"Paras ja autenttisin!" Piskuinen ruokakärry kerää ylistystä - tässäkö Helsingin tämän hetken kehutuin kebabmesta?

Berlin Dönerin annokset saavat sinut unohtamaan raskaat mättökebabit.

Sörnäisten metroaseman kupeessa parveilee joukko ihmisiä. Keskeisen sijainnin lisäksi yksi syy kuhinaan löytyy Berlin Döneristä, kenties koko kaupungin parhaasta ruokakärrystä.

Tämän kebabpaikan taustalla on alunperin Saksasta kotoisin oleva Stephan Esselbach. Jo kymmenen vuoden ajan Suomessa asunut mies perusti yrityksen tarjotakseen helsinkiläisille aitoa berliiniläistä kebabia - ja tässä tavoitteessaan hän on onnistunut enemmän kuin hyvin. Annoksia ylistetään ja niitä matkataan syömään kauempaakin.

Aivan kuin Berliinissä

Asiakkaat ylistävät niin kanan mehevyyttä kuin kasvisten raikkautta, mutta aivan erityistä huomiota saavat kastikkeet. Ja ne on tietenkin valmistettu salaisilla resepteillä, joita ei ihan heti paljasteta.

“Jokin näiden kastikkeiden, lihan ja pinnalle ripoteltujen mausteiden kanssa sai aikaan täysin autenttisen saksalaisen dönerin maun”, Facebookissa hehkutetaan.

Kuva: Berlin Döner

“Paras ja autenttisin kanadöner mitä olen Suomessa nähnyt! Tulee Berliinissä vietetyt ajat mieleen kun tätä syö."

Erityisen Berlin Döneristä tekee myös se, että ruokalista on äärimmäisen lyhyt; valittavana on joko kana- tai vegekebabia. Ei siis ranskalaisia ja majoneesia huokuvia annoksia, vaan laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita yhdessä paketissa - sitruunamehulla viimeisteltynä.

Pienet yksityiskohdat ratkaisevat

Kebab-ravintoloita löytyy pääkaupunkiseudulta lukemattomia, mutta mikä saa ihmiset palaamaan juuri tähän paikkaan kerta toisensa jälkeen?

Ravintolan salaisuus piilee pienissä yksityiskohdissa, jotka nostava ruokaelämyksen aivan uudelle tasolle. Kun mainio ruoka vielä tarjoillaan uskomattoman ystävälliisen palvelun saattamana, tästä ei voi muuta kuin tykätä.

LUE MYÖS: Näiden paikkojen pizzat keräävät ylistystä - vetävät jopa vertoja italialaisille ravintoloille: “Löytö!”

“Kaikella tällä on vain yksi tarkoitus; esitellä uudenlainen kebabelämys”, omistaja toteaa.

Sörnäisten metroasemalla sijaitseva Berlin Döner on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 16-23.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi