Tyyli

City testaa uusimmat tuotteet

Look of the year

Enää ei tarvitse kosmetiikkaosastoilla säikkyä. Viime vuodet meikkiyhtiöt ovat luoneet kummia ilmeitä: punaista luomiväriä, mustaa huulipunaa, pinkkiä poskipunaa. Syksyllä kaikki on toisin. Dior ja Lancôme luottavat nyt hillittyyn, klassiseen kasvoon. Lancômen Chic-meikki on kultainen, Diorin Culte-meikin sävyt ovat kulta, roosa beessi ja voimakas pinkki.

Juvenan 3 in 1

Juvenan puhdistusaineet on purkitettu samaan pakettiin, mutta eri pulloihin. Toisissaan kiinni olevat kolme purkkia sisältävät silmämeikin puhdistusaineen, kasvomaidon ja puhdistusveden. Mainio matkalle, toimii myös kotona.
Juvena of Switzerland cleanser pack set 285 mk.

Koviskynnet

Kynsin ja hampain. Ja tästä edes päin entistä kovemmin kynsin. L´Oréalin uusi kynsisarja Forte sisältää kolme kynnenparantajalakkaa. Forte Strong kovettaa ja vahvistaa heikot kynnet, Forte Ciment korjaa liuskoittuvat kynnet ja Forte pastel antaa kynnelle tasaisen pinnan. City suosittelee heikkokyntisille lisäksi kalkkitabletteja/tai kalkkimaitoa.
L´Oréal Forte 39 mk.

Ralphin uusi tuoksu
Ralph Laurenin teinituoksu Ralph on rantautunut Suomeen. Raikas kukkatuoksu sisältää myskiä, omenapuun lehteä, mandariinia, freesiaa, magnoliaa ja lehmuksen kukkaa. Tuoksun rasva sopii vain ikiteineille: rasvassa on nimittäin kiillettä.
Ralph Lauren: Ralph EDT 30 ml 195 mk, vartaloemulsio 180 mk, vartalosuihke 195 mk.

Viikon meikkivinkit
Meikki-imperiumi Maybelline on startannut suomenkieliset nettisivut. Sivuilta saa muun muassa vinkkejä kasvojen maaliväreihin ja maalinkäyttöön. Kotimaalarin unelma. www.maybelline.com

Finneille kyytiä
Biotherm on kehittänyt uuden finnisarjan: Acnopuren. Biothermin mukaan finnien katoaminen perustuu antibakteeriseen ainesosaan, talineritystä sääntelevään valkoiseen saveen ja ihoa kirkastavaan BHA:n. Acnopure-sarjassa on puhdistusvaahto, kasvovesi, hoitovoide ja tehohoito. Tehohoito kuivattaa ja puhdistaa finnejä. Ei räjäytä finnejä pois, mutta toimii.
Biotherm Acnopure-tuotteet 110-165 mk/kpl.

Ennakkovaroitus: muoti messuaa
Helsingin messukeskuksessa käytävät muotimessut käynnistyvät taas elokuun lopussa. Yleisöpäivänä 25.8. talven muotia esittelevät muun muassa Hugo Boss, Laura Ashley, KappAhl ja Benetton.

Teaser: Muotia syksyllä
Talven muoti näyttää Benettonin mukaan seuraavalta: naisille chic, 1970-luvun tyyli, tweed-minihameet, neulehameet, salmiakkikuvioneuleet, silkkipuserot, poolokauluksiset hihattomat mekot, punainen ja burgundin punainen.
Miehille tarjotaan country-gentleman- ja brittish-tyyliä, villapaitoja ja kauluspaitoja.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi