Tyyli

Koira haluaa olla Linda.

Me halutaan olla ruotsalaisia

Haluatko näyttää ruotsalaiselta? Joka toinen tukholmalaistyttö käyttää tällä hetkellä pilottitakkia. Pojat turvautuvat tuttuun ja turvalliseen: toppaliivi, lippalakki, farkut ja villapaita.

Koirakin tarkenee mäessä

Jo muutaman vuoden ajan olemme saaneet lukea kuinka huippumerkit, mm. Burberry, pukevat koirankin. Nyt apajille on tullut muodin pikaruokala H&M. Koirille on tarjolla skimbaukseen sopiva villapaita ja juhlava punainen kiiltopuku, joka muistuttaa vähän Linda Bravan esiintymisasua. Ehkä koirasi luo pian uraa kyykkyviulistina?

Valkoinen

Eiks valkoinen oo epäkäytännöllinen?, kysyttiin muinoin pesuainemainoksessa. Hullumpi voisi kuvitella, että valkoinen eli näkymätön, olisi epäkäytännöllinen rinteessä. Muotia se nyt kuitenkin on, joten mitä yhdestä särkyneestä käsiluusta, joka aiheutui päälleajosta, kun takkini on muodikas valkoinen.

City suosittelee: pukeutukaa valkoiseen vain iltajuhlissa, niin tekevät Hollywood-näyttelijätkin. Särjette korkeintaan sydämiä.

Haluan parasta

Peak Performancen Trango-takki voitti parhaan uuden ski-kaman arvonimen ISPO-messuilla. Trangoon kuuluvat sekä housut että takki. Sarjassa on käytetty elastista, vedenkestävää Windstopper-kangasta. Väreinä ovat kivihiili ja musta. Trangoa myy muun muassa Mikonkadun ja Pohjoisesplanadin kulman valloittanut Peak Performance shop.

Ostoslista

1. Labello: Care Gloss&Shine
Erinomainen huulirasva, joka saa huulet näyttämään huulikiillotetuilta. Näyttää varmasti paremmalta kuin tavallinen kiilto tai puna rohtuneilla huulilla. 3,20 euroa.

2. Louis Widmer: Remederm
Nyt sujuu kaikki taas kuin rasvattu salama. Louis Widmerin kuivalle ja tosi kuivalle iholle tehty voide sopii talven kuivettamille jaloille ja käsille ja mikseipä muuallekin. Jos olet laiska rasvaa-ja, tämä on pelastuksesi. Apteekeista.

3. Jean Paul Gaultier: Nourishing Lip Balm
JPG.n miesten ehostussarja saa taas suitsutusta. Nyt kohteena on sarjan erinomainen huulihoide, jota saa myös miedosti väritettynä. Hoidetta ei edes huomaa, mutta se tekee huulet huolitellun näköisiksi. Myös naisille. Stockmannilta, 16 euroa.

Tyylifakta: Goretex

Kuivana kaikissa säissä pitävä Goretex-kangas syntyi vuonna 1978. Goretexiä ei läpäise sade, märkä puiston- penkki tai tuuli, mutta Goretex ei lämmitä, joten alle on kylmällä säällä pistettävä reilusti vaatteita.

Patentoitua kangasta voivat käyttää kaikki vaatevalmistajat, jotka täyttävät Goretex-patentinhaltijan kriteerit.

Goretex-vaatteen tuntee Goretex-tuotemerkistä, joka on vaatevalmistajasta riippumatta ommeltu sisä- tai ulkosaumaan. Uusimmissa Goretex-tuotteissa saattaa olla GT-kirjailu.

Goretex-tuotteen voi pestä pesukoneessa.

3 kommenttia

Formula_Kimi

21.11.2003 23:23

Mutta miksi tuossa on Häkkisen Mika kuvassa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

janna77

25.11.2003 16:33

Koska Mika on gore?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Massa6000

25.11.2003 19:12

Mika on vedenpitävä maailmanmestari.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi