Tyyli

City-lehden tyyliopas arkeen.

ERRORKukat, nyörit ja hihat auki
Edes hieman helpotusta pikkujouluajan sovituskoppiahdistukseen: tänä syksynä muotilehdet supattavat kukkaisista tai nyörillisistä mekoista ja avonaisista hihoista. Sekä Ralph Lauren että Giorgio Armani ovat leikanneet kukan koristamaan mekkojaan. Ja lähes jokainen itseään kunnioittava italialainen disaineri on pistänyt korsettinarut iltapukuihinsa. Kumma juttu, että muun muassa Calista Flockhart on kunnostautunut kureliivimekon kantajana, kun ei neidolla ole mitään kurottavaakaan. Kureliivimallisia mekkoja saa muun muassa Serpenttiinistä.
Ken haluaa näyttää paljasta pintaa, kulkee tänä talvena hihat auki.

ERRORWe want more: nyörejä
Korsettinyörejä onkin sitten kaikkialla: korkokengissä (Via Spiga), saappaissa, laukuissa.

Naru kaulaan
1990-luvun alussa se oli must: kaulan kiertävä naru ja edestä avoin mekko. Muotivillitys sopi aikaan erityisen hyvin: upean kaulakorun kun sai ostamalla kangaskaupasta 5 senttimetrin paksuista narua kaulan mitan verran ja ompelemalla siihen nepparit.

Unikko black and white
Aikaisemmin unikko oli vielä uutisaihe. Nyt se on päässyt koristamaan jopa sisustuslehtien kulissikoteja. Tämän hetken yhdysvaltalaisen ykkösmuotilehden In Stylen muotikuvauksissa on käytetty mustavalkoista Unikkoa.

Tähdet kertovat: Moby-ruokaa, Will&Grace-kaluja
Jos et ehtinyt nähdä Mobya Suomessa, voit yhä nähdä hänet omassa ravintolassaan Teanyssa New Yorkissa. Edullinen eatery sjaitsee Lower East Sidella. Länsirannikolla leffatähdet kuhisevat Entertainment Weekly -lehden mukaan DWR-huonekaluliikkeestä (Design within reach), joka avasi juuri Santa Monicassa ja Beverly Hillsissa. Liikkeen huonekalut ovat tv:stä tuttuja: niillä on sisustettu muun muassa Will&Gracen tv-kotia.

Ostoslista

1. Revlon: Stay on -ripsisävyte
Erinomainen keksintö: ripsiväri joka pysyy ripsissä muutaman päivän. Ei silmämeikinpuhdistusaineita: näytät hyvältä taas aamulla. Revlon lupaa jopa kolmen päivän kestävyyttä, Cityn koe-eläimen mielestä väri pysyy priimana kaksi päivää. Permanentatuissa ripsissä täydellinen. Kolme väriä: Blackest black, black ja blackened brown. 11,25 e.

2. Shisheido: Pureness, moisturizing gel cream
Mainio kasvorasva, joka todellakin kosteuttaa syksyn runteleman ihon. Tuotekuvauksen mukaan ehkäisee näppylöitä poistamalla ylimääräisen talin. 34 e.

3. Issey Miyake: L’Eau d’Issey vartalotuotteet
Muutaman vuoden takaisen hittituoksun L’Eau d’Isseyn sarjan vartalotuotteet odottavat tuoksun ystäviä kauppojen hyllyillä. Suositeltavia ovat deodorantti, joka ei kuten tosi moni hajuvesituote petä ja vartalorasva, joka todella rasvaa. Deodorantti 24,50 e ja body lotion 40 e.

Tyylifakta: Calvin Klein – tuoksun anatomia

Carambola, bergamotti, korianterin lehdet, punainen paprika ja koivu. Jos hyvin menee, nuo ihanat hajut tuovat kauppojen kassaan 85 miljoonaa dollaria, vielä vuoden loppuun mennessä. Calvin Kleinin uusin miestentuoksu Crave lanseerataan 90 maassa. Tuoksun markkinointibudjetin arvioidaan olevan 45 miljoonaa dollaria. Calvin Kleinin suurin tuoksuhitti on tähän mennessä ollut Eternity, jota seuraavat Obsession ja cK One. Crave EDT 40 ml 33,55 e

3 kommenttia

Hoosi.

27.10.2002 22:19

Toivoisi välillä näkevänsä jotain miestenkin muotia tällä palstalla...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyylikäs mies?

18.4.2003 01:25

Niin olishan se kiva laittaa jotain ajanhenkistä päälle ettei tartte mennä alasti...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Riimihärkä

22.6.2003 13:11

Just nii

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi