Tyyli

Cityn tämän hetken tyylivinkit

Sisaret ja veljet hennot valkoiset
Valkoinen on kevään ja kesän perusväri, uskovat suunnittelijat Yhdysvalloissa. Valkoinen yhdistetään useimmiten pastelleihin. Värikkäänkin paidan kaulukset ja mansetit ovat ranskalaistyyliin valkoiset. Tarkoittaako tämä myös sitä, että kadulla kuljetaan kesällä valkoisissa kengissä, kuten muotilehdet ovat uumoilleet? Olkaa varuillanne, esimerkiksi Mulberryn valikoimissa on valkoinen nahkalaukku. Marella/Kluuvikatu.

Ottaa otsaan!
Tukka silmille. Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Milla Jovovich ja Lara Flynn Boyle ovat muun muassa leikanneet otsatukan. Ja kuten Oscareista opimme tukka saa taas olla iso ja mieluiten papiljoteilla kiharrettu. Nyt kilpailemaan, kenellä on suurin.

James Bond ranteessa
Uutisia kitschin maailmasta. Swatch on lanseerannut James Bond -kellosarjan. Jokaiselle Bond-elokuvalle on disainattu oma kello: esimerkiksi Diamonds are forever -kellossa on leikkitimantteja. Kellot maksavat 47,50-130 euroa. Kellot tulevat markkinoille portaittain: viimeiset marraskuussa samalla kun uusi Bond tulee elokuvateattereihin.

Ruutua ja raitaa
Sikin sokin raitapaitoja ja ruutusolmioita yhdistävät muun muassa Zara ja Oscar Jacobson. Ruudun ja raidan värit ovat valkoinen, sininen ja punainen. Ylle pistetään sininen klubitakki.

Sormus kaulassa
Ensi syksynä Suomessa nähtävissä Sinkkuelämää-jaksoissa Sarah Jessica Parker ripustaa saamansa kihlasormuksen (arvaa keneltä) kaulanauhaansa.

Ostoslista

1. L’Oréal: Forte French manucure
Uutuuslakka valkaisee kynnen keltaiset osat ja pohjustaa kynnen täydellisesti ranskalaisen manikyyrin kahta seuraavaa kerrosta varten. Laiska manikyristi käyttää vain tätä. 6,99 e.

2. Lumene: Cleansing aqua mist
Suihkutettava ja kosteuttava kasvovesi raikastaa kasvot. Lumene lupaa, että tätä voi ruiskia meikinkin päälle. Ehdottomasti matkalle mukaan. 200 ml 7,60 e.

3. L’Oréal: Exfotonic-kuorintageeli
L’Oréalin uuden vartalonhoitotuotesarjan kuorintageeli lienee markkinoiden paras. Se todella kuorii. Hinta: 9,71 e.

Tyylifakta: Manolo Blahnik

Sinkkuelämää-sarjassa Manolo Blahnikin sandaalit näyttelevät merkittävää sivuosaa. Kun Carrie Bradshaw ryöstettiin, hän itki eniten kenkiensä perään.

On vaikeaa kuvitella, että kymmensenttisestä tikusta ja parista nahkapalasta tehdyt kengät maksavat keskimäärin 600 euroa. Blahnikin sandaaleiden erikoisuus väitetään olevan se, että ne luovat harhan pidemmästä jalasta. Myös Blahnikin kykyä vangita ajan henki ja ennustaa tuleva arvostetaan.

Manolo Blahnik on kotoisin Kanarian saarilta. Hän opiskeli Genovan yliopistossa kirjallisuutta ja Pariisin Ecole de Louvressa taidetta. Vuonna 1973 hän tapasi Voguen toimittajan Diana Vreelandin, jonka innostuksesta hän perusti ensimmäisen kauppansa Lontooseen.

Manolo Blahnik 31 West 54th St. New York

1 kommentti

U.S

20.12.2002 00:56

Joku siella sanoi ettei ymmarra miten joku pari nauhaa ja pikku nahkapala voi muka maksaa niin paljon...te suomalaiset ette tajua etta on muitakin kenkia kuin lenkkareita!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi