Suhteet

Tyytyväisyys taattu!

Itsetyydytys johtaa näön heikkenemiseen, ymmärryksen tylsistymiseen, kaatumatautiin ja ennenaikaiseen, kurjaan kuolemaan opasti kotilääkärikirja 1890-luvulla.

Vielä kymmenen vuotta sitten ei olisi tullut kuuloonkaan, että parhaaseen katseluaikaan lähetettävässä komediasarjassa vertaillaan dildoja. Sinkkuelämää-televisiosarja ei ole ainoastaan viihdyttänyt ihmisiä, vaan kasvattanut merkittävästi naisten itsetyydytysvälineiden menekkiä.

”Sinkkuelämää-televisiosarjalla on ollut todella suuri vaikutus meidän myyntiin. Se on muuttanut suhtautumista naisten itsetyydytykseen. Ennen runkkauksesta keskustelivat vain miehet”, kertoo Minni Sin Citystä.

Jotain Sinkkuelämää-sarjan vaikutuksesta kertoo se, että kun sarjassa esitettiin pupudildoja, myytiin vastaavia klitoriskiihotindildoja satapäin.

”Niitä meni puoli vuotta. Ja ihmiset kertoivat nähneensä kyseisen dildon nimenomaan Sinkkuelämää-televisiosarjassa.”

Itsetyydytys on kuuma aihe: sen todistaa lukijoilta tullut huikea määrä tarinoitakin.

Naisten itsetyydytysvälineitä myydään enemmän kuin miesten. Yleisin miesten itsetyydytysväline on taskutyttö eli tekopimppi.

”Naisille itsetyydytys on jo fyysisesti vaikeampaa.”

Miehillehän riittää käsi.

Tällä hetkellä Sin Cityn suosituin dildo on Fun Factoryn 42 euron käsintehty g-pistesauva eli kaalimato. Halvin dildo maksaa 20 euroa.

”Dildoja ostavat pääasiassa 25–50-vuotiaat hyvin tavallisennäköiset naiset.”

19–35-vuotiaista naisista itsetyydytystä viimeisimmän kuukauden aikana harrastaneita onkin yli puolet. Miehillä käsi käy huomattavasti useammin. Alle 60-vuotiaista miehistä vain joka kymmenes ei ole harrastanut itsetyydytystä. Naisten vastaava osuus itsetyydyttämättömissä on 16 prosenttia.

Ihan uusi esine hieromasauva ei ole: savisauvoja on löydetty jo muinaisten egyptiläisten haudoista.

Vanhan testamentin aikana hieromasauvoja tehtiin hopeasta, keskiajalla sinettivahasta. Ensimmäiset muovisauvat valmistettiin Ranskassa.

Ja yhä surisee hyvin.

Lukijat kertovat

“Parisuhteessa saa tyydyttää itseään! Tyydytämme mieheni kanssa itseämme päivittäin. Perinteisen yhdynnän voi jättää kokonaan väliin ja yhdessä tyydyttää itseään. Tuttavien mielestä me suhtaudumme näihin asioihin liian avoimesti. Mun seksileluja lojuu usein pitkin kämppää.”
Missy, 20 vuotta

“Tietenkin saa tyydyttää itsensä! Itsetyydytyksellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa seurusteleeko vai ei. Ja ainahan se on kahdestaan kaksin verroin hauskempaa!”
Kiira, 19 vuotta

“Jos löytyy niin hyvä nainen, ettei enää tarvitse runkata, sitten pitää mennä naimisiin!”
Tio, 26 vuotta

“Kun avovaimo menee nukkumaan, niin telkkari päälle ja kaapelikanava laulamaan. Nauhoitan pornoa ja kirjoitan kasetteihin esim. ‘jalkapalloa’, ‘vapaapainia’ jne, niin kumppanini ei vahingossakaan kajoa niihin ja voin jatkaa harrastustani.”
Hanska, 28 vuotta

“Itsetyydytys ei ole kahdenkeskeisen seksin korvike. Minulle se on kuin hampaiden pesu: ilman sitä ei voi mennä nukkumaan saati lähteä aamulla töihin.”
Nainen, 22 vuotta

“Mun kaveripiirissä ei puhuta näistä asioista, vaikka välit on erittäin avoimet eli ei tartte. Kaikki sitä tekee ja turha sillä on mässäillä.”
Nainen, 21 vuotta

“Meillä on hyvin avoin 10 hengen kaveriporukka ja olemme usein kertoneet itsetyydytyskokemuksistamme. Se sopii keskustelunaiheeksi, tosin ei välttamättä ruokapöytään.”
Matias, 18 vuotta

“En ainakaan saa seksistä tarpeeksi tyydytystä ja olen kokenut melkoisesti. Tyydytän itseani joka päivä, vaikka olisin harrastanut seksiä. En silti pidä itseäni nymfona. ‘Normaali’ seksi ei tyydytä mitenkään, vaan vaadin erikoisempaa.”
Mies, 25 vuotta

“En koe masturbointia ‘oikean’ seksin ‘korvikkeena’. Useita vuosia parisuhteessa olleena harrastan edelleen säännöllisesti itsetyydytystä yhteisen seksin lisäksi ja jopa yhdessä. Miesten masturbointi ei ole tabu ollut enää aikoihin, mutta naisten on edelleen valitettavasti. Kaveripiirissäkin asiaa käsitellään vain hymähdellen. Kuitenkin todettu on, että oma käsi paras käsi.”
Candy, 23 vuotta

Tsekkaa jos et usko

Kirja
Jean M. Untinen-Auel: Hevosten laakso
Pehmoerotiikkaa. Hevosten laaksossa on kukkuloita ja laaksoja.

Elokuva
Kimpassa
Naapurin setä viihtyy käden kanssa.

Sarja
Sinkkuelämää
Miranda ja Samantha vertailevat dildojaan ja ovat innostaneet pidättyväisen Charlottenkin hankkimaan oman joystickin.

Kuukauden vinkki: Näin käsi käy

Naisille:
1. Suihkuta alapäätä, varsinkin klitoriksen aluetta käsisuihkulla kyykkyasennossa.
2. Laita geishapallo emättimeesi ja voimistele: asetu selällesi lattialle, laita jalat koukkuun ja nosta lantiota ylös ja alas. Yläasennossa liikuta reisiäsi yhteen ja erilleen.
3. Laita joku seksiväline housuihisi (esimerkiksi “perhonen” klitoriksen kohdalle tai geishapallo emättimeen) ja lähde sitten kaupungille.
4. Sähkohammasharja tuottaa ihanan ja nopean nautinnon. Hiero hammasharjalla (joka on päälllä) klitoristasi niin nautinto on taattu!

Miehille:
1. Liikuta esinahkaa kädelläsi edestakaisin ja pitele toisella kädellä kiveksiäsi.
2. Vedä terska esille ja suihkuta sitä käsisuihkulla varsinkin alapuolelta. Laske lämmintä vettä sopivalla paineella kivesten ja peräaukon väliselle alueelle samalla kun runkkaat penistä haluamallasi tavalla.

Lähde: asiallinen.tripod.com/05itsetyyd.html

Kuuma kysymys: Itsetyydyttäjien kerho?

Miten kukaan keksii perustaa yhdistyksen nimeltä Lahti City Hand Fuckers? Turre ja DJ Ahti ovat juuri tämän nimisen yhdistyksen perustajajäseniä.

“Olimme Västeråsissa jenkkiautojen omistajien kokoontumisessa, ja oman porukan kanssa rupesimme loppuillasta olemaan jo aivan sekaisin viinan vuoksi. Yksi meistä sitten otti ja kirjoitti auton pölyiseen ikkunaan tuon sanahirviön, ja naurettuamme asialle päätimme perustaa samannimisen järjestön. Sitten naurettiin lisää”, DJ Ahti kertoo.

