, mutta edelleen asia vaivaa mieltäni. Nainen oli veljeni kanssa tauolla, kun asia tapahtui ja sitemmin ovat jo eronneet veljeni kanssa. Päädyin veljen naisen kanssa sänkyyn, satuimme molemmat olemaan samassa baarissa ja lähdimme yhdessä minun luokse sitten yksi asia johti toiseen. Tästä ei tiedä kukaan, välillä asia vaivaa todella paljon ja välillä taas muistelen hyvällä tapahtumaa ja haluaisin jopa kokea kaiken uusiksi. Hullua tiedetään!


  • klmn, 17 v mies

Pikkarit  3

Tänään kun mun siskopuoli tuli voimistelutreeneistä ja oli käynyt suihkussa. Menin kylppäriin otin sen pikkarit pyykkikorista ja haistelin ja runkkasin niihin.


  • Olen narkomaani, 33 v mies

Amfetamiiniongelma  1

Joulunvietossa isoäidin luona vanhempien kanssa.

En saanut enkä halunnut putkea poikki. Käyttäessä olen hereillä ja kiinnostunut ympäröivästä maailmasta edes hieman.

3-5 tunnin välein käyn vessassa piikittämässä.

Öisin en malta nukkua, koska saa nauttia omasta rauhasta.

Olen 33-vuotias ja häpeän itseäni. Tuntuu , että äiti häpeää myös, tai on ainakin surullinen kun oma poika ei pärjää.

Isän puolen sukua siis nyt ympärillä. Mulle nykyään täysin vieraita ihmisiä. Elämän oikeista asioista ei täällä puhuta.

Ja vittu urheilusukua. Isä entinen huippu, siskot kullannuput urheilee. Minä perin isäni jo 8. luokkalaisena kun lopetin.

Nisti-habitus.... vaikka pukeudun siististi ja huolehdin hygieniasta. Lasittuneet silmät, mustat pupillit, poissaoleva käytös...

Minua on vieroitettu, kuntoutettu kaupungin toimesta jo useamman vuoden, mutta kun epärehellinen ja nöyryyteen kykenemätön ego ottaa vallan, retkahdan heti.

Tällä hetkellä ei ole motivaatiota lopettaa ja yrittää päästä siitä eteenpäin.

Nyt tunteet ja asiat (koulu) sujuu, koska henkisesti ja fyysisesti on helpompaa käyttää tasaisesti, kuin yrittää lopettaa.

Hyvää joulua


  • karma fights back, 35 v mies

V*ttumainen esimies  1

Kusipää esimies joka kyykyttää,työpaikkakiusaa ja on muutenkin extrovertti-patologinenvalehtelija-narsisti sai opetuksen aamutuimaan kun hankasin ja uittelin mulkkuani sen kahvikupissa mitä sillä ei ole tapana koskaan pestä, nauroin muiden mukana sen tyhmille jutuille ekaa kertaa vuosiin kun katsoin hänen kahvinjuontiaan taukotilassa, paskapää luuli että nauran hänen jutuilleen, nauroin sille mielessäni että kikkini oli tunti aiemmin sun kahvikupissa,maistuuko hyvältä, mulkku!


  • Vanha pieru 69, 69 v mies

Aikakone

Kadun suunnattomasti sitä päivää kun aikoinaan ostin vaimolleni syntymäpäivälahjaksi älypuhelimen, sillä sinä päivänä hänet menetin.


  • Leikkivä aikuinen, 35 v mies

Leikin leluilla.  1

Olen aikuinen mies, mutta minä ostan lasten leluja ja leikin niillä. Minulla on esim. nukkeja, nuken hoitotarvikkeita, pehmoleluja, rakennuspalikoita ja leikkiruokia. Joskus joku ihminen saattaa ihmetellä, että miksi minä aikuinen ihminen ostelen niin paljon leluja, mutta minä kerron aina, että ne menevät sukulaisten tai tuttujen lapsille lahjoiksi. Viimeksi kun eräs ihminen muutama päivä sitten ihmetteli, että miksi ostin nuken, niin väitin olevani erään 2-vuotiaan sukulaislapsen kummi ja ostin nuken hänelle joululahjaksi, vaikka leikin sillä itse.


  • nilkki_olen, 36 v mies

Menin varatun kanssa sänkyyn.

Ensimmäinen kerta elämässä kun näin tein, ellei joku yhdenyön juttu ole valehdellut olleensa sinkku aiemmin.
Ottaa päähän, olen itse kokenut petetyksi tulemisen ja nyt menin tekemään jollekin toiselle äijälle saman jutun. Onneksi nainen oli sen verran rehellinen että kertoi jälkikäteen muidenkin kanssa käyneen vieraissa, helpotti pikkasen oloa. Mutta en suosittele kenellekään, älkää suostuko olemaan se "toinen mies tai nainen".Pliis.


  • Kaiken kokenut, 59 v mies

Yli 700 maksullista naista  7

Olen mies 59v ja tuossa laskeskelin, että olen varovaisen arvion mukaan pannut noin 700 maksullista naista viimeisen yli 20 vuoden aikana. Kun netti aikoinaan tuli se alkoi.
Oli niin helppoa kun ei tarvinnut kun nappia painaa niin jo, joku on tarjolla. Olin välillä täysin addiktoinut ja kävin huorissa, joka arki päivä. Nyt on meno rauhoittunut ja minulla on vain opiskelija ystävätär, jota tapailen silloin tällöin.
Tuona aika on ollut erillaisia kausia kuten, suihin, käteenveto, aasialaiset, venäläiset, opiskelijat, kotirouvat, tissienväliin b rappuun jne. mikä milloinkin on antanut kiksejä mutta voin sanoa, että kaikkea on kokeiltu.
Yksi julkimokin on joukkoon eksynyt tällainen iltapäivälehtien koriste, jota nussin toimistoni pöydällä kun hänen tyttö kaverinsa odotteli autossa kadulla, oli hyvä pano pakko myötää.
En ole koskaan etsinyt ilmaista seksiä netistä koska näin ukkomiehenä pitää olla, joku moraalia näissä asioissa LOL.
Niin olen ukkomies mutta aina hoitanut asiat niin diskreetisti, että kukaan muu ei asiasta tiedä ei myöskään kaverit.
Moni lentäisi perseelleen kun saisi tietää.
NIin ja en ole myöskään mikään ruma, enkä läski päinvastoin mutta näin on vain käynyt. Niin ja olen taloudellisesti menestynyt, sekin vielä;)
Morkkis on aina välillä kova mutta kun on tällainen heikko luontoinen niin on helppo langeta.
Hauskinta on ollut kun on ollut sellainen esim. opiskelija tyttönen, joka on oikeasti tykännyt ja nauttinut ja onneksi niitäkin on ollut. Jotkut ovat halunneet oikeasti oppia nussimaan kunnolla, ilmeisesti pojat eivät ole osanneet opettaa en tiedä osasinko minäkään mutta kaikkeni annoin;)
Muuten on pantu niin kuin rahasta pannaan vai oma nautinto mielessä.
Etuna voidaan sanoa, että olen saanut aivan uskomattoman hyvännäköisiä. Ette kuitenkaan usko jos näkisitte ja tietäisitte mutta siitä viis.
Rahaa on tietysti palanut "rekkakuormallinen" mutta onneksi sitä on ollut ja on edelleen;)
Tällä hetkellä näyttää olevan tuollaisella harrastaja opiskelijalla korvaus 250€, joten jos laskee keskiarvona 700x200€=140 000, joten yksiön hinta on tullut nussittua mutta kivaa on ollut.
Koittakaa pärjätä älkääkä olko niin tuomitsevia toisianne kohtaan ja pojat teille voin kertoa, että nussiminen on kivaa;)


  • halpa, 17 v nainen

Outoa  1

Olen aina ollut koulussa suhteellisen kiltti, hyvinkäyttäytyvä ja hyvin pärjäävä normityttö. Perhe, ystävät ja kaikki on elämässäni ihan mukavasti. Yksin ollessani kumminkin fantasioin jatkuvasti alistuspornosta, sekä kuvittelen olevani likainen panolelu ja pahoinpidelty huora aina kun sormetan yöllä. :D


  • sexyboy1985, 31 v mies

Naisten vaatteet kiihoittaa.  1

Olen 100% hetero, mutta haaveilen naisten vaatteista, varsinkin alusvaatteista. Tykkään pukeutua niihin, jotkin tietyt vaatteet viehättävät todella paljon. Kerran myötälaitaisessa tunnustin tämän avovaimolleni. Harrastimme seksiä, kun minulöa oli hänen pikkarit ja rintaliivit päällä. Enää vaatteet eivät tuntunutkaan oikeastaan miltään. Parhaimmalta se tuntuu vain salassa tehtynä, varsinkin kuin sanoin, etten enää sellaista tee.. enpä.. ;)

Olen välillä kateellinen, miks jotkut naiset saa näyttää niin upealta..


  • Puumanmetsästäjä, 23 v mies

49 vuoden ikäero  1

Olen aina ollut kovin kokeilunhaluinen seksin suhteen. Mitä pervompaa/irstasta, sitä kiihottavampaa. Löysin parikymppisenä netin deittipalstalta 69-vuotiaan naisen, joka yllättäen suostuikin ehdotukseeni seksistä. Oli pari vuotta ollut ilman, kun oma mies ei kyennyt seksiin. Muutaman vuoden ajan ollaan nähty silloin tällöin. Välillä nussitaan autossa, välillä taloyhtiön saunatiloissa ja häkkivarastossa. Ihanaa kun saa tulla paljaalla sisään ja laukeamisen jälkeen lähteä kotiin. Pelkkää paineiden poistoa. Tiukka vieläkin ;)


  • Vanha pieru, 69 v mies

Vitun teinit!  2

Vittu että vituttaa noi teinit, veteliä paskoja saatana.


  • vipra, mies

roope  1

haluan naista


  • Krippu, 26 v nainen

Moraalitonta?

Panen kahta exäni kaveria. Ei hävetä, enkä ole edes varma pitäisikö?