“Kaikenlaista on suunnitteilla: kesällä palkitsimme vuoden runkkarin ruotsinlaivalla, ja aiomme ottaa tuon juhlallisuuden tavaksi. Ja onhan meillä näitä LCHF-paitojakin, joita olemme saaneet jo 120 kappaletta menemään! Niitä on ihmisillä ympäri Suomea. Ja jopa Englannissa asti”, Turre hihkuu.

“On kiva katsoa ihmisten yrityksiä peitellä nauruaan, kun kävelemme paidat päällä ohi. Faktahan on, että mies joka väittää ettei runkkaa, on valehtelija! Mutta onhan meillä suunnitteilla naisillekin oma alajaosto, nimeltään Lahti City Finger Fuckers”, pojat nauravat.

Janne Urpunen

5 kommenttia

Sooloilija

18.10.2002 18:34

>”Naisille itsetyydytys on jo fyysisesti vaikeampaa.”
>Miehillehän riittää käsi.

Ai ettei nainen pysty tyydyttämään itseään pelkästään kätensä avulla? Ei klitoriksen hyväilyyn mitään apuvälinettä tarvita! Minä ainakin harrastan sooloseksiä pääasiassa hieromalla klitoristani sormin. Liukuvoide on siinä olennaisempi apu kuin dildo tai vibraattori. Tykkään kyllä siitä, kun tyttöystäväni nai minua sormin tai dildolla, mutta yksin en yleensä viitsi vaivautua käyttämään leluja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

keppi

1.11.2002 13:39

niin runkkaamisesta vielä,tyttöystäväni harrastaa sitä "salaa"multa nykyään,olen kehittänyt konsteja kuunnella hänen touhujaa,monesti menen aikaisemmin nukkumaan,ja hetken kuluttua hän menee kaapilleen,ottaa sauvansa ja asettuu sohvalle masturboimaan,katselen tuohuamista,ja herranjumala minkä stondiksen saan..suhteessa seksi on vähentynyt vuosien varrella,eli on keksittävä uusia "pervoja"juttuja,kertokaa muutkin vastaavista??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

posliini4

24.1.2003 09:28

moro

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AVIOLIITTOA 26

1.4.2003 14:07

Seksi on aivan ihana asia ja se kuuluisi jokapäiväiseen rutiiniin. Vaan kun tulee eteen se päivä jolloinka nainen ei enään ole valmis
suhteeseen ja sänkyhommiin, niinkenenkä se sitten olisi syy. Kun mies on 7 vuotta vaimoaan nuorempi ja edelleen olisi hänen kanssaan vaikka illoin ja aamuin harrastamassa seksiä,vaan kun ei
kertakaikkiaan hän ole siihen valmis. Näin kun tunnen itseni vielä hyvin energiseksi ja kykeneväksi niin alkaa olla hiukan jokin puoli asiassa jotenkin , ei hyvä. Sitten , kun on vielä niin uskollinen puolisolleen , ettei ole tullut lähdettyä edes katsomaan toisia naisia saatikka olisi ajatellut syrjähyppyä tehdä. Lisäksi , kun vielä olen ollut vain hiljaa ja tyytynyt kohtalooni, niin katson , että monen vuoden
hiljaiseloni on ainakin auttanut, ettei mitään sanasotaa edes olla asiasta käyty. Nyt kun sitten on tullut ajatus, että jospa jostain löytäisi henkilön, SIIS NAISEN jonka kanssa saisi edes puhua asioista ja vaikka viettää aikaa sopivan naisen kanssa, niin olen kai vieläkin ehkä liian uskollinen!! Koska asia on hyvin monimutkainen tässä kerrottavaksi niin odotankin , että joku ROHKEA nainen ottaisi yhteyttä
ja vaikka aloittaisi keskustelun kanssani. Vaikka ikää on 58 niin tunnen itseni nuoreksi vaikkapa sitten tapamiseenkin. odottelen kannanottoja asiaan varsinkin KYPSILTÄ NAISILTA...........

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kullinimiä:P

31.3.2006 17:59

siis seksi on niin ihanaa!!<3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi